pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi kötü filmin neyini tartıştınız bu kadar? adam gibi propaganda bile yapamamışlar üzerine gary oldmanı yakmışlar,gerçi o herifte son dönemde düzgün filmde görmez oldum.görselleri fallout 3den biraz iyi o kadar,bir tek hatun güzel o da angelina çakması gibi filmde. the road fena değil. post apo gibi yaratıcılığın dibine vurulunabilincekken bu kadar sığ karekterler içermesi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bence film çok güzel, propaganda yapmışlar, yarın gidip hristiyan oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Film gayet basarili..etkilendim ve sevdim..propaganda yapti diyen arkadaslar filmin son karesindeki inanc kitaplarini ii incelememisler sanirim..incilin yaninda kuran tevrat ve bilimum inanc kitabi bulunuyor..ayrimcilik vs yok..herkesin kendi dusuncesi tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Son 2 saniyede Kuran, tevrat göstermesi vs bütün film incili savunan peygamber modeli bir adam. Baya bi dengesiz olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Helcaraxe said: bence film çok güzel, propaganda yapmışlar, yarın gidip hristiyan oluyorum. lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Film çok güzel. Yok şunu yapmış. Ya koltuğunuza yaslanın ve keyfinize bakın. Boşverin böle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dragonutopia said: Film gayet basarili..etkilendim ve sevdim..propaganda yapti diyen arkadaslar filmin son karesindeki inanc kitaplarini ii incelememisler sanirim..incilin yaninda kuran tevrat ve bilimum inanc kitabi bulunuyor..ayrimcilik vs yok..herkesin kendi dusuncesi tabiki.. Iyi de olay hristiyanlik propagandasi yapmasi degil, genel olarak din propagandasi yapmasi zaten. Tabii bunun etkisi kisiden kisiye degisir. Ben ateistim ve o nedenle filmin yaklasimi hosuma gitmedi. Ama bir muslumani rahatsiz edecek bir sey yok filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abiii müslüman kişi default olarak zevksiz olmuyor sorri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dear Lord, Thanks for giving us Paticik.com. Amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben müslümanım ve film kötüydü. rahatsız oldum kötülüğünden.. sçs tşk kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pronoit said: abiii müslüman kişi default olarak zevksiz olmuyor sorri. Filmin sadece dinsel yonunden bahsediyordum. Ha tabii dindar olmayan bir musluman da belki hoslanmayabilir ama genel olarak filmde muslumanliga aykiri bir bakis acisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sadece dinsel yönden church tv daha eğlenceli ama.. hem orada zenci çıkarsa bağıra bağıra konuşuyor, şarkılar falan da söylüyorlar arada.. daha eğlenceli hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 spo eli kör müydü? Kör ise otelin kapısında çatışırken, arabanın arkasına saklanıp siper niye aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ShadowFax said: spo eli kör müydü? Kör ise otelin kapısında çatışırken, arabanın arkasına saklanıp siper niye aldı? Evet. Anlamadim, siper almasiyla o ozelliginin en alakasi var? Arabayi goremedigi icin siper alamaz diyorsan, adam zaten Daredevil gibi her seyi diger duyulariyla farkediyor. Peki bu nasil oluyor dersen, adami tanrinin yonlendirmesi disinda bir aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Propaganda ? Filmin insanları hristiyanlığa çekmek için yapıldığı izlenimine katılmadım ben. Aksine savaşlardan sonra kutsal kitapların yakılmasından bahsetmesi bunu açıkça gösteriyor. Bunun yanısıra o Dallas Ceyyar misali topallaşan kötü abimizin İncili araması ve kendi amaçları ve ego tatmini için kitabı kullanmak istemesinin yansıtılışı dinin insanların elinde nasıl bir silaha dönüşeceğinden bahsetmez propaganda amaçlı bir film. Benim değinmek istediğim nokta, bu apokaliptik filmler kıymet bilmememizi çok güzel farkettiriyor. Adamlar bir şişe su, bir kağıt için adam öldürüyorlar biz her gün kıçımız için ne kadar kağıt harcıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 propaganda yok bence de. gary oldman için bile izlenir. hoş filmdi gayet de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar