Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 JET GİBİ BENDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yatışlarda yine eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Catscratch said: www.sgk.gov.tr yi açabilen varmı ? Reçete giremiyoz yaw, hasta olmayın :D Yok açılmıyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yeminle bu heriflerde WoW filtresi var. Sıkıştıklarında direk telia'ya bağlantıları kesiolar. WoW'a giriorum, 5 dakike normal, sonra packet loss cart disconnect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bağlantı cozuttu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o degil de öldü mü şu an yurtdışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende no proplem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 5dk yağmur yağsa zaten sıfıra yakın hıza iniyor.Bu gün aralıksız yağmuru yiyince kesilmediğine şaşırıyorum.Şu anda can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Gün içinde hatlar şişiyor sanırım upload benim 2mb'e kadar düşüyor download ayni şekilde akşamlari 17/16mbps arasında geziniyorum ama performans genede düşük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yurtdışı inanılmaz yavaş şu anda benim/istanbul. zaten eve az önce girdim,internet yoktu,şifreyi yeniledm ayarları kurcaladm kablolara baktm düzeldi ilgnçtr. Biri şu SNR/hat zayıflaması/güç normal,ortalama değerlerini yazabilir mi acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Fistan said: JET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bişeyden de memnun olun arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 n1-Gayrettepe-Pop 05.11.2009 14:53 05.11.2009 14:53 TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Seperate said: yurtdışı inanılmaz yavaş şu anda benim/istanbul. zaten eve az önce girdim,internet yoktu,şifreyi yeniledm ayarları kurcaladm kablolara baktm düzeldi ilgnçtr. aynen, cildiracaktim ki net geliverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yurtdışı ölmüş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hala ölü mü kendileri, yoksa bilgisayarımdan mı şüphelenmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bende de berbat. Allah'tan Dragon Age oynuyorum da lag derdinden uzağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende net guzel ama 5 dakkada bi adsl sinyali gidio dun geceden beri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi 3 gündür böyle. dns muhabbetinden beri hiç böyle olmamıştı ki o zaman benim öküzlüğümdü. bi ara, önceki sayfalarda ip falan bişeyler muhabbeti dönmüştü problemi çözmek için. bu mesajın bile gidip gitmeyeceğinden şüpheliyim o yüzden söyleyin pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Hala bok gibi bende, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi asimetrik olması gereken bağlantı bi ara simetrik idi bende. şu anda daha da beter, upload 256 Kbdan biraz kayıplı, download modemde 1020 falan görünse de test edince 0.08 - 0.12 Mbps çıkıyo. sdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gene balinalar kabloları mı kemirdi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://www.speedtest.net/result/615252999.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar