Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bende de son ki gündür bir yavaşlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 üniversite falan değil bildiğin öğrenci evi interneti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 2mbit sınırsız 1.2 hızındaydı cuma aradım bugün düzeltmişler artık bilerek mi düşürdüler ya da bilerek mi yaptılar bilmiyorum ama tekrar 200kb/s görüom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Patladi mi lan int?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hoccemama said: bu ne be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 1 mbit sınırsız var. Şu son 1-2 haftadır hakkını verdigini göremedim acıkcası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ankara da sürünüyüroum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu sayfayı açmak 5 dakkamı aldı, ankara yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 istanbulda berbat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 gebersin abi bu adamlar. ölsün cidden. ttnet yöneticilerini taşıyan uçak volkanın içine düşsün. bağlantı rezalet resmen sürünüyor iç ve dış. 444 0 375 i aradım akıl almaz bi cızırtı var. 20 kere falan aradım ya arıyorum düşmüyor, ya meşgul veya deli gibi cızırtılı geliyor ses. sonunda ulaştım. -iyi günler ismim eren nasıl yardımcı olabilirim. -sabah 7 den beri internet bağlantısı yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere çok kötü. bölgesel bir çalışma mı var, varsa ne zaman biter bu konuda bilgi alıcaktım. Ayrıca destek hattınızda sorun var sanırım 3-4 kere aşırı derecede cızırtılı bir şekilde otomatik sistem cevap verdi ulaşmakta zorluk çektim. - isminizi alabilirmiyim - söyledik tabi - efendim şuan sistemimizde sorun var bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden sorunun ne olduğu hakkında bilgimiz yok. - (mavi ekran) içimden " ulan hayvanoğlu hayvan ilk başta söylesene 2 saat dert anlattırıyorsun" - dalga mı geçiyorsunuz ? - hayır efendim şuan bir sorun var bizi daha sonra ararsanız yardımcı olabiliriz - tabi oldu iyi günler. lan bu nasıl bi olay nasıl bi rezalet nasıl bi kepazelik. adamların kendileri göçmüş, santralleri göçmüş. başlıcam bu tekel zihniyetine ya. ben 5 tane daha ttnetten bağımsız internet omurgası istiyorum arkadaş. bıktım, illallah ettirdiler yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bilgilere ulaşamamak işin özeti, son noktası virgülü ve ünlemi ooluyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 2 gün önce saat 12 gibi yurtdışı çıkışlarında iyileştirme çalışmaları ayağına interneti mahfetmişler. aradım bu gun ıcınde olucak dedıler. hala bir gelişme yok. arayıp lüfür ediyorum o bile çare olmuyor. bir internet kafe bir şeker bayramı beceriksiz bir servis sağlayıcı. sonuç 1 milyara yakın zarar... teşekkürler doping adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 doping adsl ne abi öle adsl mi kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 küfür et bir de belki çaresi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 slickers said: küfür et bir de belki çaresi olur ahahah lüfür pek bi çare olmadı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Pickles said: doping adsl ne abi öle adsl mi kullanılır bu gune kadar cok memnundum da son şakası güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 beni aylar önce aramışlardı, internetinizden memnun musunuz diye. Evet demiştim. Memnunsunuz yani demişti, bende evet işimi görüyor demiştim ttnet için. Haklıymışım yani. Beterin beteri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 cenx said: sonuç 1 milyara yakın zarar... internet cafe falan mı işletiyorsun? valla başlıkta sürpriz diyince bende kotalıları sınırsın falan yaptılar sandım bayram boyunca. gerçi superonline'cıyım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aynen orc_lord çok fena çok hala yok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Rezil gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Siteleri açmıyor bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sen misin hayıra basan diye dövüyolar internetimizi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 benim hız onyüzmilyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 evete basmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hiç kasmıyor. basıyorum ve açılmıyor yani çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar