Arekreas Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Gerçekten bu sporu çok sevdim ve daha yeni başlamama rağmen arkadaşlarım arasından çabucak sıyrıldım. Sanırım Türkiye Ligi varmış. Eminim bu sitede de bu konuda detaylı bilgisi olan vardır. Ben bu lige nasıl katılabilirim? Şartları nelerdir? Süreç nasıldır? Özel bir şey gerekiyor mu? Paralıysa ne kadar? vs vs. Tek isteğim bu sporu lisans çıkarıp türkiye ligi içerisinde yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 go go spor genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 valla hep kafam güzelken falan oynadım.eğlendim güldüm.bi spor olarak bakmamıştım hiç:) türkiye ligi falan varsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bowlingten aldığım tadı hiç bişeyden almadım. belki bilardo. yok yok bowling daha iyiydi. böylemiydi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 var tabi, ödüllü uluslararası turnuvalar bile var ama işte bilgim çok yetersiz. bowling ile ilgili artık ne varsa, forum, kişi vs mesaj atıyorum. Nedense hırs yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bowling candır. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 falsolu atabiliyomusum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 müthiş zevklidir bowling. Yıllar önce gönül verdiği bu kitipiyoz spora şu anda yeni aldığım topum ve eldivenimle devam etmekteyim. Bowling çantam bile varlan. hala çok deli skorlar yapamıyorum ama bigün yapıcam.Bi ara roll house da iyi bi puan yapıp listeye girdiydim şansa bala. şu an wii de bowling oynamaktayım =) bu arada güzel bir pati bowling turnuvası gitmez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende her cuma 2 yada 3 oyun oynuyorum rollhouse'da ama çok pahalı. Normalde 1 oyun 8 milyon. 3 oyun oynasam 24 milyon, gerçekten benim için en azından fazla geliyor. Ancak saat akşam 17.00-19.00 arası gidebilirsem 3 oyun sadece 15 milyon. O zaman çok şukela oluyor gerçekten. Fakat niyet ettim, pro olacağım, şimdi trianka denilen kursa mail attım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kurs pahalıymış. veya bana pahalı geldi. 90 liraya 1.5 saatlik eğitim ne bilim az geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Biliyorum, ben de maili onun için attım. Yani Türkiye'de lisanslı sporcu sayısı bu kadar azken bu kadar pahalı olmasını da anlamak güç. Bakalım, işte bir yolunu bulacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yine almanlıktan aldığın tadı bowlingden aldığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 profilo avm'de aksam 8'e kadar bir oyun 4 lira, besiktas sinanpasa'da aksam 8'den sonra 2 oyun 8 lira (pasa pasa aliyolar yani parayi). profiloya gitmek icin tek nedenim oldu son zamanlarda bowling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 of çok iyiymiş, ankara'da da bahçeli'de 5 milyon diyorlar ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ankara Antaresde 3 oyun 10 lira. Ama sadece hafta içleri saat 6ya kadar olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 abi bana cok entresan geliyor ya bilardonun bowlingin felan spor olmasi nesi spor aga bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Adı spor, iki adım atıyosun kolunu sallıyosun. Ha eğlenceli mi, evet eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bknz: Big Lebowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 BonePART said: abi bana cok entresan geliyor ya bilardonun bowlingin felan spor olmasi nesi spor aga bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Nosfe said: Ankara Antaresde 3 oyun 10 lira. Ama sadece hafta içleri saat 6ya kadar olması lazım. 6'ya kadar olması kötüymüş, o saatlere yetişemem sanırım ama teşekkürler gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ankara rollhouse da oynuyorum 2 yıldır ayrıca türkiye liginde de oynuyorum ^^ yardımcı olmaya çalışırım istersen pm den falan ulaşabilirsin. aramıza hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 BonePART said: abi bana cok entresan geliyor ya bilardonun bowlingin felan spor olmasi nesi spor aga bunun şişman sporu bunlar. fit olmana gerek yok çok fazla. ondan güzel bu sporlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bowling spor mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar