Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hangi küfürü etsem onu düşünüyorum.bu kadar mı kötü olur ya.vallahi reziilik arkdaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bende sorun yok ne dl speedde ne pinglerde eubattledan rahatça dotada oynuyorum: @quicknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bendeki de quicknet. dl hizinda bir degisiklik yok ama ul hizi baya yavasladi. speedtest`ten filan bi kontrol edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bugün sabahtan beri bok gibi internet. Bir yavaşlıyor bir hızlanıyor. Allah belasını versin Cem Yılmaz'ın da, ttnet'in de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 şu saate kadar baya iyiydide şimdi çok kötü ya baya baya kötü hemde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 oha berbat ötesi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Cidden yoruldum artık, sanırım şu ülke üzerinde 5 günde bir sorun yaşayan bir tek ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yalnız değilsin.10 sene falan ultratv kablonet kullandım.ve şöyle söyliyim 1 senedir ttnet kullanıyorum.1 senedir kanser etti beni 10 sene boyunca kablo kullandıgım dönemde 1 kere mi modem ışıgı sönmez arkadaş.bi kere kesinti bilmemne.hiç sorun yaşamadım.genel arıza olmustur 1-2 defa.onun harici şimdiki gibi 1 saat var 2 saat yok.10dk var 5dk yok gibi sıkıntılar yaşamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 quicknette saçmalamaya başladi,yurtdışı siteler felç yalnız dl de sorun yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Okuldaki net bugun fena degil. Evde de 10 Mbit var. 37 milyon veriyorum ayda. Cok sukur kurtuldum telekomdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 pilavyer hep ayni screenshot'i kullaniyosun. ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ayni degil be. Orada tarih var, kolpa yapmayasin diye. Allah kuru iftiradan korusun! Bu da evdeki baglanti. Bugun hatlar yavas biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 orada hala 19 Nisan mı lan? ıy çok gerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Saat 16:51 iken 22:51 falan yaziyordu. Mesela su anda saat 17:07. 6 saat geriyiz SPEEDTEST.NET in serverindan. Siz de sanirim 3 saat ilerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yurtdi$i cok kotu lan kabloda, 2 haftadir yoktum , yamulmu$ hatlar bu ne be. youtube bile kastiriyo, online video haram olmus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ginaly said: orada hala 19 Nisan mı lan? ıy çok gerisiniz. böle sevinek bari başka türlü hep eziliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Oley! Speedtest'e bulundugum sehir icin server eklemisler. Ev baglantisi artik Calgary'den iyi cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 quicknet duzeldi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Prawler said: Oley! Speedtest'e bulundugum sehir icin server eklemisler. Ev baglantisi artik Calgary'den iyi cikiyor. UL neden o kadar kötü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Burda az veriyorlar uploadu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Okulda upload daha hizli Chutulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 banane okulundan =) evde para veriyorsun hızlı internet diye yiyorlar seni torrentten ban yiyorsun gene,ne anladım ben o işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 lojman bağlantısı, vip-file'dan 1mb/s falan oluyo genelde gece geç saatlerde ve sabah erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 şu dakkalarda 5-6 dakikada bir bağlantısı giden benden başka kimse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar