sh3lal3s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 turuncu forum no problem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 eet bu site de X yildir turuncu ama hala giriyonuz, olmaz oyle. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yeşil yaptım ben valla. şirkette turuncu hali açılınca çok dikkat çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 eski sistemde zed in beyaz temasini kullanirdim, burdada mavi-yesil alg yesilini kullaniyorum. turuncuyla tek problemim denizfeneri banneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 almışken 24" al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aerials Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 LG kesinlikle tavsiye etmem... Görüntüler berbat, çift monitör kullanıyorum biri ViewSonic diğeri LG, LG de göremediğim bir sürü detayı ViewSonic'de görüyorum. Ve ne kadar ayar yaparsan yap olmuyor. Kontrast desen berbat... Alcaksan, ViewSonic ya da Samsung almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 paraya fazla kıymadım 2233bw aldım gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bence turuncu acer çok güzel :D param olsa direk alırdım kasayla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 philips 220SW8FS1 ben memnunum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 forgiver said: forgiver said: Analog, DVI, HDMI, Component, TV (Digital TV/Analog TV) dvi olduktan sonra bilg. monitörü için hdmi eh işte dijital tv dediği olay nedir bilen var mı dvd-t mi dvb s mi acer 'ın da fena diel aslında fiyatı çok iyi http://www.hepsiburada.com/acer-x233hbd-23-5ms-analogdvi-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52935 oha resmen bedava aletç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 valla var bende gayet memnunum. tek sorunum paticik çok dar oldu dsjkfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 philips monitörler sorun çıkarmıyor da bildiğin budaksız meşe odunu gibi bişey hiç bir güzelliği yok ekranın sony olmuyorsa hiç düşünmeden samsung derim ekran konusunda tek başarısız oldukları alan fotoğraf makinaları linkteki acer'a da baktım aşırı wide screen yapılacak işe göre tercih edilebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 said: TV (Digital TV/Analog TV) normal anten girişi vardı samsun 220hd nin bir de hd yayın girişi gibi bişey dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar