caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kahnx varım hacı ver ismini soy ismini ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 YA AGIZLARINA SIÇIYIM Bİ OPERATORLE GORUSMEK İÇİN 10 DK DIR TELEFON BASINDA SU SALAK KARILARI DİNLİYORUM A...... K......İSTEMİYORUM LAN TARİFELERİNİZİ AÇIN LAN ŞU TELEFONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 - YURTDISI ÇOK YAVAS NEDEN?! - SU AN YURTDISIYLA İLGİLİ ÇALISMA VAR O YÜZDEN BLABLABAL - 2 GUNDUR MU YAPIYOSUNUZ NEDİR BU ÇALISMA? - BLABALBLA EVET BLABALABL - NE ZAMAN DÜZELİR? - BLABALBALA BİLGİ YOK BLABAL - İYİ dıtdıtdıt ALLAH BELANIZI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tekel özel sektör, işine gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kabloları mı cilalıyolar napıyolar ki lan?! olan baglantı niye kısılıyor anlamıyorum ben, nereye gidiyor bu bandwidth? kaybolmayan bandwidth istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yanlız benim merak ettigim bir kaç soru var. Şimdi karşı komsununda internet rezil yan komşunun hızlı çapraz komsununda hızlı üst komsununda rezil diger bloktaki komsularında rezil ama diger bloktakilerin hızlı. nası oluyo bu :S ayrıca türkiyenin bütününde olan bir rezillik bu sırf istanbulda degil bunuda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet 5kb dl, 1kb ul'den oluşuyor şu anda banvit, 10 yıl önceki 33kbps günlerine geri dönmüş gibi hissediyorum kendimi ehu. neyse ki acil işim yok şu an net'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hmm ilginç rapidshare da bazı dosyalar 100k ile inerken aynı dl un başka dosyası 4k falan iniyor bugün, demek bu yüzden. edik: diyordum ki, düzeldi birden, sabahtan beri böyleydi, gerçi e3 videoları falan izledim 7-8 tan onlarda hiç sorun yoktu hızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yurt dışı çıkışlarında bir acayiplik var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bok gibi internet, doğru düzgün hiç bir siteyi açmıyor. Açılanlar da kağnı hızıyla açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ALLAH BELANI VERSİN İNTERNET KABLOLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: ALLAH BELANI VERSİN İNTERNET KABLOLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Böyle.internet.olmaz.olsun.space.tuşuda.bozuldu.lanet.olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fıttırıcam.sadece paticik ve gugıla adam gibi girebiliyorum.diper siteler işkence.video falan ztn izlemeyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şunu biri açıklasın... alan wake başlığında gametrailers.comdan videoyu izleyim dedim.. gelmiyor. bekliyor öle.. tamam dedim idm ile download ediyorum. it gibi geliyor! neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ya biri arasın selam ben paticikten şu şu kişi desin paticenek küfrediyoruz allah belanızı versin kablolarınızı monte edin falan desin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yavaş yavaş düzeliyormu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa said: şunu biri açıklasın... alan wake başlığında gametrailers.comdan videoyu izleyim dedim.. gelmiyor. bekliyor öle.. tamam dedim idm ile download ediyorum. it gibi geliyor! neden? valla gt de video izlemek suan imkansız.1 saniye ilerlio sora hiç gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 download ile min 100 ile indirdim aldım arkadaşım! şahitlerim var!!!! ellleh elleeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şimdi denedim, MGS videosu izledim çok rahat dl etmeyi denedim iniyor gayet iyi, cnn.com da obamanın uçaktan inmesini live bile izledim üstüne :p düzelmiş benim, iyi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 düzeldi beyler. Modeme Reset atın sadece ip güncellensin. OH BE kehkeh orgazm oldum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2dk düzeliyor, 20dk bozuluyor. adil internet hızı sistemini geliştirdiler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 millet işten çıkıyor şimdi, biraz hızlandı gibi o yüzden, akşama dogru gene gg olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 -yurtdışı çıkışlarımızda problem var sizin santraliniz olan gayrettepe santrali de etkilenen bölgeler arasında listelenmekte -ee ne zaman düzelir? -gün içinde diye umuyoruz(!) -bu yurt dışı çıkışlarında ki sorun bi türlü halledilemedi, nedir bu sorun? kabloları mı cilalıyonuz labn? -altyapı çalışmaları vs dedi ama bilemeyecegim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar