Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

modeme reset atıp 85 ile başlayan ip edinin.

şu an problemsiz.

Şu an benimki 85le başlıyor ve hala sabahtan beri olduğu gibi bok gibi. TTNet'i aradım 1 saat kadar önce. Genel bir arıza var genel bir bakım var dedi. Ne zaman biter dedim. Bilmiyoruz dedi. Ne zaman başladı peki dedim. Bugün itibariyle dedi. Dedim peki benim neden 2 gün önce de bok gibiydi. Kem küm hık mık dedi. Tekrar sorun olursa bize ulaşabilirsiniz dedi, bi işe yaramıyosunuzki dedim kapadım.

Hayır anlamadığım şu. 2 gün önce iğrenç olan bağlantı dün süperdi. Bugün yine berbat. 1 gün oyna 1 gün oynama diyolarsa o ayrı mesele de, her türlü Allah belanı versin TTNet
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki yorumlara bakarak şunu söleyebilirim ki;

quiknet, kablonet, trcell wın, hepsi birden aynı sıkıntıyı yaşatıyosa bu demek oluyoki, ttnetin yurtdışı çıkışlarında veya yurtdışına olan çıkışlardan özellikle bizim wow verisi için datanın izlediği yol üzerindeki bir veya birden fazla serverda soreun var. ya değişim yapıyolar ya bakım ya da başka bişi.

çünkü turkcell, superonlinei kablonet vsvsvs tüm firmalar ttnet altyaspısı kullanıyolar. quiknet yurt içinde kendi altyapısını kullanıyo evet ama, uzak mesafe data transmisyonu ve yurtdışı çıkışının tamamı için ttnet fiber altyapısı kullanılıyor. turkcell wın da aynı şekil.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dragonmax
evet dogru olabilir söylediğin, bende bu yönde bir problem oldugunu dusunuyorum aynı sekılde. Ama bu "normal" sayılabilecek birşey degil. 10bmit fiberinternetimle rezil oldum wow falan yalan oldu ne oyun hevesi kaldı ne zevki.

Boyle bir degistirme, bakım-onarım calısması yapılıyorsa bunu duyurmayacak kadar okuz mu bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Beşinci gün ve problem hala devam ediyor. Sanırım yakın zamanda da düzelcek gibi görünmüyor. Çünkü daha problemin ne olduğunu bilmeyen sığırlardan internet hizmeti alıyoruz.

Kablonet 'i arıyorsun sorun yok diyor. ADSL 'i arıyorsun modemin ışığı yanıyormu diyor...

Birde öyle bir problemki , adamlara anlatamıyorsunda. WoW dışında çoğu şey normal gözüküyor.

Buna benzer bir problem 2008 başlarında da olmustu. 1-2 ay devam etmişti yanlış hatırlamıyorsam. O zamanda kendiliğinden düzelmiştir eminim. Yani işimiz şansa kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...