Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuhaf takıntılarımız

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Paraya,mousea ve hayvanlara dokunduktan o ellerle gidip bir iş yapamıyorum.İlla ki yıkamam gerekiyor.Yıkamasam da gerim gerim geriliyorum,kapı kollarını minimum temasla açıyorum filan heh.Bir de ele kalem alınca direk çevirmeye başlama huyum var,ne derece takıntı sayılır bilmem.

Bir de şimdi aklıma geldi,misal yemeğin yanında ekmek ve/veya salata vs yiyorsam illa ki ana yemek ile yanında yenen şeylerin lokma sayısını eşit bitiriyorum.Böyle diyince çok komik oldu be.Hım haşlanmış/közlenmiş mısırı da her niyeyse daktilo gibi yiyorum,bir sıra yiyip sonra trık alt sıraya geçiyorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Yürürken çizgilere basmadan yürümeye çalışırım hep :)

Bide takıntı deil belki tam oalrak ama uyurken hem duavra bir yastık dayarım hemde yatağın öbür tarafına kenara paralel bir yastık koyarım. Zamanın baya bi duvara kafa atmışlığım, yataktan düşmüşlüğüm var :)
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Elimi çok yıkıyorum. Durup dururken aklıma geliyo gidiyorum yıkıyorum.

Yemek yerken de takıntılarım var. Taktiksel yaklaşıyorum olaya.
Önce yemeğin nefret ettiğim kısımlarını(etin yağı, tavuğun kızarmamış derisi, çeşitli yemeklerdeki pişmiş havuç filan) önce ayırıp safdışı bırakır, sonra o kadar da iğrenç olmayan ama hala kötü kısımlarını mümkün olduğunca hızlı bir biçimde yerim, geriye güzel kısımları kalır, tadını çıkara çıkara yerim. Yemek bitmeden doyulması ihtimaline karşın iğrenç olmayan ama güzel de olmayan kısmı ölçüsünde yiyorum tabi.
Ha, bi de pizza yerken geri kalan kısmın malzemesinden ayırıp ayırıp yiyeceğim son lokmanın üzerine tepeliyorum.

Bunu ben de yapıyorum ama çoğu kez tam o güzel kısımlara geldiğimde içeri giren bir arkadaş vb. "Oo olm ne yiyosun öle" diyip ağzına atar son lokmaları.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Yemek yerken de takıntılarım var. Taktiksel yaklaşıyorum olaya.
Önce yemeğin nefret ettiğim kısımlarını(etin yağı, tavuğun kızarmamış derisi, çeşitli yemeklerdeki pişmiş havuç filan) önce ayırıp safdışı bırakır, sonra o kadar da iğrenç olmayan ama hala kötü kısımlarını mümkün olduğunca hızlı bir biçimde yerim, geriye güzel kısımları kalır, tadını çıkara çıkara yerim. Yemek bitmeden doyulması ihtimaline karşın iğrenç olmayan ama güzel de olmayan kısmı ölçüsünde yiyorum tabi.
Ha, bi de pizza yerken geri kalan kısmın malzemesinden ayırıp ayırıp yiyeceğim son lokmanın üzerine tepeliyorum.

yalniz birisi oldugumu saniyordum. birde bigmac'i cok fantastik yerim. ust ve orta ekmeklerin arasindan etini cikardiktan sonra arasina ketcap mayoneze bulanmis patatesleri yerlestiririm. bu parca bittikten sonra ayirdigim eti tuzlayip sat sat yerim. sona kalan alttaki ekmek ve etin ortasindaki sosu cok sevdigimden en sona onlari birakirim. bu yuzden arkadaslar ayri masada otururlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Karşımda birisi burnuna veya kulağına ellesin bendede istem dışı elim gidiyo.
Elimde anahtar varsa artık kendimi kaybedene kadar sallıyorum anca birisi dur ya filan derse kendime geliyorum.
Otobüslerde hiç bi zaman ortada durmam. eğer doluysa ortadan biniş varsa binmem. ya en arkalar yada önde durcam.
Cep telefonum kayar kapaklı böyle cok dalgın olduğum zamanlarda sürekli onunla oynuyorum gevşedi artık iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...