Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Maalesef bende bu int. hızından muzdaribim. 8 mb. e kadar dediler ama bizim evin alacağı hız 2 mb. miş ve aldığım hız en fazla 1,70 mb.Santrala olan uzaklık sebebiyle diyorlar.Burası İstanbulun göbeği nasıl oluyor anlamıyorum.Dağın başındaki adam bizden iyi hız alıyordur kesin.Bu hızın artırılması konusunda bir şey yapılabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

bu ttnet tam bi ..

adamlar internetimi 4 mbit'e düşürmüşler. aradım kavga ettim cağrı merkezi ile. adam diyor hattınız kaldırmıyor filan. dedim ulan bu güne kadar kaldırıyordu şimdimi kaldırmamaya başladı. noldu birisi dağıtıcı ile aramızdaki kabloyu söküp dandiğiylemi değiştirdi. düzelttiler 8mbit yaptılar cillop gibi şimdi. herifler kafasına göre iş yapıyor sormadan soruşturmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Fazladan topic açmak istemedim burdan soriim;

Uydunet'ten illallah ettim acıbademde.Santral dibimde VDSL e gecsem mi diyorum.Fiyat farkı nerdeyse olmucak gibi.10 mbit uydunet hattıma 105 lira öduodum.Hızı konusunda tecrube eden arkadaslar bişiler yazabilirler mi.Ping olsun stream olsun ne alemde.
Sosyal ağlarda paylaş

ttnet'te çalışan adamlar bütün gün ne yapıyorlar çok merak ediyorum. bütün gün dizi, film, kitap muhabbeti yanında çay, kahve falan herhalde. son ofis dedikoduları, kim kiminle yiyişiyor, kim kaç lira maaş alıyor falan fıstık hakkında konuşuyorlar gibi.

zamanında mühendislik yazmak varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...