Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard dan yeni oyun?!? (4.proje)

scorch

Öne çıkan mesajlar

OogahBoogah said:
sc online istiyorum

o ztn gelio "next-gen mmo" ile :P

bu başka bişi :D

ve evet adım gibi eminim o yapılmakta olan mmo = starcraft ;p kaynak sormayın :D
şaka bir yana kaynak diyeceğimiz şeyler söylentiden ibaret ama çeşitli espriler dönüo blizz hq da starcraftla ilgili bu da demek oluyorki starcraft ciddi anlamda gündemlerinde şuan (bir sebebi de çok yakında sc2nin çıkacak olması da olabilir?)
ve bilmiyorum duyan varmı bir söylenti de şeydi : bir blizzard çalışanı blizzcon08 bitiminde insanlara : starcraft online isteyen varmı?!?! diye soruo (kalabalığa) herkes tabi eveeeeet
adamın 2 cevabı : o zmn biraz daha bekliceksiniz ;p
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:
sc online ise baya baya vakti vardır ya. de şey nasil olacak zergling ile level mi kasacaz asldkşja

Blizzard yaparsa drone ile de kasarsın. Ayrıca zerglingin nesi var mis gibi, wow'daki 40 gnome raidlerden farklı bi görüntüsü de olmaz sonuçta, alışık olduğumuz şeyler :D
Sosyal ağlarda paylaş

dusunuyorum da, sc online mi, yoksa diablo online mi daha cok tutar? tabii ki de diablo online.. o kadar coluk cocuk var diablo meraklisi.

kaldi ki sc'nin yenecek cok ekmegi var daha. daha sc2 cikacak, expansionlar cikacak. oyunun daha tamamlanmasina 3-4 yil var. diablo ise kisir donguye girdi..

sc olabilecek olmasinin tek sebebi diablo'nun konu ve world setting bakimindan daha kisitli olmasidir. fakat blizzard onu asar, cilginlar gibi de world of diablo'ya gider.
Sosyal ağlarda paylaş

sc mmorpg için pek uygun bi setting değil. tabii burda next-gen kasıtları şu ana kadar wow ve benzerleri olarak düşünmemizin önüne geçmekse bilemem.

ne yani zergling cau sara'ya gidip, quest sırasında topladığı terran marine salvageları paraya çevirmeye mi çalışacak?
Sosyal ağlarda paylaş

olay o zaten "next-gen" demelerinin sebebi o :) alışık olduğumuz mmo-rpg piyasasına yenilik getirecek bi proje olarak lanse ediliyor bu bakalim bekleyip görmekten baska bi şansımız yok

ve evet benim de aklıma gelen en mantıklı şeyler : warcraft 4 ve yeni wow expansionu
Sosyal ağlarda paylaş

starcraft classları nasıl işleyecekleri konusu dışında gayet uygun bir evren mmo için.

marine kes silahını getir yerine al sana şöyle bir infestation ajanı, git dene hepsinde sonra söyle neler gelişiyor diye olur.

veya evet zırhından silahından örnek getir, inceleyelim ki nasıl evrim geçireceğimizi belirleyelim daha efektif olmak için şeklinde görevler verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...