Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Chpnin ortak adayı Mustafa Akaydın fark attı Akepeye. Sabah 6dan beri sandık başındayım daha yeni geldime ve süper bir duyguydu. İnanılmaz şeyler yaşadım. Aşırı yorgunum ama inanılmaz mutluyum. Süper lan Akaydın başkan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 valla çok iyi oldu ha. umarım akaydınla da "dünyanın en yavaş hızlı treni" gibi aptal projeler geçmez antalyanın başından. umutluyum ama ben şahsen, iyi olcak gibi =) buarada kaç para aldın? bidahaki seçimlere ben de dikelmeyi planlıyorum bi arkadaş 180 milyon dedi doğruysa eğer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sen adamı 1. olmasına rağmen rektör olarak atama, o da gelsin koskoca antalya büyükşehir belediyesini elinden alsın. al sana demokrasi al sana seçim kırgınmış bi de tayyeab. tepkimiz: "APSHOEPSHOGSFGPS" teşekkürler antalya, muck. bu arada facebooktaki vidyo geldi aklıma hani şu "raylı yüzünden kaybedersek 2 kere kaybederiz" gibisnden bir şeyler diyordu. 2 kere değil 20 kere kaybettin seni gidi seni. 2 şeritli yola raylı yapıp 0.5 şerit verirsen arabalara, halkın ekmeğini alırsan olacağı bu. OHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 umarım belediyecilik konusunda böcek ve evcilmen ile iyi anlasırlar. kepezde de mehmet atay'i gormek isterdik (ki sosyaldemokrat olamama ragmen kendisine gitti oyum) ama tazekanhakan geldi. sağduyunun hakim olduğu bir yönetişim istiyorum. yöneticiler kendi aralarında koordine halinde, sorunlara çözüm niteliğinde, beklenmeyeni veren bir belediye istiyoruz. sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 o bu değil de kepeze taze kan hakan ne ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Drall said: buarada kaç para aldın? bidahaki seçimlere ben de dikelmeyi planlıyorum bi arkadaş 180 milyon dedi doğruysa eğer:D Abi para almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sahilde bira içersiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 zaten içebiliyoduk ki lol. eski akp li başkanın öyle saçma sapan yasakları olmadıydı ama yinede chp nin gelmesi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Abi bence Menderes gayet iyiydi otobüs durakları falan çok şık olmuştu. Umarım antalya'ya pahalıya malolmaz bu karar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 en fazla otobüs durakları çirkin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kermit said: zaten içebiliyoduk ki lol. eski akp li başkanın öyle saçma sapan yasakları olmadıydı ama yinede chp nin gelmesi iyidir. içilmiyor diyordu arkadaşlarım dün ondan sevindiklerini görünce bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Cons said: en fazla otobüs durakları çirkin olur Yok orçun ben antalyanın eskisini yenisini biliyorum eskisi gibi olmasın da sorun yok. Yoksa otobüs durağı işin sembolüydü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Deacon said: Sen adamı 1. olmasına rağmen rektör olarak atama, o da gelsin koskoca antalya büyükşehir belediyesini elinden alsın. al sana demokrasi al sana seçim kırgınmış bi de tayyeab. tepkimiz: "APSHOEPSHOGSFGPS" teşekkürler antalya, muck. eheehehehhe xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Llama said: içilmiyor diyordu arkadaşlarım dün ondan sevindiklerini görünce bu konuda yoo gayette içiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 YAŞASIN ADALET VE KALKINMA PARTİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kazımkarabekir said: YAŞASIN ADALET VE KALKINMA PARTİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Llama said: kermit said: zaten içebiliyoduk ki lol. eski akp li başkanın öyle saçma sapan yasakları olmadıydı ama yinede chp nin gelmesi iyidir. içilmiyor diyordu arkadaşlarım dün ondan sevindiklerini görünce bu konuda Her duyduğunuza inanmayın Antalya'da öyle yasak mı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Buna bakıyordum az önce,ilginçtir eskişehir başkanı bir rektör, antalya yeni başkanda rektör , eğitim kurumları kime kaldı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gül'ün atadıklarına kaldı eğitim kurumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 lara plajında içilemiyordu halk plajında aileler mangal yapıyor diye konyaaltında öyle bir durum söz konusu değildi zaten ama çok sevindik tabi akaydın ın gelmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 seleklerin ordaki parkta denize nazır iki bira içememişler polis gelmiş hemen valla onlar öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ayriyetten "konyaaltı caddesinde atatürk endüstri mesleğin orda eskiden kuğulu parktı şimdi atatürk parkı oldu ordada içirmediler die yaz mekanlarda içiliyo eyvallah ama normalinde içirmiyolar konyaaltında da beach parkta içiliyo" diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Llama said: ayriyetten "konyaaltı caddesinde atatürk endüstri mesleğin orda eskiden kuğulu parktı şimdi atatürk parkı oldu ordada içirmediler die yaz mekanlarda içiliyo eyvallah ama normalinde içirmiyolar konyaaltında da beach parkta içiliyo" diyor.. o parkda içilmeme sebebi park işletmecilerinin isteği. alkollü satış yaptıkları için içilmesini istemiyorlar. yoksa hemen varyantta ya da o cadde üstündeki banklarda rahat rahat içkinizi içiyordunuz ki, zaten park girişlerindeki küçük büfelerde alkol satışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Llama said: ayriyetten "konyaaltı caddesinde atatürk endüstri mesleğin orda eskiden kuğulu parktı şimdi atatürk parkı oldu ordada içirmediler die yaz mekanlarda içiliyo eyvallah ama normalinde içirmiyolar konyaaltında da beach parkta içiliyo" diyor.. Abi öyle bir durumda karşılaşırsan direk çemkirceksin 'sana noluya' filan diye. 'Manyak lan bu uğraşmayalım' diyip giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Snefru said: lara plajında içilemiyordu halk plajında aileler mangal yapıyor diye konyaaltında öyle bir durum söz konusu değildi zaten ama çok sevindik tabi akaydın ın gelmesine. biz içiyorduk mangal yaparken. ayrıca selekler çarşı yani. o kadar insan içindeki parkta da uyarırlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar