Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent netimi kesiyor..


aslan.

Öne çıkan mesajlar

Bundan 3-4 gün önceye kadar bir sorun olmasada artık torrent'i açtığım zaman 2-3 dk sonra netim gidiyor, ancak bende torrent dosyalarını vuze ile açıyorum orada indiriyor fakat sıra sıra indiriyor yani torrent'in yerini tutmuyor.Pikatel combo router modemim var acaba net fazla mı şişiyor? Nasıl engelleyebilirim bu net kesilmesin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Anlamadım ben birşey. Vuze torrent clienti, kendisinin öteki adı da Azureus ve en iyi clientlerden biri. Port aç onun için, güzelce kullanırsın. Sıra sıra yerine aynı anda tüm dosyaları indirmesini istiyorsan ayarlarından aktif torrent sayısını değiştir. Eğer aynı modem daha önce sorun çıkarmamışsa sorun clienttendir.

Torrent derken ne kastediyorsun ki zaten? uTorrent, Mainstream?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende airties vardı, onda da net paso kopmaya başlamıştı son zamanlarda. gittim cisco systems ürünü olan, Linksys ag241(adsl2 uyumlu kablolu 4 portlu) bir modem aldım. çok memnunum, bikez bile kopmadı 1 aydır. tam bir torrent-emule hamalı modem, hem de 3 pcnin yükünü çekiyor. diğerleri nete-msne giriyor, bende ise extradan torrent full açık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce aynı sorunu utorrent'te yaşamıştım, sonra vuze ile download ettim geçenlerde bi de bittorrent deneyim dedim ( 2 gün önce ) baktım gayet güzel çalışıyor ancak dün gece tekrar baglantı kesme sorunu yaptı dolaıysıyla bende vuze ile açıp download etmeye devam ettim ama aynı işlemi torrent ile yapmak istiyorum yani=/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de tam tersi oluyor:)

Ne zaman bağlantıyı resetlesem torrent uzunca bir süre çalışmıyor, bağlantı hatası falan veriyor, makineyi yeniden başlatıyorum, peer list bilememne ban list cart curt temizliyorum falan saatler sonra aklına gelirse başlıyor:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun 99% modemin. Konuya pikatel mi kullanıyor acaba diye girdim. Aynı sorun bende de vardı sadece torrent değil emule ve aynı anda çok sayıda sayfa açınca da sorun çıkarıyordu. Herşeyi denedim ama anca modemi değiştirince sorun çözüldü. Airtiesa da güvenilmez bence doğru düzgün bir modem al başın ağrımasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...