küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bu yaştan sonra evden çalmıyorum da kız arkadaşım viski getiricek bana saolsun. taktik sordu. ben bi kaç şey önerdim ama sizin de önerileriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bodrumumuzda sarap mahzeni olacak kadar bohem olmadığımız için bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 babası koleksiyon yapıyosa döver kız arkadaşını bi viski için değmez. senin yapaacğın en büyük şekil "ya boşver baban laf eder bi viski için değmez parası neyse ben alırım" demen olabilir. aslında babası kızı dövse ne güzel olur ha bide gleip burda artislik yapmanda hoş değil "kız arkadaşım var. viski getircek beraber içicez" mesajı veriyosun ağzını gözünü kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 (td) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 özgürlük güzel bişey yaa valla içiyorum rahat rahat babam ordan diyor o mezesiz içilmaz anam doğru la bey diyip getiriyor mezeyi sonra bi bakıyom aile sadece oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yok hep ben alyorum zaten bu sefer kendisi getirmek istedi. pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yarın öbür gün annemleri nasıl doğrarım diye de sorar.Bu işler böyle başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben battaniyeye sarilip haciliyordum. ''oyy dondum dondummm'' seklinde. tabii sonra asirdigimiz sampanyalar üzerimize patliyor akabinde döte geliyorduk karma esliginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 babasının önünde içkiyi çantaya sotelesin napıosn dediğinde çalıom desin dürüst olsun babası onu pek sever kabullenir belki senide sever aile sadeti yaşarsınız asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Madem yenge evden bişey çalacak nakit para, laptop, mücevher falan çalsın. Bi viski için ilişkinizi lekelemeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ginaly said: Madem yenge evden bişey çalacak nakit para, laptop, mücevher falan çalsın. Bi viski için ilişkinizi lekelemeye değmez. İşte dürüst bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 senin yaş büyükte kızın küçük mü anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bi de kendi evi olduğu için taktik işlemez, eksik şişe olduğu illa ki anlaşılır. böle şuursuz şeylerle gelmeyin. höt!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o yüzden viskilerin içine çay doldurun bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 çantaya koysun getirsin la ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ginaly said: Madem yenge evden bişey çalacak nakit para, laptop, mücevher falan çalsın. Bi viski için ilişkinizi lekelemeye değmez. grafiklen anlat anlamıyoz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Farinal said: senin yaş büyükte kızın küçük mü anlamadımhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aslinda tutorial hazirlamaliydim. ama madem baslik acilmis. yazalim gencler bilgilensin oncelikle ne calicaz onu belirliyoruz,caliyoruz kankalarla dibini goruyoruz, ardindan sise icin: eger raki ise gerekli malzeme: 1 Litre terkos suyu viski ise gerekli malzemeler: - 2 lipton yellow label demlik poseti - 1 litre su - kettle votka ise -limon kolonyasi -su (yaraticiliginizi kullanin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 atmayalım kolonyayla suyu karıştırınca su katılmış rakı gibi beyaz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aynı şişenin boşundan bulsun çay doldursun, sonrada tozunu alırken yere düşürüp kırsın çay dolu olanı. kanıt yok, şahit yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 O zaman çay yerine küçük şişe viski alıp birazını döktükten sonra doğrudan şişeyi kırmak daha mantıklı. Çay konulursa koku da olmayacak çünkü sdf. Hem küçük viskinin kalanı bonus olarak içilir (tu) Oha yaparım bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 el yapımı viski dolu evde ama viski sevmiyorum içmiyorum şişe şişe hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hafta bir şişe kırmaya başlarsanız şüpeh çekebilir ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit ilk sayfada demiş zaten..eğer koleksiyon filan yapıyosa biri çok sinirleniyolar böyle şeylere. ayrıca ben de acırım yani koleksiyon yaptığım içkinin öle içilmesine. gidin alın marketten bi tane içki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gidin bi chivas alın parası neyse veririz elalemin şeylerine bulaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar