axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vaniLLe said: diablo da baya basarili. alman forumlarina baktim da, herifler bildigin yutmus Almanlar yutunca biz de yutmuş sayıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 axedice said: Almanlar yutunca biz de yutmuş sayıldık. Hep böyle yapıyoruz ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Magnum said: oyun firması değilde, sanırım wowhead de dün 1 nisan şakası yapmıştı, siteye girdiğinde wowarmory ara yüzüyle karşılaşınca insan yanlışmı girdim diye tekrar kontrol ediyor. ben yedim onu, galiba harbiden tasarım boyle olucak dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 The Office izlemiş olanlar için THQ noktayı koymuş: http://www.youtube.com/watch?v=bQ_XFQqmNxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahahaha baya iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 SC2 voltron oluşturma olayını ciddi ciddi bile yapabilirler. O kadar tırtlaştırmışlar ki terranı saçma sapan transformers türü falan bisürü saçma araçla vs le, 10 yaşında veletlerin "vaauuvv süper kuuul" diye atlayacağı bişi işte anca, yaparlar inanırım (WoW'daki yeni alliance lordunun iki elinde kafam kadar kılıçla anime tipli bişi olması gibi işte) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 thq nün olay süpermiş ya adamlar bunu dizi işine dökse çok sağlam olur. özellikle bird fight kısmı pek bi iyiydi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eskiden blizz goblin alchemisti yeni hero olarak tanıtmıştı sonra 1 nisan şakası demişti daha sonraları ileriki yamaların birinde gerçekten oyuna koymuşlardı (yanılıyor olabilirim hero goblin tinkerda olabilirdi) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://eu.cityofheroes.com/en/news/article/ncnorcal_announces_city_of_heroes_golden_age yeni gördüm , gayet güzel çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar