Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow oynarken 160 ms cıvarı ama download sırasın 50kb ı gecmıyor sabıtledı speed test yaptım ondada 50 cıktı upload ta 10 neden olur bu sankı 512 kullanıyorm
Mesaj tarihi:
yabancı sitelerin yarısını acıyo yarısını açmıyo balıklar kemirdi yine kabloları anlaşılan zaten son 10 gündür akşamları rezalet pingler falan.
Mesaj tarihi:
CapN said:

wow oynarken 160 ms cıvarı ama download sırasın 50kb ı gecmıyor sabıtledı speed test yaptım ondada 50 cıktı upload ta 10 neden olur bu sankı 512 kullanıyorm

neden acaba
Mesaj tarihi:
ya zaten tam verimli bağlantımız yok bari pinglerimizi düzelt ya istemiyorum öyle mbit mbit downloadlar vazgeçtik biz onlardan siteleri adam akıllı açalım oyunlarda az buçuk bi pingimiz düzgün olsun yeter bu hale geldik artık tekelden koyun gibi.
Mesaj tarihi:
yeni konu açmıyım dedim. ttnet in sitesinden kota sorgulaması yapabilden var mı? ben bir haftadır falan kotama bakamıorm. delircem ya. bi tane duzgun bişiyin olsun ttnet ya.
Mesaj tarihi:
bu ülkeye başbakan olsam ilk yapacağım iş telekomu geri satın alıp nekadar çalışan varsa tek tek büyük zevkle kovmak olurdu. çaycısından müdürüne kadar. bukadar küfür yiyen adamların kulakları çınlamıyor mu lan senelerdir adam olamadılar halen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...