frekans76 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Maalesef bende bu int. hızından muzdaribim. 8 mb. e kadar dediler ama bizim evin alacağı hız 2 mb. miş ve aldığım hız en fazla 1,70 mb.Santrala olan uzaklık sebebiyle diyorlar.Burası İstanbulun göbeği nasıl oluyor anlamıyorum.Dağın başındaki adam bizden iyi hız alıyordur kesin.Bu hızın artırılması konusunda bir şey yapılabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=1266273#tick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mecidiyeköy civarı hız sorunu yaşayan var mı? TTNET tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu ttnet tam bi .. adamlar internetimi 4 mbit'e düşürmüşler. aradım kavga ettim cağrı merkezi ile. adam diyor hattınız kaldırmıyor filan. dedim ulan bu güne kadar kaldırıyordu şimdimi kaldırmamaya başladı. noldu birisi dağıtıcı ile aramızdaki kabloyu söküp dandiğiylemi değiştirdi. düzelttiler 8mbit yaptılar cillop gibi şimdi. herifler kafasına göre iş yapıyor sormadan soruşturmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Fazladan topic açmak istemedim burdan soriim; Uydunet'ten illallah ettim acıbademde.Santral dibimde VDSL e gecsem mi diyorum.Fiyat farkı nerdeyse olmucak gibi.10 mbit uydunet hattıma 105 lira öduodum.Hızı konusunda tecrube eden arkadaslar bişiler yazabilirler mi.Ping olsun stream olsun ne alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Uydunet GG. 2 dakikalık youtube videosu yüklerken 3 kez durdu. Oyun desen lagfest. Anca download yapıyorsun. Rahat haftanın 5 günü böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dün 15,2mbps olan net bugün 3,5ta sürünüyor resmen... Aradım, sövdüm, rahatladım. I <3 TTNET çağrı merkezi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 izmit gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Denizli patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Hemşerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 10 dakika önce başladı bende de. Youtube yok Warcraft/blizzard ile ilgili hiçbir site yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ttnet'te çalışan adamlar bütün gün ne yapıyorlar çok merak ediyorum. bütün gün dizi, film, kitap muhabbeti yanında çay, kahve falan herhalde. son ofis dedikoduları, kim kiminle yiyişiyor, kim kaç lira maaş alıyor falan fıstık hakkında konuşuyorlar gibi. zamanında mühendislik yazmak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bulgaristanda aynı yav. speedtestte normalde 40-45mbit gorurken su an 20 lere kadar düstü :(. 10 dakkalık 720p youtube videosunun yüklenmesi 2 dakka falan sürüyo ,rezalet... Wow da rezalet ping 140ms lere kadar cikiyor. taam taam vurmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bugun rezaletti internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 wowda 140 ping rezalet cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Yurt dışı patlamış diyolaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 gene mi yaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Yurtdışı feci... Ah be şerefsiz balıklar. Ne diye kemiriyorsunuz fiber hatlarını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dünden beri internetim tamamen kopuk benim yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 superonline gg sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 superonline bende iyi çalışıyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 superonline gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 eskişehir ttnet gg 8mbit ama 256k ya bile ulaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tt ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bir haftadır upload diye bir şey kalmadı. ne sorun varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar