Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben tuncay'a bağlıycam ilk 15 dakka bir gol atıcaz sonra yatıcaz üstüne taktik bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben ve benim arkadaş saat 3te sahada olucaz ildeniz de gelicek batak atıcaz, erken gelicek olan varsa gelebilir yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ben erken geleceğim ama şimdi kalktım 15'e yetişemem. Sizi ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 elimize aldik. takimda 2 kosan adam vardi biri yigit digeri takimin gerisinin toplami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 of bu maça gelseymişim ne yargılarmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben yargıladım elimden geldiğince ama yetemedim biraz kesildim yine de bu imkanı bize sunan güvenç ve kahvesine teşekkürler. ildenizi üstün top hakimiyeti, ardayı yüksek kondisyonundan dolayı kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 5.dakka kesildim moral yerlerde. eskiden yazlıkta bir mac atar ustune diger kadroyla bir mac daha atardim biraksalar dahada oynarim heh simdi rezillik son noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Asil ben baya kotu oynadim :( hatali gol yiyip bide yorulunca oyundan dustum. Zaten ust uste 3 4 gol topu gormuyorum dedim. Macin en isabetli sut orani bende ama :p bu arada sly-one bugabuse. Fizigi bize agir geldi :p birebirde arTi bonus aliyor. neyse fark olmadi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 İyi oynadım mı? Hayır. Ama iyi eğlendim. Yapımda ve maçta emeği geçenlere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 haftaya bi daha gençler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 güvenç ayırttı zaten dostum, cumartesi 5-6 yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyun olarak ezildik ama skoru dengeli tutmayı bildik =p 2fark pek bişey değil canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 o skor nasıl öyle oldu ama onuda öğrenmek lazım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bunların Ankara'da yapılanı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 benim golumu yediniz bide ben anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sixoms said: o skor nasıl öyle oldu ama onuda öğrenmek lazım =p benim yedikleirm mi yoksa "bizim" yediklerimiz mi? şaka maka 2 go lattım.. biri kafayla.. sonra batak attık.. batakda yenildik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bütün maç yattım, 3 gol attım maçta yenildik batakta yenildik ayakkabım çok feci vuruyor ve de çok eğlendim haftaya yer olur mu bilmiyorum ama projelerim bir yerlerime kaçacağı için gelemeyeceğim; sonraki haftaya artık kısmetse. can baya iyiydi lan, herif önüme gelince korkuyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 batakta yargıladım.12'yle oyun açtık 2 12 daha aldık arada ufak bi çizişler oldu falan. gene 11-12 alacağım elde mallık yapıp oyunu uzatmasaydım daha da güzel olacaktı ama son elde kendileri batarak bizim alamadığımız 4 sayıyı vermiş oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tükenmek kelimesinin kelime anlamı oldum resmen. gücümün son atp'sine kadar savaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Can'ın golü pepeleksel halısahalarda gördüğüm en güzel gollerdendi. Ben acayip kötü oynadım ama en azından kaleden kaleye gol yemedim hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bana pas gelmedi pas! takimimi kiniyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben 2 inci dakka kesildim =) 5 inci dakka kesilenleriii tebrik ediyorum haftaya daha ii olurum elbet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 BabacumMostors said: Sixoms said: o skor nasıl öyle oldu ama onuda öğrenmek lazım =p benim yedikleirm mi yoksa "bizim" yediklerimiz mi? şaka maka 2 go lattım.. biri kafayla.. sonra batak attık.. batakda yenildik :( yok abi onların tabela oyunlarından bahsediyorum. bileğim baya bi morardı ve şişti bu arada holy'e selamlar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ya ühü :( ben o bileğine dokunmadım bile :( ha ayrıca sağ bileğim ve sol dizimde krampon izleri var, kim yaptıysa teşekkür ediyorum maç heyecanından farkedemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şaka tabi benim kramponun azizliğinden oldu. ayağım içinde kaydı mı noldu anlamadım tam bende. seninkilerde benim kramponun suçu olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar