Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şu demodan aldığım tadı hiçbir demodan almadım. belki bilardo.. yok valla müthiş olmuş. çıksada yesek. tek anlam veremediğim hakem neden tayyip erdoğan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çok kötü olmuş fnr3 den aldıgım zevkin zerresini alamadım ben nedense:S bakalim hele bi tam çıksında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Riddler said: çok kötü olmuş fnr3 den aldıgım zevkin zerresini alamadım ben nedense:S bakalim hele bi tam çıksında... Vingthor said: şu demodan aldığım tadı hiçbir demodan almadım. belki bilardo.. yok valla müthiş olmuş. çıksada yesek. tek anlam veremediğim hakem neden tayyip erdoğan? ilginc tabi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ufc oynayan varmı ya bunu alcam ya ufc.2 dövüş oyunu fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ufc çok uzun süreli bir oyun değil çıkınca Fight Night 4 al daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ben ufc aldım çok hoşuma gitti kardeşimle oynuyoruz feci eğlendiriyor. Muay Thai'cılarla oynarken o brutal hissi yaşıyorsunuz abi. Ağırsiklet boksörü seçince onu hissettirmiyor ama mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 15dk önce malum yerlerden dünyayı ulaşmak üzere yola çıktı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Oynayanlar beğendi mi ? Kuzene doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi ben beenmedim cok sikici yane kontroller zor zaten boks dunyanin en sacma sporu dovusun birbirinizin azini yuzunu kirin ama bole yumusak eldivenle olcak bide sadece belirli bolgelere vurun sacma buluyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kontroller zor evet, tutorial bile canımı sıkmıştı. Adamın ağzından kan, suratından ter sıçramasını, kaslarının sağa sola oynamasını izleyeceğime, SF4 alırım, karşı tarafın ağzına yüzüne dalarım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oyun aslında güzel de FN 3 oynayan adam sevmiyor ilk oynayışta... legacy mode'u yine bayağı oynatıyo ama oyun FN 3 gibi hızlı değil, neyse oyunu sevebilirsiniz de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ben boksu da cok severim, FN yi de cok severim. Cok daha yorucu, uzun oluyor maclar dogrudur ama tadi ayri iste :) Bence guzel, oynayip denemek lazim once. Bi de kontroller garip gercekten ama alistiniz mi cok ta keyif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 @gangren SF4 ile street fighter kastetmişsin ama bi anda aklımda kıvılcımlar patlamasına sebep olup en kısa zamanda psp almam gerektiğini gösterdin bana. Sebep mi işte bu seri. http://tr.wikipedia.org/wiki/Syphon_Filter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar