fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bundan nasıl o anlam çıktı ya. düşündüm düşündüm bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 çorapla yatarsan şeytan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eve girdiğim andan itibaren küpe kolye vs taşıyamıyorum. hele yüzüğün hiç gideri yok. saat bileklik ııh. lazım olduğu sürece tamam, işi bitince kaşındırıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eed ben de çorapsız uyuyamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paraya,mousea ve hayvanlara dokunduktan o ellerle gidip bir iş yapamıyorum.İlla ki yıkamam gerekiyor.Yıkamasam da gerim gerim geriliyorum,kapı kollarını minimum temasla açıyorum filan heh.Bir de ele kalem alınca direk çevirmeye başlama huyum var,ne derece takıntı sayılır bilmem. Bir de şimdi aklıma geldi,misal yemeğin yanında ekmek ve/veya salata vs yiyorsam illa ki ana yemek ile yanında yenen şeylerin lokma sayısını eşit bitiriyorum.Böyle diyince çok komik oldu be.Hım haşlanmış/közlenmiş mısırı da her niyeyse daktilo gibi yiyorum,bir sıra yiyip sonra trık alt sıraya geçiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yürürken çizgilere basmadan yürümeye çalışırım hep :) Bide takıntı deil belki tam oalrak ama uyurken hem duavra bir yastık dayarım hemde yatağın öbür tarafına kenara paralel bir yastık koyarım. Zamanın baya bi duvara kafa atmışlığım, yataktan düşmüşlüğüm var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kız arkadaşımı incitmeme takıntım var benim de. hiç incitemiyorum. çok iyi davranıyorum hep. elimde değil.sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ne manyaklar varmis forumda ya ahahah. saka saka bende ellerimi bisey yapinca yikarim hemen. bende kotla oturamam, pijamayla da oturamam ama. esofman olacak. terliksiz yurumem evin icinde. aslinda hepsi annemin yuzunden he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ShadowFury said: Elimi çok yıkıyorum. Durup dururken aklıma geliyo gidiyorum yıkıyorum. Yemek yerken de takıntılarım var. Taktiksel yaklaşıyorum olaya. Önce yemeğin nefret ettiğim kısımlarını(etin yağı, tavuğun kızarmamış derisi, çeşitli yemeklerdeki pişmiş havuç filan) önce ayırıp safdışı bırakır, sonra o kadar da iğrenç olmayan ama hala kötü kısımlarını mümkün olduğunca hızlı bir biçimde yerim, geriye güzel kısımları kalır, tadını çıkara çıkara yerim. Yemek bitmeden doyulması ihtimaline karşın iğrenç olmayan ama güzel de olmayan kısmı ölçüsünde yiyorum tabi. Ha, bi de pizza yerken geri kalan kısmın malzemesinden ayırıp ayırıp yiyeceğim son lokmanın üzerine tepeliyorum. Bunu ben de yapıyorum ama çoğu kez tam o güzel kısımlara geldiğimde içeri giren bir arkadaş vb. "Oo olm ne yiyosun öle" diyip ağzına atar son lokmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 isikta uyuyamam notebook'un sarjinin isigindan bile rahatsiz oluyorum tavuk kici gibi karanlik olmasi lazim uyuycagim yerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sigaram yoksa rahat edemem içmiycek bile olsam çikar alırım eve gelir öyle uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 şimdi aklıma geldi shuffle düşmanıyım. hep sonraki şarkı ne diye merak edip hızlı hızlı geçiyorum şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bende oturduğumda hele bişeye acayip odaklandıpımda deli gibi ayağımı sallarım (elimde deil otomatik oluyor).. Bide karşımdaki kaşınmaya başlarsa bende kaşınıyorum tuhaf bi his (postlardaki kaşıntı lafını okuyunca bile kaşınasım geldi :D).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çok pırt yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bide kıçını yıkamıosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ShadowFury said: Yemek yerken de takıntılarım var. Taktiksel yaklaşıyorum olaya. Önce yemeğin nefret ettiğim kısımlarını(etin yağı, tavuğun kızarmamış derisi, çeşitli yemeklerdeki pişmiş havuç filan) önce ayırıp safdışı bırakır, sonra o kadar da iğrenç olmayan ama hala kötü kısımlarını mümkün olduğunca hızlı bir biçimde yerim, geriye güzel kısımları kalır, tadını çıkara çıkara yerim. Yemek bitmeden doyulması ihtimaline karşın iğrenç olmayan ama güzel de olmayan kısmı ölçüsünde yiyorum tabi. Ha, bi de pizza yerken geri kalan kısmın malzemesinden ayırıp ayırıp yiyeceğim son lokmanın üzerine tepeliyorum. yalniz birisi oldugumu saniyordum. birde bigmac'i cok fantastik yerim. ust ve orta ekmeklerin arasindan etini cikardiktan sonra arasina ketcap mayoneze bulanmis patatesleri yerlestiririm. bu parca bittikten sonra ayirdigim eti tuzlayip sat sat yerim. sona kalan alttaki ekmek ve etin ortasindaki sosu cok sevdigimden en sona onlari birakirim. bu yuzden arkadaslar ayri masada otururlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 fede said: kız arkadaşımı incitmeme takıntım var benim de. hiç incitemiyorum. çok iyi davranıyorum hep. elimde değil.sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sık sık el yıkama olayı bende de var. bi de desktop refresh takıntım var, sık sık sağ tık refresh yapıyorum üst üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 2 tuslu fakat tek isigi acan dugmelerinin 2 side hep ayni tarafta olmali yoksa uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 biri karşımda kaşınınca otomatikman heryerim kaşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Karşımda birisi burnuna veya kulağına ellesin bendede istem dışı elim gidiyo. Elimde anahtar varsa artık kendimi kaybedene kadar sallıyorum anca birisi dur ya filan derse kendime geliyorum. Otobüslerde hiç bi zaman ortada durmam. eğer doluysa ortadan biniş varsa binmem. ya en arkalar yada önde durcam. Cep telefonum kayar kapaklı böyle cok dalgın olduğum zamanlarda sürekli onunla oynuyorum gevşedi artık iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yolda yürürken tanımadığım biri benle aynı hızla yanımda yürüyorsa ya hızlanırım ya yavaşlarım. o ne olum öyle arkadaş gibi beraber yürüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sefimli bi insansın olm.. herkes arkadaşın olmak istiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hayır yanımda hayallerimin kadını yürüse bile hızlanacam o derece. oha yok lan o zaman yavaşlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 olm onu ben görsem kaçarım yalnız said: blood on her skin, dripping with sin, do it again living dead girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar