Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 6v6 olmasın ölmeyel(y)im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o değilde maç badim gelemicekmiş yarın maça, tek başımada maça gitmek istemem ki şimdi pff. kombine aldık gidemiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 khelben yarın gelemiyormuş yiğit sen +1'i getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 nasıl yalan oldu bu kadar kişi yahu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben de yalan olabilirim her an kararsızım oldukça =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben geliyorum diye satıyor herkes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bir ayar çekmeye çalışacağım haber beklenen isimler gelmezse gelmek için ama hemen haber veremiyorum. aklınızda olsun diye mesaj atayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bitch_ofbat geliyomuş ben görmemiştim. hmm benimde bi işim vardı zaten unutmuşum sorry :/ geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 apis geliyor konuştum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cavanagh arcane holyman(+1) noyan gris sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) cthulhu deathlord apis konn(haber vermedi daha) holy'nin +1'iyle beraber 13 kişiyiz, konn'dan haber alınca 14 olucaz, bir de zaugna var o da belki olumlu haber verir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi zaugna gelirse beni çıkarın listeden =) yani 15 olursa bi şekilde.Kız arkadaşım gelmeye karar verdi yarına Ankara'dan.Satmak istemiyorum ama kadro tam olursa sövmezsiniz olmazsa gelirim o da evde oturur napayım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 okey yer varsa geliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 zaugna yer var, gel sen maça deathlord sen de geliyosun abi maça=) cavanagh arcane holyman(+1) noyan gris sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) cthulhu deathlord apis zaugna holy'nin +1 ile beraber 14 kişi olduk konn'dan haber çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 akşam programım olmasa gelicektim yaw 2-3 gibi olsaydı keşke maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2-3 olunca sahadan sedyeyle çıkıyoz biz senin gibi koşamıyo herkes=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ulan ben gelebilirm de ha.. ama sabah beli oalcak son dakika :( sabah 10 - 11 gibi geliyorum desem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Beyler, biraz önce koç aradı yarına idman koymuş ben yattara oldum, biraz geç oldu biliyorum ama kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ildeniz sabah 11 civarı telefonlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ya bi dur yerime ildenizi yollicam ben.Ya cidden varsa adam gelmiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gris'in idmanı varmış,o da gelemiyo sen gelicen artık hakan ildeniz gelirse grisin yerine gelir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çoook önceki bir maçın anısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hehe güzel çizim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Satan satana olmuş :) Neyse güzel bir maç bizi bekliyor sabri ve ben aynı takımda olalım gerisine karışmıyorum kadroların :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 senin getirceğinin adı sabri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cavanagh arcane holyman(+1) noyan ildeniz(sabah belli olucak, gelemesse yerine adam hazır) sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) cthulhu deathlord apis zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar