Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8ii06k9csels2_&ctype=l&strail=false&nselm=h&hl=en&dl=en#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=avg_download_speed&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country&idim=country:TR:GB:AF:AX:AL:DE:DK:IQ:IR:NL:RU:SE:US&ifdim=country&tdim=true&hl=en&dl=en
belki bir gün.

neyse işte, istediğim karşılaştırmayı gösteremiyorum ama anladınız :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

link
belki bir gün.

neyse işte, istediğim karşılaştırmayı gösteremiyorum ama anladınız :D

israil gürcistan yunanistan fln hep bizimle aynı averaja sahip. diğer komşularınki de diplerde geziyor. linke göre (hele nüfus yoğunluğunu hesaba katarsak) halimize şükfretmemiz lazım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni moda sorun da download yapmaması. Torrent olsun flashget ile olsun chrome ile olsun ne olursa olsun download olmuyor. Youtube stream falan cok net ızleyebiliyorum hızı gayet iyi. Nedir bu download etmeme sebebi anlamadım.

edit: aslında soyle bir anket açsa modlar en iyi tarife diye kullanıp memnun olanlar oylarını verse bızde uydunet mi telekom mu bakkaldan mı alsak ınterneti karar versek güzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde bana da öyle bir sms geldi. Hatta mesaj şöyle anlaşılmıyor ne demek istedikleri de.

Güvenli internet hizmeti aile profili için "aile" , Cocuk profili icin "cocuk", iptal icin "iptal" yazarak 6606'ya gönderebilirsiniz. 1 sms ücreti yansir. TTNET

bir şey yapmamıştım anlamadığımdan ama şimdi üstteki postu görünce direk iptal yazıp yolladım. İnterneti komple kapatmaz insalla ttnet :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...