moonfall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 izmir - narlıdere 1 saattir acayip sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 15 dakikada bir kopuyo internet, modemi tekrardan acip kapatinca geliyo. yapabilecegim bi sey var mi biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mugrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Uydunette problem var herhalde. Şimdi geldiler bakmaya aramadan etmeden. O yüzden kopuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bu kopmalarla ilgili ttnetten bilgi alanınız var mı hiç arayıp muattab olmak istemiyorum ama.şu kar yağdığından beri acaip sorunlu internet hem yavaş hem belli saatlerde 2 dakka da bir gidiyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bakirköy ido yakınlarında oturan patiler varsa bişi sorucam. İnternet hızının ne alemde. 2 mbps verim alıyorumda sorun bakirköyde mi biz de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ankara umitkoy gitti fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ankara Çankayyada 2 ahftadır devamlı bir kopma sorunu yaşıyorum, ttnete 3 kere arıza kaydı yaptm, 3 ekre düzelttik dediler hala devam ediyor. bir ben değilimdir umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8ii06k9csels2_&ctype=l&strail=false&nselm=h&hl=en&dl=en#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=avg_download_speed&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country&idim=country:TR:GB:AF:AX:AL:DE:DK:IQ:IR:NL:RU:SE:US&ifdim=country&tdim=true&hl=en&dl=en belki bir gün. neyse işte, istediğim karşılaştırmayı gösteremiyorum ama anladınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 internet sıçmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 444 0 375 te meşgule atıyor mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 basligi her gordugumde yazasim geliyo yazayim artik uydunet e gectigimden beri 3 yildir boyle bi sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Sereglin said: link belki bir gün. neyse işte, istediğim karşılaştırmayı gösteremiyorum ama anladınız :D israil gürcistan yunanistan fln hep bizimle aynı averaja sahip. diğer komşularınki de diplerde geziyor. linke göre (hele nüfus yoğunluğunu hesaba katarsak) halimize şükfretmemiz lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sanki düzeldi gibi benim kopmalar bugün hiç kopmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Yeni moda sorun da download yapmaması. Torrent olsun flashget ile olsun chrome ile olsun ne olursa olsun download olmuyor. Youtube stream falan cok net ızleyebiliyorum hızı gayet iyi. Nedir bu download etmeme sebebi anlamadım. edit: aslında soyle bir anket açsa modlar en iyi tarife diye kullanıp memnun olanlar oylarını verse bızde uydunet mi telekom mu bakkaldan mı alsak ınterneti karar versek güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 anket (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 youtube QoS getirildiğini benden başka düşünen var mı? yarın gizlice genel müdürlüğe girip öğrenmeyi planlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Dün bizim valideyi internet bikaç günlüğüne yavaşlayacak demişler bugün de 56k hızında maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 2-3 senedir herşey cok güzel gidiyordu ttnet batırdı ya önce tivibumu bozdular.sonra mis gibi kopmayan internetimi şimd tivibu bozuk devamlı.arada düzeltiyorlar yine bozuluyor.netim geceleri fiks 15-20 dakka kopuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ulan nasıl soyuyorlar bizim paramızı bu internet ile allah kahretsin ya lanet olsun bunlara ya 3. el ülkeler bile elimize veriyorlar ...Hep bir dalavere içindeler ye ye doymadı soysuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Biri bana yağmur yağışıyla internet bağlantısının kötüleşmesi arasındaki bağıntıyı kursun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 lan ? güvenli internete geçirmiş ttnet beni oysa güvenli internet istemediğimi belirtmiştim.yemin ederim gerizekalı bunlar güvenli internet devredışı gozukuyor tekrar baktım.yinede güvenli internetteyim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 geçenlerde bana da öyle bir sms geldi. Hatta mesaj şöyle anlaşılmıyor ne demek istedikleri de. Güvenli internet hizmeti aile profili için "aile" , Cocuk profili icin "cocuk", iptal icin "iptal" yazarak 6606'ya gönderebilirsiniz. 1 sms ücreti yansir. TTNET bir şey yapmamıştım anlamadığımdan ama şimdi üstteki postu görünce direk iptal yazıp yolladım. İnterneti komple kapatmaz insalla ttnet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 steam veya düz ftp 30 40 la çekiyo torrent 150 felan çıldırcam nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 u jealous? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bugn genel bi yavaşlık var sanırım, özellikle upload çok çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar