THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 gelirim bende trabzn macinin son 15 dakikasindan fedakarlik edicem ama bi ter atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tharkas seni de ekledim listeye belki gelirim diyen arkadaşların sayısı fazla, onlardan da önce haber vereni kadroya eklicem, haksızlık olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eski vs yeni de sıçar yeni takımı gibime geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yigit bahsettigin adam sabri gibi geldi bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sabri kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 perşembe oldu artık, belli olmuştur kaymaya gidicekmisin haftasonu yoksa maça geliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bitch_ofbat kaleci olarak direk geliyor maça haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 direk ne demek? endirek gelen arkadaşlarda mı oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 gelenler cavanagh arcane holyman(+1'ine cuma günü karar veririz) noyan sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) haber verecekler gris bathory babacum khala yedek liste cthulhu khelben deathlord apis konn 8 kişi garanti geliyor, 4 kişiden ahber bekliyoruz en aşağıda da bana onay veren yedek arkadaşlar var(o sırayla alacağız) bu akşama kadar gris,bathory,babacum ve khala'nın gelip gelmeyeceklerini netleştirip yarın da kadroyu tamamlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne cuma günü geliyo adam :P isterseniz kaleci bulmaya da çalışırım diğer kaleye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kumbaraysa bul. yoksa bulma rezil olmayayım dkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu hafta da yokum baps sorry =/ ama haftaya olursa okeyim garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ok ben geliyom işte bathory'nin yerine =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gelenler cavanagh arcane holyman(+1'ine cuma günü karar veririz) noyan gris sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) haber verecekler babacum khala yedek liste cthulhu khelben deathlord apis konn khala ve babacum gelse bile maça 11 kişiyiz, cthulhu-khelben-deathlord geliyosunuz abi siz maça babacum ve khalanın durumuna göre apis-konn ikilisine haber vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 khala gelemiyormuş, apis sen de geliyosun maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fizboz nerde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben gelemiyorum ehe :) haftaya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fizban bu hafta da sattı maçı=) babacum olmadığına göre, konn sen de geliyosun maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yalan olmasın bu maç adamlara bak satan satana parası neyse verelim iptal mi edelim adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yok yok iptal etmeye gerek yok=) adam çıkıyo apis ve konn gelmezse dışardan adam buluruz ya da en kötü 6v6 yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 maça susamış cava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 apis ve konn ile muhabbeti olan var mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dışardan adam lazımsa bulabilirim benn ..gerci benden önce sen kesin bulursunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dışardan adam için ben sana gece msg atarım zaten apis ve konn'dan haber bekliyorum, gece 11-12 civarına kadar bekleriz, haber çıkmassa başka adam bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar