Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Pati de zaman zaman inanılmaz yavaşlıyor bende de, ama şu anda düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yavaş dgl de site açabilen var mı pati dışında :S msn dahil google inanılmaz hızlanmş ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ekşisözlük açabiliyorum Pati dışında bir de. Gmail bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 msn zaten iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 msn açıldı benim, ama baya az adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nasıl ilginç küfürler sayıp sövdüğüme kendim bile şaşıyorum şu an, basit şeyler için nasıl cinnet geçirilirmiş anlıyabiliyorum şimdi, deli olmamak elde değil.laptopa falan zarar verecem diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Absolut said: Bir tek bunu buldum acıklama olarak Haber Tarihi : 16.02.2006 23:39:52 said: Telekom’dan yine kötü haber geldi.. Yurtdışı internet çıkışlarında arıza olduğu ve yavaşlığın söz konusu olabileceği bildirildi Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha meydana geldi. Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, saat 17.00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde meydana gelen arızanın onarım çalışmalarının başladığı ve 9 Gbps'ye düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitesinin, ihtiyacı kısmen karşıladığı belirtildi. Açıklamada yeni alternatif kapasitelerin sağlanmasına çalışıldığı kaydedildi. Yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, geçen hafta bir arıza meydana geldiği de hatırlatılan açıklamada, bu arızanın Çanakkale Boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmalarının başladığı ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği kaydedildi. Haber Tarihi : 16.02.2006 23:39:52 Haber Editörü : Metin Kılıç Haber Kaynağı : sosyetiqhaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben de tam emblemları toplamışım gidip kelle alcaktım kendime İşin ilginci www.cinemassacre.com açılıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 msn sansıma acıldı ama kımse yok tr den. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ee anca düzeltiyolardır arızayı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þizofren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 BEYLER KOŞUN MSN AÇILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ya hep geçen hafta falan bi arıza meydana geliyo sonra elemanlar gidip komple bozuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 OH YES 4CHAN DA AÇILIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 open dns di benim akabinde değiştirdim tt netin defaultuna küt die geldi sayfalar msn de acılıyo opendns sitesine girmiyo ama ordamı bı olay oldu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yurt dışı sitelerine giremiyorum hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Artık "interneti çalışan var mı?" diye soracağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet ben de DNS değiştirmiştim internet tamamen gitti msn denedim DNS problem çıktı karşıma tekrar automatic DNS dedim hiç yoktan internet geldi ama yurt dışı sitelerine halen giremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fastreloader said: yurtdılı kötü değil komple iptal aynen bu ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hayattan tiksindirttin beni telekom, senin de allah bin türlü belanı versin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kojiroh said: OH YES 4CHAN DA AÇILIYO 4chan geldiyse gg bide facebook gelsin tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Forçen nereye açılıyor, açılmıyor forçen falan yalan yanlış konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 msn bende halen yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bende hepsi var. Merak etmiyor musun? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 msn bende de hala yok.inatla açılmıyor. yurtdışı zaten gg. ekşi ve pati sorunsuz ama. gerçi pati arada yavaşlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar