HighChaos Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 arkadaşlar ben ilk cıktıgı gün almıştım oyunu 15 gün felan oynayıp ... adlı oyuna geri dönmüştüm. patch 1.1 de epey bişiler olacak bişiler düzelicek deniodu .. nedir oyunun son durumu ? başlamaya deger bişiler eklendimi.. yorumlarınıza göre bi karar vericem artık yada mmorpg defterini iyi bi oyun gelene kadar sonlandırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Yeni karakterler yeni kale sistemi var server a girişte bekleme yok vs... Bunlar aklıma gelenler sormak istediğin warsa sen sor yardımcı olalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 aslında sormak istedigim bende marauder vardı rank 29 felan bütün scenariolarda gift of ... (şimdi ismini hatırlamıorum uzun zaman oldu ) alan skili olan tek tuş spam yapıodum e haliyle buda beni baya bi baydı :) playerlık gerektiricek bi kavram oluştumu ? bide end game contenti biraz biraz düzeldimi cünki başlarda 0 ednecek kadar azdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 marauder hala no-skill sınıf, başka seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Marauder mı no-skill, tek tuş oynayanlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 her oyunda main skill 1 tane değilmi? cast time olmayınca göze batıyor demek. 1.2.1 i bekle öyle başla. yada şimdi başla 1.2.1 e kadar karakterini 40 la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 trial'i indir dene bence. tek tus oynuyorsan marauderi isin zor hakkaten. Marauder no skill diyenlere white lion'u oneririm. Hakkaten kullanilacak skill yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Imba olunca göze batıyor. Bu örnekte instant ve spammable olması, warrior priest örneğinde 1,5 saniye cast time olması :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yeni topic açmak istemedim bazı serverlar kapanmış herhalde destruction oynayacam yine hangi serveri tavsiye edersiniz aslında destruction cok guclu olsun demiyorumda eşitlik olsun her iki taraf içinde..k8p iyi diyolar eski dest güçsüzlüğünden eser kalmamıs felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 K8P'ye gele bilirsin :) Şuanda server dest üstün ama bu demek değilki order yok order misal şuan ic ye gitmek üzere cw yi kitliyor sabah onlar akşam biz kitletiriz serverda rekabet hakim Dip Not : onlar haftada 1 geliyor biz haftada 4 :D aynı gün içnde 2 kere bile gittimiz oldu altdorf a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oh oh sevindim inşallah böle devam eder eski zamanına dönmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bu saat'ten sonra sanmıyorum çünkü dest srver birleşmeleri ve yeni gelen oyuncularla baya güçlendi yine birleşme olsa order güçlense bile eskisi kadar ezilmez dest diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 k8p rocks :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 K8P' de Dest'e gelmek isteyen bütün arkadaşları guild' e bekleriz :) Healar ( Shaman ve Zealot ) Tank ( Bg ) Rdps Classlarında bolca oyuncu'ya ihtiyaç war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 valla 3 yıllık wow hayatından sonra dün indirdim trial oynadım rank 8 oldum. hayatımda bu kadar zevkli bir 8 level oynamadım ben. public questler olsun level 1 den itibaren harika zevkli pvpsi olsun. eğer rank 40 a kadar böyle gidiyorsa bu oyun, az daha geliştirilirse efsane olur. bright wizard olarak oynadım skiller de çok tatmin etti şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bende tekrardan başlamayı düşünüyorum bakalım umarım zaman yaratabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Buyse said: valla 3 yıllık wow hayatından sonra dün indirdim trial oynadım rank 8 oldum. hayatımda bu kadar zevkli bir 8 level oynamadım ben. public questler olsun level 1 den itibaren harika zevkli pvpsi olsun. eğer rank 40 a kadar böyle gidiyorsa bu oyun, az daha geliştirilirse efsane olur. bright wizard olarak oynadım skiller de çok tatmin etti şimdilik. valla ben iki karakterimle 40'a, bir karakterimle 33'e kadar öyle gittim. şöyle bir örnek vereyim: 3,5 yıl wow oynadım ve en yüksek alt karakterim lvl 19 idi. ilk defa bir mmorpg'de yeni karakter açmaktan çekinmedim. artık düşük aktiviteli sunucu kalmadığından mass rvr ve senaryo sıkıntısı çekmezsin tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 40 olunca hala content eksikliği var. battle objective ve kale peşinde ordan oraya koşmak çok bayıcı. 3 günlük reseti olan warpblade-crypts dungeonları 45er dakkada bitiyor. 5 günlük reseti olan lost vale da 2 saatte bitiyor. Zaten hele sentinel setinden 4 parça aldın mı girebiliyosun lost vale'a, pek gerek kalmıyo ilk 2 dungeon'a. şu anda biz bir sürü arkadaş oynamamıza rağmen açıkçası yavaş yavaş bayıyoruz. haziranda gelecek olan yeni zone birşeyleri değiştirebilir. orada yeni dungeon olacak. ve o zone'a sadece 1 realm sahip olabilecek. O zone için baya güzel savaşlar dönebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 oyundaki tek zevkli şey zaten alt levellamak, max levelda content yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ayrıca en kalabalık server'lardan eltharion'un tier1'inde ve 4'ünde bile (en çok sıra gelen tier'lar sonuçta), senaryolar öğlen 12 gibi başlayıp gece 1-2 gibi bitiyor. kısacası server'ların belki de 1 merge'e daha ihtiyacı var. 3-5 gece evvel saat 1'de rank 40 arattım server'da, 28 tane mi ne vardı. bir hayli az yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bu sorunun yeri burası mı? tam kestiremedim ama, yine de soracagım. High elf, Dark elf, Greenskins ve Dwarf şehirleri neden yok ? Sonradan mı eklenecek yada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tam tersine aşırı merge nedeniyle lagden çok sıkıntı var sabo. şu anda oyunla ilgili en büyük şikayetim özellikle fortress'ta filan oyunun oynanmaz hale gelmesi. fransıza sunucu vermeyeceksin bunu tekrar gördüm bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Roqq said: Bu sorunun yeri burası mı? tam kestiremedim ama, yine de soracagım. High elf, Dark elf, Greenskins ve Dwarf şehirleri neden yok ? Sonradan mı eklenecek yada ? doğru zamanı bekliolar... yavaş yavaş iteliolar. olsun güzel oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sam said: tam tersine aşırı merge nedeniyle lagden çok sıkıntı var sabo. şu anda oyunla ilgili en büyük şikayetim özellikle fortress'ta filan oyunun oynanmaz hale gelmesi. fransıza sunucu vermeyeceksin bunu tekrar gördüm bu oyunda. aşırı merge'den diil o lag, 1.2.1 ile birşeyleri bozdu bunlar kesin. 1.2.1 öncesi böle lag yoktu, şimdi altdorf veya IC'de oynanamaz durumda. rezalet çıktı serverlardaki senaryo gelme hızı ve gece 12-1 sonrası olan r40 sayısına bakınca, bence bir merge'e daha ihtiyaç var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1.2.1'den aylar önce bile acayip lag vardı fortress'larda, hep var norn'da. hirn ile birleştikten sonra daha da arttı, herkes devamlı şikayet ediyor ve lag yüzünden bırakanlar oluyor. madem sunucuları upgrade etmeyeceksiniz, neden birleştiriyorsunuz diye sorulması lazım. bir ay ara verdim, döndüm baktım hala aynı. beni bile soğuttu oyundan lag doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar