Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oy kullandınız mı?

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

Paticik anketinde an itibariyle, cevaplayanların yaklaşık üçte birinin nedenli ya da nedensiz oy kullanmamış olduğu görülmekte. Daha önceki anketlerden anlaşıldığı üzere, paççik ahalisinin çoğunluğunun akepe karşıtı olduğu düşünülürse, bu oy kullanmayanların büyük çoğunluğunun bu karşıt kesimden olduğunu var sayıyor, ayrıca bunun Türkiye genelinde böyle olacağını tahmin ediyor ve insanlarımızın lafa gelince ne kadar bol keseden atmacı, ama esasında ne kadar vurdumduymaz oldukları gibi umarsız düşüncelere gark oluyorum. Halbuse paticik üyelerinin çoğunun eleştirdiği kesim bu konuda çok daha duyarlı. Bitti
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Mumu said:
oy kullanmayı reddediyorum

Aslında mantıklı, gidip boş atmakda bir nevi protesto olur. En azından başa gelecek tiplerin vurgunlarına vesile olmazsınız.

söyleyecek çok şey var ama hiçbirini forum kuralları içinde dile getiremiyorum siz bu üç noktadan anlayın anlayacağınızı ...
Sosyal ağlarda paylaş

oy kullanmama işini anlamıyorum ben.

evden çıkıyosun, otobüse biniyosun, fatura yatırıyosun, trafik çilesi ya da rahatı çekiyosun. hayatını direkt etkiliyo, hani bencil olsan da farketmiyo yani, kendin etkileniceksin sonuçta seçimin getirilerinden de götürülerinden de. oy kullanmayan adamın en basitinden trafikten şikayet etmeye bile hakkı yok bence. ekmek fiyatından tut, parklara bahçelere kadar ucu sana değecek bunun.

bunlara rağmen hiç mi umrunda olmuyo belediye seçimleri? "yoo umrumda olmuyo" da diyebilirsin, de zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
Law said:
Mumu said:
oy kullanmayı reddediyorum

Aslında mantıklı, gidip boş atmakda bir nevi protesto olur. En azından başa gelecek tiplerin vurgunlarına vesile olmazsınız.

söyleyecek çok şey var ama hiçbirini forum kuralları içinde dile getiremiyorum siz bu üç noktadan anlayın anlayacağınızı ...

asi gençlik
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
evet oy vermemek bir itirazdır bik bik bik... ne güzel ne kadar anlamlı laflar bunlar. pasifist türk gençliği art niyetli yöneticileri bu şekilde protesto ediyor. brehhh... üç kuruşluk demokrasimize karşı verilen tepkiler de en az onun kadar ucuz olacak tabi ne sandıydın..

aquatik said:
Paticik anketinde an itibariyle, cevaplayanların yaklaşık üçte birinin nedenli ya da nedensiz oy kullanmamış olduğu görülmekte. Daha önceki anketlerden anlaşıldığı üzere, paççik ahalisinin çoğunluğunun akepe karşıtı olduğu düşünülürse, bu oy kullanmayanların büyük çoğunluğunun bu karşıt kesimden olduğunu var sayıyor, ayrıca bunun Türkiye genelinde böyle olacağını tahmin ediyor ve insanlarımızın lafa gelince ne kadar bol keseden atmacı, ama esasında ne kadar vurdumduymaz oldukları gibi umarsız düşüncelere gark oluyorum. Halbuse paticik üyelerinin çoğunun eleştirdiği kesim bu konuda çok daha duyarlı. Bitti

boş konuşmayın.

ben siyasete gıcık olduğumdan oy kullanmıyorum. kullanmayı da reddediyorum evet. akp karşıtı olup da chp yanlısı olmak, akp yanlısı olmakla tam olarak aynı cehalet oranına sahip benim gözümde.

siyaset kocaman bir yalan, ben de piyonu olmayı reddediyorum oy kullanarak. sanki akp gelince başka şey oluyor chp gelince bambaşka.

fikirlerinizi kendinize saklayın benim isyanlarımla ilgili olarak. oy kullandınız mı sorusuna reddediyorum yazdım gelip, üzerine yorum yapıp kendinizce beni eleştirin diye yazmadım. ha zira eleştiremezsiniz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...