unK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 maç 21.00'da atv'deymiş.. garips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 söylemek gerekirse ben David Silva'dan çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 3 gün aralıklı maçlarda, ilk maçı alsak bile 2. maçı hep kaybettik milli takım olarak. bence ordaki maçtan bile kötü olacak oyun ve sonuç. zaten ideal kadromuzdan çok uzağız. bence; volkan-gökhan-servet-toraman-wederson-hamit-aurelio-topal-tuncay-arda-yıldıray-semih olmalı sakatlık dışındaki as kadromuz. ama fatih terim toraman, yıldıray ve fatih tekkeyi küstürdü, diğerlerini de gerektiği gibi kullanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mohi said: 3 gün aralıklı maçlarda, ilk maçı alsak bile 2. maçı hep kaybettik milli takım olarak. bence ordaki maçtan bile kötü olacak oyun ve sonuç. zaten ideal kadromuzdan çok uzağız. bence; volkan-gökhan-servet-toraman-wederson-hamit-aurelio-topal-tuncay-arda-yıldıray-semih olmalı sakatlık dışındaki as kadromuz. ama fatih terim toraman, yıldıray ve fatih tekkeyi küstürdü, diğerlerini de gerektiği gibi kullanamıyor. sahaya 12 kişi çıkarsak senin kadro olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 samiyene laf edenler bugünkü Marca gazetesine bi baksın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 nasıl bakçaz bugünkü marca gazetesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yıldıray'la Wederson'a top bile toplatmam milli maçta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çok merak ettim ne var. Stad kalite olarak dökülüyor, savunulacak nesi var anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bugun italya vs irlanda macini seyredicem stadyumdan ama aklim bizim macta kalicak. zorla gidiyoruz bakalim belki sans getirir bizim takima benim seyretmemem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Buyrun. Ölmeden cehennemi yaşayın; AS: Türkiye, en ateşli stadında İspanya'yı ağırlıyor: Tutkuların kazanı. Casillas: en fazla baskıyı hissettiğim stadlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 da gs maçlarındaki atmosfer olmayacaktır. işallah olur tabi.işin ucunda dunya kupası var.bi tribun şov yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Önceki postlara bakmadım ama şu maç zaten İstanbul'da oynanıyorsa bu ya ASY'de olmalıydı ya da Kadıköy. Milli maçta Beşiktaş diye bağırıp, beste söylenen İnönü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Masquerade said: Önceki postlara bakmadım ama şu maç zaten İstanbul'da oynanıyorsa bu ya ASY'de olmalıydı ya da Kadıköy. Milli maçta Beşiktaş diye bağırıp, beste söylenen İnönü değil. , +12314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Red said: da gs maçlarındaki atmosfer olmayacaktır. işallah olur tabi.işin ucunda dunya kupası var.bi tribun şov yakışır gs atmosferi olsa bile hamburgun etkilenmediği yerde ispanyanın pek etkileneceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hamburg maçıyla ne alakası var o maç tamamen bi salaklıktır.yani o kadar avrupa maçından bi hamburg maçını mı seçebildin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 en son maç olduğu için olabilir mi :P umarım güzel bir atmosfer olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 lan yarım saat var maça, hiç ses seda yok. en aktiler banlanınca hareket azaldı fgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ilk maçta çok enerji harcadık daha maçın havasında giremedik valla. bi de umut yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 2 - o alırız. önceki maçta o kadar umutsuzdum ki ispanyayı tuttum nerdeyse. ama bu maç iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 fark yemiyelim, rezil olmayalım, yeterli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yenilirsek dunya kupasina bye bye diyoruz sanirim buyuk ihtimal degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bosnaya bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 internetten izlenecek link flm var mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yasah agazor. atv nin sitesini deneyebilirsin ama bilmiyorum var mı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar