Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartı

Farinal

Öne çıkan mesajlar

kredi kartı alabilmek için neler gerekiyor? nereden alınan ne belgeleri falan komple öğrenmem lazım bankalarda çok sıra oluyor üşeniyorum oradan bekleyip öğrenmeye birde hangi bankadan tavsiye edersiniz şöyle küçücük bişi almak istiyorum kendime. asgari ücretle çalışıyor gözüküyor olmam lazım gelirim bu :P :D
Sosyal ağlarda paylaş

kredi kartı konusunda bankaların birbirinden tek farkı alışveriş yapacagın noktada o kartın sagladıgı avantajlar. yoksa her türlü numarayı ceviriyo hepsi senden para koparmak icin.

ben finansbank kullanıyorum mesela, tavsiye eder misin diye birisi sorsa hayır derim. ama diger bankaların kartlarına sahip yakınlarım var ve o kartlara sahip olsam onları da tavsiye etmezdim :)

finansbank kredi kartımın avantajını bilgisayar ürünleri alırken taksit seceneklerinden yararlanarak kullandım. ama her donem degisi tabi bu taksit imkanı. en son yoktu mesela bu karta ozel imkan.

yani uzun lafın kısası internetten alışveris, steam, oyun vs. icin kredi kartı alacagın bankanın onemi yok. o yuzden ailenin uzun suredir kullandıgı bankayı tercih edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Finans ii deil boşver.
Sürekli rahatsız etmeyecek bankalara git,
Sonra
Bence alma
neden?

Kredi kartı pis bişe, fazla harcama yapabilirsin.
Netten alıcaksan, sanal kart çıkar bazı bankaların böyle uygulamaları var çok güvenli.
Eğer ki borcunu geciktirirsen, mimlenirsin. İlerde ticaret yapacaksan, sicilinin çok temiz olması gerekir dikkat et
Sosyal ağlarda paylaş

Hesap actirmak icin adina yollanan fatura gerekir. Cep telefonu faturasi gibi mesela.
Kredi karti almak icin illaki hesaba ihtiyacin yoktur.
Kredi karti icin nufus cuzdani yeterli (TC Kimlik No'su da lazim eger yeni degilse). Bilgi olarak maasinin ne kadar oldugu, calistigin yerin telefonu adresi vs. gerekli.

Bankalarda kredi karti almak istiyorsan sira olmaz. Bireysel Musteri Temsilcisi ile muhattap olacagindan ve bu insanlardan 3 5 tane bulundugundan genelde en fazla 1 kisi beklersin. Formlarini da onlar doldururlar.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenci kartı almıştım sadece öğrenci kartının fotokopisi gerekiyordu hsbcde. sonra normal karta geçti o işte fln çalışmıyorum ama paso limit arttırmak istiyorlar utanmasalar 2000 ytl önerecekler asldalsd hsbc güzelde hep kıyafet yerlerinde fln taksit oluyor bana daha çok donanım/kitap için lazımdı :(
Sosyal ağlarda paylaş

150ytl limitli kredi kartı felan olmuyo sanırım. Ben sormuştum bir çok bankaya. Oyle bi limit yok dediler :D Bende validenin kartına ekkart çıkarttım 400 ytl limitli. O bile fazla. Kredi kartından kurtulmaya çalışıyorum 2-3 aydır. 400 ytl lik borç batağına battım kapatamıyorum eheh. Eğer harcamayı bilmiyosan benim gibi alma sakın kredi kartı.
Sosyal ağlarda paylaş

hsbc gibi salak bir banka var, 400 ytl limitle kart vermişti bana öğrenciyken. bu kartımı hic kullanmak istemediğimden, ve tatile bununla çıktığımdan nolur nolmaz çaldırırım falandiye limitini 200 ytl ye indirmiştim, sonra aradım, dediler ki arttıramıyoruz öğrenci kartlarında limiti.

e iyi de diyorum 400 ytl limiti siz belirlemediniz mi, evet. yani benim o kadar harcamama izin verdiniz, e evet. e arkadaşım ben limiti kendim indirdim, senin belirlediğin limitin altındayım, yani çıkarabilirsin. arttıramıyoruz efendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...