aslan. Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bundan 3-4 gün önceye kadar bir sorun olmasada artık torrent'i açtığım zaman 2-3 dk sonra netim gidiyor, ancak bende torrent dosyalarını vuze ile açıyorum orada indiriyor fakat sıra sıra indiriyor yani torrent'in yerini tutmuyor.Pikatel combo router modemim var acaba net fazla mı şişiyor? Nasıl engelleyebilirim bu net kesilmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bağlanılcak seed/peer sayısına limit koy. Aktif torrent sayısını düşür. Aktif 300 tane mi ne bağlantıya ulaşınca patlıyor windowsta en azından bende öyle olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Anlamadım ben birşey. Vuze torrent clienti, kendisinin öteki adı da Azureus ve en iyi clientlerden biri. Port aç onun için, güzelce kullanırsın. Sıra sıra yerine aynı anda tüm dosyaları indirmesini istiyorsan ayarlarından aktif torrent sayısını değiştir. Eğer aynı modem daha önce sorun çıkarmamışsa sorun clienttendir. Torrent derken ne kastediyorsun ki zaten? uTorrent, Mainstream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende airties vardı, onda da net paso kopmaya başlamıştı son zamanlarda. gittim cisco systems ürünü olan, Linksys ag241(adsl2 uyumlu kablolu 4 portlu) bir modem aldım. çok memnunum, bikez bile kopmadı 1 aydır. tam bir torrent-emule hamalı modem, hem de 3 pcnin yükünü çekiyor. diğerleri nete-msne giriyor, bende ise extradan torrent full açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 daha önce aynı sorunu utorrent'te yaşamıştım, sonra vuze ile download ettim geçenlerde bi de bittorrent deneyim dedim ( 2 gün önce ) baktım gayet güzel çalışıyor ancak dün gece tekrar baglantı kesme sorunu yaptı dolaıysıyla bende vuze ile açıp download etmeye devam ettim ama aynı işlemi torrent ile yapmak istiyorum yani=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bende de tam tersi oluyor:) Ne zaman bağlantıyı resetlesem torrent uzunca bir süre çalışmıyor, bağlantı hatası falan veriyor, makineyi yeniden başlatıyorum, peer list bilememne ban list cart curt temizliyorum falan saatler sonra aklına gelirse başlıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sorun 99% modemin. Konuya pikatel mi kullanıyor acaba diye girdim. Aynı sorun bende de vardı sadece torrent değil emule ve aynı anda çok sayıda sayfa açınca da sorun çıkarıyordu. Herşeyi denedim ama anca modemi değiştirince sorun çözüldü. Airtiesa da güvenilmez bence doğru düzgün bir modem al başın ağrımasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 modemler cok garip ya. Mesela bende torrent'te bir sorun yaşamıyorum ama zyxel modemi aldım alanı warcraft 3 te oyun kuramiyorum. Hostluk yapamıyorum yani. Ayni modem baskasinda var o yapiyor ilginc.. Hatta ayni modeme sahip arkadasimda geldi şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Evet modemin ne yapacağı belli olmuyor. Yeni aldığım modemde de msn,yahoo vs. açılmıyordu, ne alakaysa software firewallı kapatınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Hayvan gibi download yaparken hic zorluk cekmeden nette rahatlikla dolasiyorum nasilmi? Tabiki cfos sayesinde:D Cfos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 cFos benim sorun için bir çözüm olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 torrent downloada devam ederken nette gezemiyor birseyler yapamiyorsan evet kesinlikle ise yariyor para odeyip satin bile aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vimpir said: torrent downloada devam ederken nette gezemiyor birseyler yapamiyorsan evet kesinlikle ise yariyor para odeyip satin bile aldim. deneme sürümünü kullanıyorum, ilginç değişiklikler oldu bilgisayarda(olumlu) bi topaç açsakta bilgilendirsek diğerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Acarsan benden duydugunu soyle biraz havam olsun hatta pm at bana ordada atiyim tutayim:) Not: Programi kullandikca senin hayatina uyum sagliyor ona gore optimize ediyor kendisini(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 o büyük ihtimal modemden kaynaklı oluyor,zoom vardı emule abanınca net i kesiyordu,bnde yaşamıştım modem değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Cok fazla connection aciyor bence kendisini toparliyamiyor sonra en guzel reset cakmak ondan sonra modem kendisine geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Aynısı bende de var, soulseek için port açtım falan, program çalışıyoken internet çalışıyo görünüyo tamam download falan yapıyo da başka hiç bişeyi kullanamıyorum -.- modem de sağlam linksys hala bulamadım çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar