Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 2 gündür pati olsun diğer siteler olsun dns hatası alıyorum arada düzeliyor ip adresi ile dns çakışmıyor gibi bi hata diyor. bunun çözümü var mı? youtube için dns ayarı yapılmıştı ondan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Modem arayüzüne bir bak. Orada otomatik dns seçeneğini aktif et. Ki bilgisayardan yapacağın DNS ayarları düzgün çalışsın. host dosyasında yaptığın ayarlar sitelerle ilgilidir. O sitelerle ilgili problem yaşaman lazım. ancak sen genelş DNS hatası alıyorsun anladığım kadarı ile. bu nedenle modem arayüzünden kontrol ve düzeltme gerekebilir. Görmeden genel olarak cevap verebiliyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 open dns i kullanıyorsan son zamanlarda baya sorun çıkartıyor. 4.2.2.5 4.2.2.1 208.67.220.220 208.67.222.222 ben bunları kullanıyorum ağırlıkta ve dediğim gibi gün içerisinde google'ı bile açamadığım oluyor. hatta yeri gelmişken sorayım, var mı başka sağlıklı dns bunlardan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çalışırsa quicknet dnsleri vereyim özelde ^^ şerefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gizli ibne falan değilsen ver. çakarız kadehleri; öyle cıvıyıp cıvıyıp öpejem gel falan yok ama. kırarım bak ağzını öbür türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 OpenDNS bende de sorun çıkarmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Derdiniz sadece youtube ise hosts dosyanizda da degisiklik yapabilirsiniz. Sonra orayi burayi acamama sorunlari kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gizli ibne ne lan. asasfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 open dns toplu sıçış yaşıyor bu ara. telekoma sövüp duruyodum, hiç normalde aklıma uğramaz, dns'i bi değiştirdim düzeldi internet. telekom dns'iyle de internetin yarısı yok be abi, ne yazsam karşıma mahkeme kararı çıkıyor. alternatif bi dns bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dünden beri 4,5 gblık bi film indirmeye calışıyorum arada hep dns hatası verdi. Zaten arada sırada sitelerdede hata vermeye başlamıştı. youtube icin bende 4222 lik ayarı yapanlardanım. aradım ttneti sordum calışmada yokmuş bi dns verdi 195.175.39.39 - 195.175.39.40. ekledim şimdilik sorun yok hızımda eskiye döndü diyebilirim. belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bojeek o dns le youtube yalan olacak di mi ama? bendeki dns de aynıymış. :( neyse bakalım telekomun işleri belli olmaz düzelmezse 2 3 güne ararım eknik servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yav bende de bazen sayfaları felan açmıyo durduk yere net var ama msn den yazışabiliyorum. hatta bazen net gidiyo yan pc de net varken bu pc de net olmuyo aynı modeme bağlılar tabi. tek derdim youtube felan açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 malesef oluyo ama internet eski hızına geliyo. gene eski yöntem diyorum ben C:WINDOWSsystem32driversetc görünmez hosts dosyası not defteri ile youtubenin domain ve ip adreslerini yapıştırarak acarım. downloadi sıfıra indircekse başlarım dnslere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 download'la dns arasındaki korelasyon "0" yalnız. senin sorunun başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ney acaba benim sorunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Torrent'te 0 değil ama. Trackerla bağlantı DNS aracılığıyla kuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ıdm kurmuşlar onla iniyo ama berbat ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Patideki embed youtube vidyoları beyaz çıkıyor, adresini kopyalayıp youtube sitesinden izleyebiliyorum anca. Ve bu sorun sadece bende değil. Dnsle bi ilgisi alakası olabiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bi denemek için preferred dns adresiyle alternatifin yerini değiştirdim. Preffered 208.67.220.220 olunca sorun çözüldü. Diğeri de 222li işte. Tesadüf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Böjeek said: dünden beri 4,5 gblık bi film indirmeye calışıyorum arada hep dns hatası verdi. Zaten arada sırada sitelerdede hata vermeye başlamıştı. youtube icin bende 4222 lik ayarı yapanlardanım. aradım ttneti sordum calışmada yokmuş bi dns verdi 195.175.39.39 - 195.175.39.40. ekledim şimdilik sorun yok hızımda eskiye döndü diyebilirim. belki işe yarar. bu dns adresini arkadaş söyledi bugün.dotadaki delayi halletmeye çalışıyoduk dnsi değiştirelim dedik.benim dns tt'nin değilmiş -gerçi onlar verdi diye hatırlıyorum- dnsi değşitirdim bunla patiye girerken bağlantı kesildi diyor sürekli.işin kötüsü ss almıştım geri dönerim die sildim sonra ssyi bi an dalgınlığıma geldi gg'yim şu an.var mı özelden dns söyleyebilcek arkadaş madurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 of baydı yine bu akşam tekrar başladı. şu ttnet 2 ay üst üste adam gibi hizmet vermedi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hala aynı. ttnette de çözüm yok. delirecem. 10 defa refresh den sonra giriyorum sitelere bazen bazen hiç sorun olmuyor. dns hatası dns hatası ay baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mum_Chamber said: Derdiniz sadece youtube ise hosts dosyanizda da degisiklik yapabilirsiniz. Sonra orayi burayi acamama sorunlari kalmaz Maalesef TT DNS sunuculari cok ozurlu ve DNS cache'lerini cok uzun sure tutuyorlar. O yuzden tavsiye etmiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha çözüldü sanırım. winsockxpfix.exe diye bişey önermişler forumda. şu an kaymak gibi. + inanılmaz hızlandı net noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar