eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 pilot gözlüğü iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 çocuk gözlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 pogodi said: -Deno- said: gözlüğün ismi bilek metalci pogodiesel. profil fotom gibi mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu gözlükler çok kötü ya. genelde de çirkin kızlar takıyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kavga var koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ahueha anında gazı vermissin:D "genelde dedim" der yırtarım kavgadan nolcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 barbu said: bu gözlükler çok kötü ya. genelde de çirkin kızlar takıyo nedense. dünyanın stili olmuş la bu gözlükler ne anlarsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bugun reklamını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ya çok daha güzel gözlükler varken niye BU. nedendir? güzel minik gözlükler varken niye yüzün %90ını kaplayan bir model. zevk meselesi tabi. kimseye zevksiz olduğu için bişi demem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kaçın büyük dayak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kedi uzanamadığı ciğere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Llama said: aga işte yaa bende arıyorum gözlüğümü al sana pogodi sende yok bende var :P RAY-BAN "WAYFARER" diye geçer bu gözlükler buldum en sonunda ben de uzun süredir istiyorum bu gözlükten. cok sirin^^ ama cok pahalı yahu. orjinali 200-300 civarıydı en son sordugumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 utopia said: janis joplin gözlüğü istiyorum ben ya. bende bu arabayı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende kızı isteyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sinad said: bende kızı isteyebilirim yaşasaydı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 allah rahmet eylesin. Dinine kavuşssun yarabbi onu korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 oha ufak bir gözlük resmi koyim dedim şuraya da sanırım kızlar için hep böle dana versiyonlar üretiliyor. bulamadım düzgün bişi. modadan geri kalmışım sanırım peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben de nefret ediyorum yanakların da görmesini sağlayacak kadar büyük gözlüklerden. kızda da erkekte de. erkeklerde küçük gözlükler çok daha karizma duruyor bence. aviator ların modası HALA geçmedi mi arkadaşım. ufağı makbuldür. göz dediğin organın en büyük çapı 3cm i geçmiyor, neden kafam kadar takıonuz şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 küçük gözlük iyi dana gibi tabak gibi gözlüklere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 AYYYY EM YOR FADIR jujjjjt http://img520.imageshack.us/img520/9721/barbarosfn4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 paris hiltonun yaptığı herhangi bir şeyi yapıyor olmanızdan dolayı kendinizden utanmanız lazım http://www.wholesale-designer-sunglasses.net/wp-content/uploads/2009/01/oversized-sunglasses.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 işte kadınım budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 colin farrell tiki olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Lyvanna_Dolores said: utopia said: janis joplin gözlüğü istiyorum ben ya. bende bu arabayı istiyorum. Porsche'nin hale bak lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar