Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kopmalarla ilgili ttnetten bilgi alanınız var mı

hiç arayıp muattab olmak istemiyorum ama.şu kar yağdığından beri acaip sorunlu internet

hem yavaş hem belli saatlerde 2 dakka da bir gidiyor vs
Mesaj tarihi:
Ankara Çankayyada 2 ahftadır devamlı bir kopma sorunu yaşıyorum, ttnete 3 kere arıza kaydı yaptm, 3 ekre düzelttik dediler hala devam ediyor. bir ben değilimdir umarım?
Mesaj tarihi:
http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8ii06k9csels2_&ctype=l&strail=false&nselm=h&hl=en&dl=en#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=avg_download_speed&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country&idim=country:TR:GB:AF:AX:AL:DE:DK:IQ:IR:NL:RU:SE:US&ifdim=country&tdim=true&hl=en&dl=en
belki bir gün.

neyse işte, istediğim karşılaştırmayı gösteremiyorum ama anladınız :D
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

link
belki bir gün.

neyse işte, istediğim karşılaştırmayı gösteremiyorum ama anladınız :D

israil gürcistan yunanistan fln hep bizimle aynı averaja sahip. diğer komşularınki de diplerde geziyor. linke göre (hele nüfus yoğunluğunu hesaba katarsak) halimize şükfretmemiz lazım :P
Mesaj tarihi:
Yeni moda sorun da download yapmaması. Torrent olsun flashget ile olsun chrome ile olsun ne olursa olsun download olmuyor. Youtube stream falan cok net ızleyebiliyorum hızı gayet iyi. Nedir bu download etmeme sebebi anlamadım.

edit: aslında soyle bir anket açsa modlar en iyi tarife diye kullanıp memnun olanlar oylarını verse bızde uydunet mi telekom mu bakkaldan mı alsak ınterneti karar versek güzel olurdu.
Mesaj tarihi:
2-3 senedir herşey cok güzel gidiyordu ttnet batırdı ya

önce tivibumu bozdular.sonra mis gibi kopmayan internetimi

şimd tivibu bozuk devamlı.arada düzeltiyorlar yine bozuluyor.netim geceleri fiks 15-20 dakka kopuyor
Mesaj tarihi:
ulan nasıl soyuyorlar bizim paramızı bu internet ile allah kahretsin ya lanet olsun bunlara ya 3. el ülkeler bile elimize veriyorlar ...Hep bir dalavere içindeler ye ye doymadı soysuzlar.
Mesaj tarihi:
lan ?

güvenli internete geçirmiş ttnet beni

oysa güvenli internet istemediğimi belirtmiştim.yemin ederim gerizekalı bunlar

güvenli internet devredışı gozukuyor tekrar baktım.yinede güvenli internetteyim sdfds
Mesaj tarihi:
geçenlerde bana da öyle bir sms geldi. Hatta mesaj şöyle anlaşılmıyor ne demek istedikleri de.

Güvenli internet hizmeti aile profili için "aile" , Cocuk profili icin "cocuk", iptal icin "iptal" yazarak 6606'ya gönderebilirsiniz. 1 sms ücreti yansir. TTNET

bir şey yapmamıştım anlamadığımdan ama şimdi üstteki postu görünce direk iptal yazıp yolladım. İnterneti komple kapatmaz insalla ttnet :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...