Mille Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Araba almakla ilgileniyorum su aralarda hic mi hic bilgim yok yurtdisindan getiriliyo mu, getiriliyorsa nasil oluyo filan?Bi bilgisi olan var mi vergiler, burokratik islemler hakkinda.Bide gemi parasi ne kadar tutar birisi yazsa var ya ne makbule gecer=) Farkeder mi bilmiyorum ama bilgileride yaziyim ulke; amerika araba; gt500 shelby nam-i diger eleanor 67 model
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gemi 3000 5000 dollar arasi sanirim bnm arkadasim amerikadan almanyaya geiyle yollatmisti bi infiniti ne odedi tam hatirlamiyorum ama ya 1500 dollar ya 3000 dollar tarzi bisidi, turkiyeye biraz daha fazladir herhalde... onun disinda vergisini odiycen arabanin ki alis fiyatinin yarisi kadar bir mebla oluyor tr de sanirim... bunu alis fiyatini dusuk gostererek belki kurtarabilirsin ordan... tam emin degilim yani arastirmak gerek ama dedigin tarzda aractan getirtmek, hem de iyi durumda olanindan getirtmek baya pahaliya patlar sana... ama deger tabi yani 67 ford shelby yani
matama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yurtdisindan turkiyeye ancak distrubutorsen araba getirebilirsin oda arac sifir olacak. eger arac sifir degilse getiremezsin. birde 25 seneden eski klasik araclari getirebiliyorsun. caddede falan galerilere git onlar sana yardimci olur.
Tron Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 matama said: yurtdisindan turkiyeye ancak distrubutorsen araba getirebilirsin oda arac sifir olacak. eger arac sifir degilse getiremezsin. yok öyle bir şey
alperozg Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 getirebilirsen Bursa ya da uğrada bizde görelim şu arabayı canlı canlı, hayalimdeki arabadır kendisi :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mille said: Araba almakla ilgileniyorum su aralarda hic mi hic bilgim yok yurtdisindan getiriliyo mu, getiriliyorsa nasil oluyo filan?Bi bilgisi olan var mi vergiler, burokratik islemler hakkinda.Bide gemi parasi ne kadar tutar birisi yazsa var ya ne makbule gecer=) Farkeder mi bilmiyorum ama bilgileride yaziyim ulke; amerika araba; gt500 shelby nam-i diger eleanor 67 model aramızda 150.000$ sahibi bir arkadaş var hayırlı olsun
Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ya maket kastediyo arkadaş, maket. 25 cm olanlardan.
matama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 okke ben porsche carrera gt getiricem hadi getirde goreyim sifir degil diye sokamazsin anlatta bizde gorelim Tron said: matama said: yurtdisindan turkiyeye ancak distrubutorsen araba getirebilirsin oda arac sifir olacak. eger arac sifir degilse getiremezsin. yok öyle bir şey
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yuklet gemiye pattis diye, kimse anlamaz. gece gider alirsin. hic mi film izlemiyosunuz anlamiyorumki.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 matama, bir bildigin var da mi soyluyorsun, yoksa iskembeden sikiyor musun? yok ben getirenler biliyorum da, neye gore soyledigini merak ediyorum.
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 olay para değil mi ?.kaçak getirmek herkesin yapabilceği birşey değil ama vergisini bilmemnesini ödedikten sora getirmekte bi sıkıntı olmaması lzm? bu konuda bi galeriyle gorusmek daha mantıklı tabi.onlar aracı olur.sonuçta ne getirsen getir ucuza gelmicek :). hani amerikada 10bin dolara mustang var ucuzmuş getireyim diye bişi yko tabi.türkiye fiyati neyse o olacak vergi mergi gümrük bilmemne
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 türkiye'de satıcısı olan firmalar için doğrudur belki; ama satanı edeni yoksa burda kim ne diyecek. gerçi ikinci el araba sokamıyorsun böyle de bişe var.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mighty_THoR said: aramızda 150.000$ sahibi bir arkadaş var hayırlı olsun http://www.sahibinden.com/shelby_gt_500_cobraWQQaXQQ12192811WQQpXQQdisplayitem?source=hpva şöle bişi var
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 0 getirmiştir onu galeri.müşteri isteğiyle.adam demitir ben böle böle gt 500 cobra istiyorum.galeride getirip adama satmıştır. 2. el araba olayını bilmiyorum. elenaor özel bi arba.fiyatı konusunda hiç bi fikrim yok 100 ile 130 bin tl arası 0 mustang almak mumkun 2. elleri daha da ucuz tabi dolardan dolayı.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 buyse bu konuda genel bir yanılgı mevcut gt 500 ile elenor aynı araba değildir.Elenor gone in 60 seconds filmi için yapılmış özel bir araçtır ve büyük kısmı fiberglas eklemelerden ibarettir dolayısıyla hiçbir zaman üretilmemiştir ve aslında böyle bir araba yoktur. filmin başarısından sonra bazı firmalar gt 500 leri alıp gerekli eklemeleri yarak elenor replikalarını üretmeye başlamışlardır bildiğim kadarıyla üretilen bu araçların beygir gücüne göre iki modeli mevcut biri 90.000$ diğeri 125.000$ zira bu arabalar hemen hemen sıfırdan el işçiliği ile üretiliyor dolayısıyla gt 500 almak ile elenor almak arasında fark var. Konu sahibi elenor alacağı iddaasında olduğundan kesin olmamakla birlikte ortalama bir vergi eklemesiyle öyle bir fiyat belirttim
matama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 mum ben bu piyasanin bayag icindeyim, cevremde bir yigin insan bu sekilde ozel arabalar getirmek icin bekliyor(enzo, gt40 ) araba bir seneyi gecti mi alamiyorsun getiremiyorsun. ikinci el araba turkiyeye getiremiyorsun Mum_Chamber said: matama, bir bildigin var da mi soyluyorsun, yoksa iskembeden sikiyor musun? yok ben getirenler biliyorum da, neye gore soyledigini merak ediyorum.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Cahilliğimden soruyorum bu araç km de kaç kuruş yakar?
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nerden aldığına bağlı olaraktan 1 ile 5 bin lira arası kâr edersin sadece çok fazla değil.
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 2.el araba sokmak mümkün olsaydı şimdiye almanyanın falan araba mezarlığına dönmüştük.
Mille Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 oha kimin yuzbinin var lan?40bine buldum ben hem acil satilmasi gerekiyomus hemde cok temiz degil oyle bide hafiften cakma eleanor sdfsd dis gorunusu oyle motor gucunde fazla oynanma yok yani. Yarin Turkiyeden gumruge sorcaklar vergi o kadar fazlaysa olmaz zaten varimi yogumu basiyorum, yok getirilmiyosa kafadan olmuyor
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eleanor denilen body kit zaten. maslak sanayide yaparlar no problem.
alperozg Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 2. el sokabilsen bile arabayı aldığın ülkeye 6 ayda bir giriş çıkış yaptırman gerekiyor.
Öne çıkan mesajlar