riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Poser said: Sparkcaster said: siyasi görüşü olmayanlara kenan evren genci diyoruz, ağır hakaret bence zorlama siyasi görüşü olana ne diyoruz? Poser? Phony? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 OH YEAAAAAAAAAAAAAAAAH BABY basar1kplxbuybankguards! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sen bi yarım saatini ayırmaya üşen, oy kullanmak için götünü kaldırama afedersin, sonra neymiş efendim düşüncesine uygun parti yokmuş yok efendim tepkisini koyuyormuş protesto ediyormuş. RTE'nin tabiriyle bi laf vardırda şimdi burada olmaz. bahane bunlar bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Neden bu kadar sinirharbi? Oy verme hakkini kullanmak istememek her insanin hakki. Ya bos atmis, Ya kazanma ihtimali olmayan bi partiye atmis, Ya hepsini damgalamis, Yada oy kullanmaya gelmemis. Fark tamamen konuyla asiri ilgili insanlarin verdigi gereksiz tepkiden kaynaklaniyo. Nerdeyse Vatan haini ilan edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 TR genelinde kaç kişi kullanmadı hesaplarsan ne demek isteniyor daha rahat anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Jadelith said: OH YEAAAAAAAAAAAAAAAAH BABY basar1kplxbuybankguards!Abi naaptin... @Poser, Arkadasim cidden sana laf sokmak icin yazmadim o mesaji... Ama yani hakkaten poser denir... phony denir.. Lutfen yanlis anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oyvermek yanlissa o zaman demokraside yanlistir o anlama gerliy yani ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 cengizhan66 said: oyvermek yanlissa o zaman demokraside yanlistir o anlama gerliy yani ??? Neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ataşehirde sandığın birinden 3 tane prezarvatif cıkmış. ya bu mynet ne gereksiz haberler yapıyo böyle. sdfdsfd tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Absolut said: TR genelinde kaç kişi kullanmadı hesaplarsan ne demek isteniyor daha rahat anlaşılır. Isterse 5 milyon olsun. Özgür irade. Nasil insanlari AKP ye oy vermekten vazgeciremiyorsan, oy kullanmaya da zorlayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Zrolanmalılar demiyorum sadece kullanmamaları saçmalık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 @ Antimodes52 demokrasiye, seçime tepkilisin, faşizm- darbe gibi şeylere de doğal olarak karşısın (bilemedim yalnızca askeri olanlarına mı?!), anarşist eğilimlerin olduğunu sanmıyorum, e nedir olayın o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oy kullanmayan adam, secimi kazanan partiyi destekliyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paticik'te genelde "AKP'ci", "liboş", "tatlı su demokratı" olarak etiketlenmemin sebebi aslında tamamen karşıma alıp tartıştığım kişinin (elimden geldiği müddetçe) düşünce sistemindeki tutarlılığı denememden kaynaklanıyor. Aslında aynı şeyi AKP'ye oy veren, onların çevirdiği işlere destek veren arkadaşlarıma da yapıyorum, onlar da tam tersi etiketliyorlar. Paticik'te bu kadar bir taraf olarak algılanmamdaki en basit sebep, büyük çoğunluğun CHP taraftarı olması ve kelimenin anlamıyla taraf haline gelmiş olması. Önceden de Paticik'te tartışırken söylemiştim, yine söylüyorum. Ben kemalizm üzerinden faşizan bir yönetimi destekliyorum, bu sebeple de her yol mübah, AKP'yi devirelim, darbe olsun, dincileri susturalım, baskıyla ülkeyi yönetelim diyen, bunun niye daha iyi işleyeceğini kendi içinde tutarlı bir şekilde temellendirebilen bir kişiye diyecek bir lafım yok benim. Benim derdim, bugün çoğu arkadaşımda dostumda gördüğüm, teorik temelle uygulamanın birbiriyle çok ağır çeliştiği durumlar. Mesela demokratik cumhuriyet için darbe çağrıları. Ya da çoğulcu toplum isteklerinden söz edip belli bir etnik kökeni doğrudan ya da dolaylı olarak aşağılamak. E şimdi birisinin teoride tamamen demokratik, çoğulculuk yanlısı söyleminin yanında uygulama tartışıldığında bu değerlere bu kadar ters düşen söylemler yapması halinde de, doğal olarak bana verdiği demokrat ve çoğulcu altyapısına, temellerine gönderme yaparak önerdiği uygulamanın bununla ne kadar uyuşmadığını söylüyorum. Aslında derdim de bu basit anlamda. Bana en uygun gelen politik yaklaşımsa Stalinizm diyebilirim genel hatlarıyla. Kendimce oluşturduğum tutarlı bir görüşüm var, aynı tutarlılıkta da birçok başka görüş vardır. Yani bana göre en uygun yaklaşım öyle gibi geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Abi oy bile vermeyen insanlarla niye devlet yönetimi tartışıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Antimodes52 said: Paticik'te genelde "AKP'ci", "liboş", "tatlı su demokratı" olarak etiketlenmemin sebebi aslında tamamen karşıma alıp tartıştığım kişinin (elimden geldiği müddetçe) düşünce sistemindeki tutarlılığı denememden kaynaklanıyor. Aslında aynı şeyi AKP'ye oy veren, onların çevirdiği işlere destek veren arkadaşlarıma da yapıyorum, onlar da tam tersi etiketliyorlar. Paticik'te bu kadar bir taraf olarak algılanmamdaki en basit sebep, büyük çoğunluğun CHP taraftarı olması ve kelimenin anlamıyla taraf haline gelmiş olması. Önceden de Paticik'te tartışırken söylemiştim, yine söylüyorum. Ben kemalizm üzerinden faşizan bir yönetimi destekliyorum, bu sebeple de her yol mübah, AKP'yi devirelim, darbe olsun, dincileri susturalım, baskıyla ülkeyi yönetelim diyen, bunun niye daha iyi işleyeceğini kendi içinde tutarlı bir şekilde temellendirebilen bir kişiye diyecek bir lafım yok benim. Benim derdim, bugün çoğu arkadaşımda dostumda gördüğüm, teorik temelle uygulamanın birbiriyle çok ağır çeliştiği durumlar. Mesela demokratik cumhuriyet için darbe çağrıları. Ya da çoğulcu toplum isteklerinden söz edip belli bir etnik kökeni doğrudan ya da dolaylı olarak aşağılamak. E şimdi birisinin teoride tamamen demokratik, çoğulculuk yanlısı söyleminin yanında uygulama tartışıldığında bu değerlere bu kadar ters düşen söylemler yapması halinde de, doğal olarak bana verdiği demokrat ve çoğulcu altyapısına, temellerine gönderme yaparak önerdiği uygulamanın bununla ne kadar uyuşmadığını söylüyorum. Aslında derdim de bu basit anlamda. Bana en uygun gelen politik yaklaşımsa Stalinizm diyebilirim genel hatlarıyla. Kendimce oluşturduğum tutarlı bir görüşüm var, aynı tutarlılıkta da birçok başka görüş vardır. Yani bana göre en uygun yaklaşım öyle gibi geliyor açıkçası. aynılarını tamamen bende düşünüyorum ve bana da oldukça yakınBahsettigin çelişkinin sebebi de "kendini zorunlu politize etme" den kaynaklanıyor fikrimce.bu da bilgisizligi getiriyor,bilgisizlik de fanatikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 1000km uzakta olduğum için kullanmadım kullansamda değişen bir şey olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ya hadi uzakta oldugun icin oy kullanamamanı anlarız bi derece de, kullansam da bisey degismeyecekti nasıl bir mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bazı önemli sebeblerden dolayı kullanamadım.kullanmak isterdim.o konuda buruk biraz içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende yurtdışında olduğumdan kullanamadım. ilk defa olacaktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 toggie said: ya hadi uzakta oldugun icin oy kullanamamanı anlarız bi derece de, kullansam da bisey degismeyecekti nasıl bir mantık? versem birşey değişmeyecekti derken kaybedeceğini bile bile oy atacaktım olay bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben kazanacağını bile bile oy atmadım. kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 SPectre88 said: toggie said: ya hadi uzakta oldugun icin oy kullanamamanı anlarız bi derece de, kullansam da bisey degismeyecekti nasıl bir mantık? versem birşey değişmeyecekti derken kaybedeceğini bile bile oy atacaktım olay bu yani. secim sonucu gelmeden kaybedecegini bilemezsin. oy vermezseniz kaybeder tabi, nasıl kazanıcak aklınızdaki parti/aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar