MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yavaşını geçtim siteleri açmıyor fiberoptik. bokunu çıkardılar artık. 10 dakika önce googleı açmıyordu, şimdi googleı açıp başka siteleri açmamaya başladı. dün gecen beri bokunu çıkardılar her ne halt yapıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ShadowFax said: ttnetten aradılar :) bir ay sonra devletimiz 60 TL yapıcakmış interneti. Ama ttnetin bana çok özel bir teklifi varmış. 2 yıl beni bağlayıp 27TL ödeyecekmişim. Küfür edicektim az daha ve evet internet sitelerinde bu kampanya yer almıyor sen sssen ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 nası 60 lira ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 beni de aradılar ttnetten kadın böle küfür eder gibi sinirli konusuyordu dedim bi sakin ol, baktım aynen susmadan böle makinalı gibi konusuyor kapadım suratına, ama bana öle 60 tl falan olcak demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Yurtdışı iptal ötesi. Google açılması 10dakka.. hRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ciddiyim. evet böyle hızlı hızlı anlattı. 3 kullanıcıya kadar anti virüs programı verceklermiş. Bedavaya müzik dinleyecekmişim. Cok iyi ya. Bedaba müzik veriyorlar. Aslında gereksiz tepki gösteriyoruz. 60 TL olcak, aptal olma, onaylıyorum de 2 yıl bizim ol dedi. Uzak olun bana dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 10-12 yıllık üyesiyim bu ttenetin. 12 yıldır ne eski üyelerine bir avantaj yaptılar ne bireşy. varsa yoksa yeni üyelere. üye olun şu bedava bu bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aman sakın taahüte falan girmeyin. Diğer adsl'lerde 512'ye çekilmeme durumu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Satandist said: 10-12 yıllık üyesiyim bu ttenetin. 12 yıldır ne eski üyelerine bir avantaj yaptılar ne bireşy. varsa yoksa yeni üyelere. üye olun şu bedava bu bedava. 12 yıldır adsl yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sanki vardı. 2000 yılında vardı diye hatırlıyorum. 128kb miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 98de yoktu ama kablo vardı sanki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 64 kpbs ile beta olaraktan başladıydık biz adsl e edit:128 de olabilir tam hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kablo 99 yada 2000 olması lzm.daha cıktıgı ilk gün abone oldum 64kb idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twain32 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Yer ve mekan önemli değil arkadaşlar, TTNET mi değil mi? bunu sormak lazım. SUPERONLINE FIBER OBTIK kullanıyorum. 100mbit internet. Downloadım 7.0-10.0 mb oluyor saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 valla 98-97 yılında ixir mi nen vardı ona abone olmuştuk 2 yıllık sorna ixir superonline oldu sonra superonlinedan türk telekoma ordanda ttnet oldu, bakarım üyelik sözleşmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ixir superonline mı olduydu :D ben direk battılar diye hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oda olabilir tabi hatırlamıyorum ya ozamanlar devamlı internet servis sağlayıcıları çıkıyodu aga nigi naga nigi diye bi reklamlar ıfln vardı, sonra türkiyede internet eşittir süper online oldu vs vs çok zor günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 superonline ixir'den cok daha önce vardı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bende Ixir e-kolay'ın hizmetiydi gibi hatırlıyorum. Superonline daha önce vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 http://www.speedtest.net/result/932363843.png dl hadi ara sıra düşüyor, 8-6 arası değişiyor, ama bu ul çok acaib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 serjuhan said: Bende Ixir e-kolay'ın hizmetiydi gibi hatırlıyorum. Superonline daha önce vardı sanki. her biri farklı firmalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 net bugün berbat yav :/ netten maçı bile zor izledim. hüh telekom 2mbit sınırsız var, sanki adil kullanım hakkı hedesiyle 512ye düşürdüler :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ixir daha sonra ekolay oldu. daha doğrusu ekolayın oldu. ixir cdnizle yükleyip girince nete ekolay hizmeti kullanıyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ixir cd leri de ufak ufaktı, güzellerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 İnternet gidip gelio ara ara bakım falan mı var yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar