Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bowlinge başladım, hayran kaldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerçekten bu sporu çok sevdim ve daha yeni başlamama rağmen arkadaşlarım arasından çabucak sıyrıldım. Sanırım Türkiye Ligi varmış. Eminim bu sitede de bu konuda detaylı bilgisi olan vardır. Ben bu lige nasıl katılabilirim? Şartları nelerdir? Süreç nasıldır? Özel bir şey gerekiyor mu? Paralıysa ne kadar? vs vs. Tek isteğim bu sporu lisans çıkarıp türkiye ligi içerisinde yapmak.
Mesaj tarihi:
var tabi, ödüllü uluslararası turnuvalar bile var ama işte bilgim çok yetersiz. bowling ile ilgili artık ne varsa, forum, kişi vs mesaj atıyorum. Nedense hırs yaptım.
Mesaj tarihi:
müthiş zevklidir bowling. Yıllar önce gönül verdiği bu kitipiyoz spora şu anda yeni aldığım topum ve eldivenimle devam etmekteyim.

Bowling çantam bile varlan.
hala çok deli skorlar yapamıyorum ama bigün yapıcam.Bi ara roll house da iyi bi puan yapıp listeye girdiydim şansa bala.

şu an wii de bowling oynamaktayım =)

bu arada güzel bir pati bowling turnuvası gitmez mi.
Mesaj tarihi:
bende her cuma 2 yada 3 oyun oynuyorum rollhouse'da ama çok pahalı. Normalde 1 oyun 8 milyon. 3 oyun oynasam 24 milyon, gerçekten benim için en azından fazla geliyor. Ancak saat akşam 17.00-19.00 arası gidebilirsem 3 oyun sadece 15 milyon. O zaman çok şukela oluyor gerçekten. Fakat niyet ettim, pro olacağım, şimdi trianka denilen kursa mail attım bakalım.
Mesaj tarihi:
Biliyorum, ben de maili onun için attım. Yani Türkiye'de lisanslı sporcu sayısı bu kadar azken bu kadar pahalı olmasını da anlamak güç. Bakalım, işte bir yolunu bulacağız.
Mesaj tarihi:
profilo avm'de aksam 8'e kadar bir oyun 4 lira, besiktas sinanpasa'da aksam 8'den sonra 2 oyun 8 lira (pasa pasa aliyolar yani parayi). profiloya gitmek icin tek nedenim oldu son zamanlarda bowling.
Mesaj tarihi:
Nosfe said:
Ankara Antaresde 3 oyun 10 lira. Ama sadece hafta içleri saat 6ya kadar olması lazım.

6'ya kadar olması kötüymüş, o saatlere yetişemem sanırım ama teşekkürler gene de.
Mesaj tarihi:
ankara rollhouse da oynuyorum 2 yıldır ayrıca türkiye liginde de oynuyorum ^^ yardımcı olmaya çalışırım istersen pm den falan ulaşabilirsin. aramıza hoşgeldin
Mesaj tarihi:
BonePART said:
abi bana cok entresan geliyor ya
bilardonun bowlingin felan spor olmasi
nesi spor aga bunun

şişman sporu bunlar. fit olmana gerek yok çok fazla. ondan güzel bu sporlar.
  • Yeni Oluştur...