Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim Yasakları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MuDo said:
Demek ki sen yanlış biliyormuşsun bu şeriatçi insanların fikri ulemanın fikri islam üzerine yönetiliyor ülkemiz ya padişahımız ne der bak böyle deme bi daha..

şeriatı getirecez, bi içicez ama siz seyredeceksiniz. padişahım çok yaşa.
Mesaj tarihi:
Hatta sandıkta direk hizmete vericem oyumu. Ciddiyim. İ.Melih ve Topbaş kadar götürememiş diğer belediye başkan adayları yazıklar olsun. en çok götüren kazanır.
Mesaj tarihi:
ben kendimi profesyonel alkolik sanıp, bazı konularda hakir görürken; allah pati'den razı olsun, benden daha profesyoneller olabileceği gibi ayık kafayla bile içmişten beter ortalıkta gezen insanlar olduğuna olan inancımı tazeliyorsunuz.

teşekkürler guys.
Mesaj tarihi:
Mangalda kül bırakmayan Atatürk'ün Gençliğine noldu ? "HUKUK YASA DEMOKRASİ BURASI LAİK BİR ÜLKE !'12!!!'312" diye yırtınıyordunuz ya.. Atatürk'ün özgür ruh anlayışını en iyi şekilde ifade ettiğinizi düşünüyorsunuz ancak onun söylediği sözleri başka tarafınızdan anlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
MuDo said:
Mangalda kül bırakmayan Atatürk'ün Gençliğine noldu ? "HUKUK YASA DEMOKRASİ BURASI LAİK BİR ÜLKE !'12!!!'312" diye yırtınıyordunuz ya.. Atatürk'ün özgür ruh anlayışını en iyi şekilde ifade ettiğinizi düşünüyorsunuz ancak onun söylediği sözleri başka tarafınızdan anlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz.

dur moruk, kalp krizine kurban gidicen. sadfasdfasdf
Mesaj tarihi:
nedenini cok merak ediyorum acarkentte oturan bir arkadasimin ailesi hemen diplerindeki okulda secime gidebiliyolarken, sadece kendisinin ve annesinin seçimini taa gebzede abuk subuk biyere vermisler

acaba neden
Mesaj tarihi:
DoruK said:
chp ye oy verenler seçimden önceki gece fuhuş partilerinde görüldü -vakit

hadi yaw partiden eve daha yeni geldim, ama bilmeyen kalmamış. ayrıca bayada alkollüyüm.
Mesaj tarihi:
Ya seçim yasakları kime yasak abi? Bu gün kadıköyde akp'li herifler buroşürleri siyah poşetlere koymuş, yazıcıoğlu cd'cileri gibi "Buyrun broşür alın" diyorlardı. Bumu yasak ?
Mesaj tarihi:
Ayrıca kafa güzelken oy kullanmayı denesek ya toplumca bence daha bilinçli oy atar daha iyi iktidarlar yaratabiliriz.Bundan kötüsü olamaz gerçi =)
  • Yeni Oluştur...