Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Book of Eli (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

abi kötü filmin neyini tartıştınız bu kadar? adam gibi propaganda bile yapamamışlar üzerine gary oldmanı yakmışlar,gerçi o herifte son dönemde düzgün filmde görmez oldum.görselleri fallout 3den biraz iyi o kadar,bir tek hatun güzel o da angelina çakması gibi filmde. the road fena değil. post apo gibi yaratıcılığın dibine vurulunabilincekken bu kadar sığ karekterler içermesi meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

Film gayet basarili..etkilendim ve sevdim..propaganda yapti diyen arkadaslar filmin son karesindeki inanc kitaplarini ii incelememisler sanirim..incilin yaninda kuran tevrat ve bilimum inanc kitabi bulunuyor..ayrimcilik vs yok..herkesin kendi dusuncesi tabiki..

Iyi de olay hristiyanlik propagandasi yapmasi degil, genel olarak din propagandasi yapmasi zaten.

Tabii bunun etkisi kisiden kisiye degisir. Ben ateistim ve o nedenle filmin yaklasimi hosuma gitmedi. Ama bir muslumani rahatsiz edecek bir sey yok filmde.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

spo

eli kör müydü? Kör ise otelin kapısında çatışırken, arabanın arkasına saklanıp siper niye aldı?

Evet. Anlamadim, siper almasiyla o ozelliginin en alakasi var?

Arabayi goremedigi icin siper alamaz diyorsan, adam zaten Daredevil gibi her seyi diger duyulariyla farkediyor. Peki bu nasil oluyor dersen, adami tanrinin yonlendirmesi disinda bir aciklamasi yok.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Propaganda ?

Filmin insanları hristiyanlığa çekmek için yapıldığı izlenimine katılmadım ben. Aksine savaşlardan sonra kutsal kitapların yakılmasından bahsetmesi bunu açıkça gösteriyor.

Bunun yanısıra o Dallas Ceyyar misali topallaşan kötü abimizin İncili araması ve kendi amaçları ve ego tatmini için kitabı kullanmak istemesinin yansıtılışı dinin insanların elinde nasıl bir silaha dönüşeceğinden bahsetmez propaganda amaçlı bir film.

Benim değinmek istediğim nokta, bu apokaliptik filmler kıymet bilmememizi çok güzel farkettiriyor. Adamlar bir şişe su, bir kağıt için adam öldürüyorlar biz her gün kıçımız için ne kadar kağıt harcıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...