Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yurtdışı: Yurtiçi: Packet Loss'a gel, şahane :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 modeme reset atıp 85 ile başlayan ip edinin. şu an problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Kablonet kullanıcıların malesef öyle bir şansı yok. 2 tane IP bloğu var kablonet'in ve ikiside aynı shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 9500ms+ ist/fatih 2gündür tt adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oyun video lari cikiyor su gunlerde, seyredemiyorum delirejem, hicbir yabanci site calismiyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yurtdışı kablosu bence sıcaktan eridi, yada serverlarının soğutması sux ne bilim yani bişi var ama farkında değil denyolar resmen ağlıo suan internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 biz wow oynayamıyoz intnernette bişi var diye nasıl sölenirki anlamıyorum. ben de bu işin içindeyim ve bana da böle bi problem gelse çıkhşarı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yok suan ciddi olarak öldü rapidshare calismio inmio, daa doğrusu hic bir download aksiyonu calismiyor, tamami ile html tabanlı sitelerde surf dısında bişey yapılamıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oh be, bende korktum acaba sonunda bana da mı adil kullanım hedesini uyguladılar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 3-4 gündür WOW oynıyamıyorum, hayvan gibi lag spikelar 3000lere varan latency ve hiç düzelmedi sürekli aynı. Fenalık geldi 10mbit Quiknet yalan oldu 3 günde ya. Allah kahretsin ne oldu boyle ne zaman duzelicek bu verem oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Ben de gunlerdir turkcellin 3g modemine sovuyorum demekki olay onda da degilmis.Level 20 karakter kasiyodum latency yuksek diye kac gundur,simdi oyuna girmek bile mesele oldu allah belasini versin telekomun >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Internet kullanmak için yanlış ülkedeyiz. Bütün mesele bu. Fazla kaptırdık kendimizi gelişmiş ülkelerin oyuncaklarına. Biz kimiz ki ? Aynaya bakmak lazım. Nerde benim fesim ve devem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ShadowFax said: modeme reset atıp 85 ile başlayan ip edinin. şu an problemsiz. Şu an benimki 85le başlıyor ve hala sabahtan beri olduğu gibi bok gibi. TTNet'i aradım 1 saat kadar önce. Genel bir arıza var genel bir bakım var dedi. Ne zaman biter dedim. Bilmiyoruz dedi. Ne zaman başladı peki dedim. Bugün itibariyle dedi. Dedim peki benim neden 2 gün önce de bok gibiydi. Kem küm hık mık dedi. Tekrar sorun olursa bize ulaşabilirsiniz dedi, bi işe yaramıyosunuzki dedim kapadım. Hayır anlamadığım şu. 2 gün önce iğrenç olan bağlantı dün süperdi. Bugün yine berbat. 1 gün oyna 1 gün oynama diyolarsa o ayrı mesele de, her türlü Allah belanı versin TTNet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yukarıdaki yorumlara bakarak şunu söleyebilirim ki; quiknet, kablonet, trcell wın, hepsi birden aynı sıkıntıyı yaşatıyosa bu demek oluyoki, ttnetin yurtdışı çıkışlarında veya yurtdışına olan çıkışlardan özellikle bizim wow verisi için datanın izlediği yol üzerindeki bir veya birden fazla serverda soreun var. ya değişim yapıyolar ya bakım ya da başka bişi. çünkü turkcell, superonlinei kablonet vsvsvs tüm firmalar ttnet altyaspısı kullanıyolar. quiknet yurt içinde kendi altyapısını kullanıyo evet ama, uzak mesafe data transmisyonu ve yurtdışı çıkışının tamamı için ttnet fiber altyapısı kullanılıyor. turkcell wın da aynı şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Ama sorun yaşamayan kişiler de var. Benim sinirimi bozan onlar :D Teamspeakte konuşuyoruz guildin yarısı oyuna girebiliyo yarısı internette sıkıntı yaşıyo. Nasıl iş anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 @Dragonmax evet dogru olabilir söylediğin, bende bu yönde bir problem oldugunu dusunuyorum aynı sekılde. Ama bu "normal" sayılabilecek birşey degil. 10bmit fiberinternetimle rezil oldum wow falan yalan oldu ne oyun hevesi kaldı ne zevki. Boyle bir degistirme, bakım-onarım calısması yapılıyorsa bunu duyurmayacak kadar okuz mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 İki gündür benzer sorun yaşıyorum.İnternet dl ve upload hızım olması gerektiği gibi fakat oyunlarda sürekli ping var.anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bende de wow normal dl 10 kb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yok. Şu an wow oynuyoruz. latency 120-130 arası değişiyor. Dışarda bi yerde böyle bir varsa bizde oynayamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hangi isp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 wow da patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Beşinci gün ve problem hala devam ediyor. Sanırım yakın zamanda da düzelcek gibi görünmüyor. Çünkü daha problemin ne olduğunu bilmeyen sığırlardan internet hizmeti alıyoruz. Kablonet 'i arıyorsun sorun yok diyor. ADSL 'i arıyorsun modemin ışığı yanıyormu diyor... Birde öyle bir problemki , adamlara anlatamıyorsunda. WoW dışında çoğu şey normal gözüküyor. Buna benzer bir problem 2008 başlarında da olmustu. 1-2 ay devam etmişti yanlış hatırlamıyorsam. O zamanda kendiliğinden düzelmiştir eminim. Yani işimiz şansa kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 rapidşerden premium ile iki gündür 20 kb hızla indiriyorum. kime küfür etmem gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 pingler rezil hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Allahtan birşey oynamıyorum bu aralar, maşallah siteler bile çok zor açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar