Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Buna bide bokluburger diyolar, Kıymanın dökülüşünü görmüşlerde ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Islak hamburger güzeldir.Yani tipine bakım aldanmayın ciddi anlamda lezzetlidir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bambi ya da Kızılkayalar mıdır nedir ikiside güzel şimdi istanbulda olmak vardı anasını satiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o değilde izmit'e açsan bi ıslak hamburgerci,yürüyüş yolu üstüne. ne satarız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 benim pek hoşuma gitmedi yav. baharatımıdır köftesinin tadımıdır salçasında mı bişey vardır bilemedim ama niyeyse hoşuma gitmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 DarKRideR said: o değilde izmit'e açsan bi ıslak hamburgerci,yürüyüş yolu üstüne. ne satarız lan Var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 İzmir Kumru, Yengen, Ayvalık Tostu ve Ankara'daki Goralıya karşın İstanbul'un kendi sandviçini üretme projesi olduğunu düşünüyorum. Kulaktan kulağa geçerek adı meşhurlaşmış ancak normal hamburgerden pek bir farkı olmadığını düşünüyorum. İyi hamburger yapan bir yerse evet ıslak hamburger diye sattığı şey de güzel olacaktır. Sonuçta iki ekmek bir köfte. Olay köftenin ne kadar iyi olduğunda. Ancak "oy ıslak hamburger" diyip sanki ekmek ve köftenin ötesinde birşeymiş gibi gösterilmesini anlamsız buluyorum. Evet yemedim. Ancak benim bahsettiğim konu tadı değil zaten, gereksiz yere abartılması. Nedir yani, buharla yapıyorlar. Buhar dediğin şey moleküllerini değiştirmeyecek ki. Ekmeği ıslat, tost makinesine koy, süper bir köfte pişir, arasına koy, al sana ıslak hamburger :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yememiş olduğun için de yazdıklarının büyük bir kısmı yanlış. hayranı değilim, sevmiyorum da zaten ama kullanım amacı hamburgerle denk değil öncelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ıslak hamburgerin avantajları ufak ekmek ufak köfte = en az 2-3 tane yenilebilmesi (bu esnada sanki tıkanmıyormuş gibi hissetmek) baharatlı ve sarımsaklı köfte = özellikle alkollü kafa ile zaten uyuşmuş dilde tat alamayan kişinin keskin tatları alabilmesi( ayıkken çok daha az lezzetli oluyor) ıslak ekmek = kuru kuru ekmek arası köfteler yerken insanın dmaağına yağışır ağzında büyür tıkar oysa sos ile ıslanmış yumuşak ekmeği ymeek çok daha kolay dez avantajları = 4 ıslak hamburger =>1600 kalori (günlük kalori ihtiyacı 3000) gecenin bi köründe güzel kafa ile hop hop mideye indirdiğimiz hamburger sonucu göbek , simit , toto alıp başını gider.(asla 1 tane yetmez o halde minimum 800 kalori) yerken ağzın yüzün elin her yerin batması taksimde bambi olsun kızılkayalar olsun mekanların berbatlığı sunulan hizmetin kalitesizliği (çeşme şevkide tam tersi konfora içerisinde yemek yeniyor) ve kimsenini bundan rahatsız olmaması şaşırtıcı. bol sarımsaklı ıslak hamburger öğünü sonrası öpüşme stresi (-macit leş gibib kokuyorsun -fakat hümeyra.. -git yok sana bu gece) son olarak ıslak hamburger tükettikten sonra 3 kangal sucuk yemiş gibi susuyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar