Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

gebersin abi bu adamlar. ölsün cidden. ttnet yöneticilerini taşıyan uçak volkanın içine düşsün. bağlantı rezalet resmen sürünüyor iç ve dış. 444 0 375 i aradım akıl almaz bi cızırtı var. 20 kere falan aradım ya arıyorum düşmüyor, ya meşgul veya deli gibi cızırtılı geliyor ses. sonunda ulaştım.

-iyi günler ismim eren nasıl yardımcı olabilirim.

-sabah 7 den beri internet bağlantısı yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere çok kötü. bölgesel bir çalışma mı var, varsa ne zaman biter bu konuda bilgi alıcaktım. Ayrıca destek hattınızda sorun var sanırım 3-4 kere aşırı derecede cızırtılı bir şekilde otomatik sistem cevap verdi ulaşmakta zorluk çektim.

- isminizi alabilirmiyim

- söyledik tabi

- efendim şuan sistemimizde sorun var bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden sorunun ne olduğu hakkında bilgimiz yok.

- (mavi ekran) içimden " ulan hayvanoğlu hayvan ilk başta söylesene 2 saat dert anlattırıyorsun" - dalga mı geçiyorsunuz ?

- hayır efendim şuan bir sorun var bizi daha sonra ararsanız yardımcı olabiliriz

- tabi oldu iyi günler.

lan bu nasıl bi olay nasıl bi rezalet nasıl bi kepazelik. adamların kendileri göçmüş, santralleri göçmüş. başlıcam bu tekel zihniyetine ya. ben 5 tane daha ttnetten bağımsız internet omurgası istiyorum arkadaş. bıktım, illallah ettirdiler yeter be.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce saat 12 gibi yurtdışı çıkışlarında iyileştirme çalışmaları ayağına interneti mahfetmişler. aradım bu gun ıcınde olucak dedıler. hala bir gelişme yok. arayıp lüfür ediyorum o bile çare olmuyor.
bir internet kafe
bir şeker bayramı
beceriksiz bir servis sağlayıcı.
sonuç 1 milyara yakın zarar...
teşekkürler doping adsl
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...