deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Absolut said: 5 gundur WoW latency sapıtmış durumda. Aynen 1 haftadır falan 90 100msle oynadığım oyunu 250ms civarı oynuyorum. (Bunu yazacağım aklıma gelmezdi, eskiden 250ms görünce mutlu oluyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ShadowFax said: sage şu dilekçe olayını biraz açsana. Bizde verelim. Kusra bakma ya yeni gördüm :). Ben TTnet in İstanbuldaki müdürlüğüne gittim(Zincirlikuyuda Astorianın arkasında) ama içerdekilerin dediğine göre herhangi bir TTnet ofisi işi görüyormuş. Danışmada işte internetim böyle de şöyle olmasını istiyorum dilekçe vermem gerektiğini öğrendim çağrı merkezinden dersin yukardan birisin yolluyorlar o da senin bilgilerini alıp ona göre dilekçe hazırlatıyor. Hat sahibinin gelmesi ya da onun da bir dilekçesi lazım işte bu kişiyi vekilim olarak görevlendirdim diye. Dilekçeyi vermeden önce bir çağrı merkezini arayıp sorun ama benim 1mbit 4mbit olur mu diye benimki 8mbitten 1mbite düştüğü için belki özel bir durumdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Baya bi yavaş bikaç saattir ya. Youtube'da Facebook'ta falan video izlenmiyo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 cidden bisi var cok felaket her sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Kablonet'te aynı durumda felc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 istanbul / bakırköyde florya yeşilköy yeşilyurt... hepsi felç hekeste böle msne giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Hon oynayamıyorum, çıkmadan 1 el atmalıydım oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 maç izleyemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 sc2 de acaip lag var, hatta sitelerdeki resimler falan eksik yükleniyor yurt dışı cidden çökmüş vaziyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Yurt dışı öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 izmirde de çok yavaşşşşş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp pek şu ana yönelik bir şey yok gerçi ama.. yurtdışı bitmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Yurt dışı hadi eyv.Lol oynanmıyor su anda 5 sn spike falan öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 allah belanızı versin öldü net. bildiğin öldü bc2 de connect olamıyoruz daha, yurtdışı tamamen gg diyebilirim. ms ler de coşuk. maşallah ttnete iyi yapıyo görevini yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 gggggggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 22 yılın en yavaş internetini yaşıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ankara çok kötü akşamdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 quiknet(superonline fiber internet) ne durumda acaba? kullananlar bir speedtest falan pl0x merak ettim fark war mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 neyse düzeldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yüz yıldır yaşıyorum böyle rezillik görmedim... berbat. izmir/güzelyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 düzelmişti, an itibariyle yine göçüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 düzelmişti, an itibariyle yine göçüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gitti yine. 10 saniye delay var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kskda berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 şuan sıçtı net yeminlen sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar