ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu 512'ye çekme olayını düzeltiyorlar. 2 yıl taahhüt edenler baya üzülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Benim internette böyle çok saçma zamanlarda kendiliğinden gidiyor, modemden mi hattan mı çözemedim, bir süredir olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 512'ye düşmeyen var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Benim düşmemişti gece, 100gb üstü dl var. Akşam gidince bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 daha önce 20 dakkada indirdiğin dosyayı 3,5 saatte indirmek. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dreagloth said: Benim internette böyle çok saçma zamanlarda kendiliğinden gidiyor, modemden mi hattan mı çözemedim, bir süredir olmuyordu. +1 15gb kota 8 mbit tarifemde bikaç gündür kopmalar oluyodu dün düzelir gibi oldu 512ye düştükten sonra.. modemden mi diye düşünüyodum ben de. modem 8 mbit kaldırmamıştır falan demeyin çünkü sorunsuzdu baya uzun süre, bikaç haftadır günde 5-6 kez 2-3 dakikalık kopmalar oluyodu.hatta bu 512ye düşürmelerinden önce internet 2 gün kadar yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oha bi anda göçtü benim net / izmir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kertenkel said: 512'ye düşmeyen var mı peki? Benim de düşmedi ama tabiri caizse götüm dört atıyor şu an düşücek diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ttnet adsl için tarife değişikliklerini ne zaman yapmak gerekiyor? yani ekstra ücret ödememek için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Netsınırsız (8MB, 15GB) kopma olayı bayağı yaygın anlaşılan. Benimde bir süre önce kesilip duruyordu, sonra düzeldi kendiliğinden. 512 olayı baya kötü olmuş ya, bakayım eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 internet öldü şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 offff benim de internet acayip yavaşladı, düşücek galiba 512 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu kopmaları geçen haftadan beri yaşıyorum. Yazmıştım daha önce bu başlığa. 4mbit sınırsız. Dünden beri düzeldi net, kopmalar günde 1 kereye fln indi, tahminim bi çalışma fln yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 HIZ DÜŞTÜ LAAAAAAAAAAAAAAAA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi bende sürekli kopuyor net modemi kırıcam şimdi acaba benden kaynaklı bir durum mu var yoksa genel olarak ttnet sapıtıyor mu ? yer: erdek/ kamplar yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 galiba benimki de düştü 512ye.Allah belanızı versin ne diyim bi dahaki aya geçiyom 1 mbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 benimde hızım dştü 512kb'a. ttnet açığı kapattı sanırım ,hayırlı uğurlu olsun. gerçi modemde hala 2mbit yazıyor ama dl yaparken max 60kb alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kota sayfasında ağustos ayı 0 dl gösteriyor.sizde de böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bende de modemde sözde 2mb yazıyo ama max dl 55.Ulan dl yaparken site açamıyorum laaan! dial-up hızlarına geri döndük helal len ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yine tarife değişikliği yapıcaz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dreagloth said: Benim internette böyle çok saçma zamanlarda kendiliğinden gidiyor, modemden mi hattan mı çözemedim, bir süredir olmuyordu. bende de var aynısı, 8mb'e geçtikten sonra başladı ve pc'yi reslemeden tekrar girmiyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ciddi anlamda oha diyorum dial-up tan daha beter şu anda.. biraz önce ne speedtestte hıza bakabildim ne gamespotta video açabildim ne youtubeda. video başlamadı bile çüş. Haram olsun her ay verdiğim paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Benim hattın hızı hala aynı, 800+ kb dl o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Internetin durup dururken gitmesi, sonra gelmesi falan birçok Netsınırsız üyesinde oluyor. Ne bok yiyorlar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi kafayı yicem ya. harbi 2 dakka sabit durmuyor internet böyle rezil bişey görmedim ya. küfür ettiğimiz quiknet'imi özler oldum. ankara'ya döner dönmez download yapıcam terapi için... edit acaba bendeki net gitmesi ile sizdekiler ile aynı mı diye bir yazayım istedim: adsl ve ppl ışıkları gidiyor daha sonra yanıp sönmeye başlıyorlar sonra tekrar geliyor ancak çok uzun süreli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar