THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 gelirim bende trabzn macinin son 15 dakikasindan fedakarlik edicem ama bi ter atalim.
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tharkas seni de ekledim listeye belki gelirim diyen arkadaşların sayısı fazla, onlardan da önce haber vereni kadroya eklicem, haksızlık olmasın diye
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eski vs yeni de sıçar yeni takımı gibime geliyor =)
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yigit bahsettigin adam sabri gibi geldi bana =)
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 perşembe oldu artık, belli olmuştur kaymaya gidicekmisin haftasonu yoksa maça geliyomusun?
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bitch_ofbat kaleci olarak direk geliyor maça haberiniz olsun
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 direk ne demek? endirek gelen arkadaşlarda mı oluyor :p
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 gelenler cavanagh arcane holyman(+1'ine cuma günü karar veririz) noyan sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) haber verecekler gris bathory babacum khala yedek liste cthulhu khelben deathlord apis konn 8 kişi garanti geliyor, 4 kişiden ahber bekliyoruz en aşağıda da bana onay veren yedek arkadaşlar var(o sırayla alacağız) bu akşama kadar gris,bathory,babacum ve khala'nın gelip gelmeyeceklerini netleştirip yarın da kadroyu tamamlarız
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne cuma günü geliyo adam :P isterseniz kaleci bulmaya da çalışırım diğer kaleye?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kumbaraysa bul. yoksa bulma rezil olmayayım dkjasd
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu hafta da yokum baps sorry =/ ama haftaya olursa okeyim garanti.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ok ben geliyom işte bathory'nin yerine =(
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gelenler cavanagh arcane holyman(+1'ine cuma günü karar veririz) noyan gris sixoms sly tharkas bitch_ofbat(kaleci) haber verecekler babacum khala yedek liste cthulhu khelben deathlord apis konn khala ve babacum gelse bile maça 11 kişiyiz, cthulhu-khelben-deathlord geliyosunuz abi siz maça babacum ve khalanın durumuna göre apis-konn ikilisine haber vericem
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 khala gelemiyormuş, apis sen de geliyosun maça
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben gelemiyorum ehe :) haftaya artık
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fizban bu hafta da sattı maçı=) babacum olmadığına göre, konn sen de geliyosun maça
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yalan olmasın bu maç adamlara bak satan satana parası neyse verelim iptal mi edelim adsf
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yok yok iptal etmeye gerek yok=) adam çıkıyo apis ve konn gelmezse dışardan adam buluruz ya da en kötü 6v6 yaparız
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 apis ve konn ile muhabbeti olan var mı=)
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dışardan adam lazımsa bulabilirim benn ..gerci benden önce sen kesin bulursunda =)
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dışardan adam için ben sana gece msg atarım zaten apis ve konn'dan haber bekliyorum, gece 11-12 civarına kadar bekleriz, haber çıkmassa başka adam bakarız
Öne çıkan mesajlar