Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 aslında vermemeyi düşündüm bayağa ama yine verdim gidip tıpış tıpış önce imza attım sonra oy kullandım pek seksi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım. oy vermemenin sonuçsuz bir protesto olacağını düşünenlerdenim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım geldim, sıra bekledim falan baya bi, ama bitti sonunda. aksama görcez bakalm ne olmş ne bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullanamayarak ilk yerel seçim oyumu da 5 sene erteledim, evet=/ sonuçlar için bekliyorum pc başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bizim sandık görevlisi taş gibiydi, mükerrer oy kullanasım var şu an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım. sırada kavga fln çıktı çok acaipti. birde muhtar adayı tek olduğu için zarfı aldığımız gibi sandığa attık, ilginç bir durumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yannız o "evet" yalan bizim kinden "tercih" yazıyo dayı evet diye bişi yok asjdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paticik anketinde an itibariyle, cevaplayanların yaklaşık üçte birinin nedenli ya da nedensiz oy kullanmamış olduğu görülmekte. Daha önceki anketlerden anlaşıldığı üzere, paççik ahalisinin çoğunluğunun akepe karşıtı olduğu düşünülürse, bu oy kullanmayanların büyük çoğunluğunun bu karşıt kesimden olduğunu var sayıyor, ayrıca bunun Türkiye genelinde böyle olacağını tahmin ediyor ve insanlarımızın lafa gelince ne kadar bol keseden atmacı, ama esasında ne kadar vurdumduymaz oldukları gibi umarsız düşüncelere gark oluyorum. Halbuse paticik üyelerinin çoğunun eleştirdiği kesim bu konuda çok daha duyarlı. Bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım kullandım salak ben kullandım ne güzel parmagımı boyamıcaklar diye seviyordum gittim parmagımı mürekkeb ıstanbasının içine soktum yuh bana baş barmak simsiya emi çıkmıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Law said: Mumu said: oy kullanmayı reddediyorum Aslında mantıklı, gidip boş atmakda bir nevi protesto olur. En azından başa gelecek tiplerin vurgunlarına vesile olmazsınız. söyleyecek çok şey var ama hiçbirini forum kuralları içinde dile getiremiyorum siz bu üç noktadan anlayın anlayacağınızı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kermit said: yannız o "evet" yalan bizim kinden "tercih" yazıyo dayı evet diye bişi yok asjdhd sanırım tercih yazmak yasak, posterlerdede oy pusulasına basılmış evet yazar hep,tercih yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet oy vermemek bir itirazdır bik bik bik... ne güzel ne kadar anlamlı laflar bunlar. pasifist türk gençliği art niyetli yöneticileri bu şekilde protesto ediyor. brehhh... üç kuruşluk demokrasimize karşı verilen tepkiler de en az onun kadar ucuz olacak tabi ne sandıydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Oy kullanmadım,aslında muhtarlık seçimi için kullanacaktım ama kalkamadım.Hayırlısı olsun ülke için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 obsesifik said: fazla ironik , fazla hoş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 raw power said: Oy kullanmadım,aslında muhtarlık seçimi için kullanacaktım ama kalkamadım.Hayırlısı olsun ülke için. zamanın var hala oy kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kermit said: yannız o "evet" yalan bizim kinden "tercih" yazıyo dayı evet diye bişi yok asjdhd bizde de evet vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Oy verme işlemi beşe kadar sürüyor diye biliyorum,zor artık yetişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oy kullanmama işini anlamıyorum ben. evden çıkıyosun, otobüse biniyosun, fatura yatırıyosun, trafik çilesi ya da rahatı çekiyosun. hayatını direkt etkiliyo, hani bencil olsan da farketmiyo yani, kendin etkileniceksin sonuçta seçimin getirilerinden de götürülerinden de. oy kullanmayan adamın en basitinden trafikten şikayet etmeye bile hakkı yok bence. ekmek fiyatından tut, parklara bahçelere kadar ucu sana değecek bunun. bunlara rağmen hiç mi umrunda olmuyo belediye seçimleri? "yoo umrumda olmuyo" da diyebilirsin, de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 seçimlerin en sevdiğim yanı geceleridir. böyle bilgiler akar televizyonlara. çay kahve alıp izlemesi çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Oy kullanmayan arkadaşlar ileride bu ülke şöyle yönetilio böyle yönetilio diye hayıflanma hakkınızı kendi elinizle bir kenara itmeye nasıl içiniz el veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mighty_THoR said: Law said: Mumu said: oy kullanmayı reddediyorum Aslında mantıklı, gidip boş atmakda bir nevi protesto olur. En azından başa gelecek tiplerin vurgunlarına vesile olmazsınız. söyleyecek çok şey var ama hiçbirini forum kuralları içinde dile getiremiyorum siz bu üç noktadan anlayın anlayacağınızı ... asi gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Önceki seçimlerin birinde bu soruyu sorduğumda elemanın teki "sana ne ulam belki yurtdışında yaşayacağım" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Arkasokak said: evet oy vermemek bir itirazdır bik bik bik... ne güzel ne kadar anlamlı laflar bunlar. pasifist türk gençliği art niyetli yöneticileri bu şekilde protesto ediyor. brehhh... üç kuruşluk demokrasimize karşı verilen tepkiler de en az onun kadar ucuz olacak tabi ne sandıydın.. aquatik said: Paticik anketinde an itibariyle, cevaplayanların yaklaşık üçte birinin nedenli ya da nedensiz oy kullanmamış olduğu görülmekte. Daha önceki anketlerden anlaşıldığı üzere, paççik ahalisinin çoğunluğunun akepe karşıtı olduğu düşünülürse, bu oy kullanmayanların büyük çoğunluğunun bu karşıt kesimden olduğunu var sayıyor, ayrıca bunun Türkiye genelinde böyle olacağını tahmin ediyor ve insanlarımızın lafa gelince ne kadar bol keseden atmacı, ama esasında ne kadar vurdumduymaz oldukları gibi umarsız düşüncelere gark oluyorum. Halbuse paticik üyelerinin çoğunun eleştirdiği kesim bu konuda çok daha duyarlı. Bitti boş konuşmayın. ben siyasete gıcık olduğumdan oy kullanmıyorum. kullanmayı da reddediyorum evet. akp karşıtı olup da chp yanlısı olmak, akp yanlısı olmakla tam olarak aynı cehalet oranına sahip benim gözümde. siyaset kocaman bir yalan, ben de piyonu olmayı reddediyorum oy kullanarak. sanki akp gelince başka şey oluyor chp gelince bambaşka. fikirlerinizi kendinize saklayın benim isyanlarımla ilgili olarak. oy kullandınız mı sorusuna reddediyorum yazdım gelip, üzerine yorum yapıp kendinizce beni eleştirin diye yazmadım. ha zira eleştiremezsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar