Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ya bak anlıyorum ama sonucta olay tek taraflı. allahaskına macta cıkıp deli dana gibi hareket ceken ilhan cavcavınki cocukları etkilemiyor mu? veya her mac sahanın yanında küfreden fatih terim niye tartısılmıyor bu ülkede?
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Noumanın yaptığı hereketin gündemde milletin yani bazı kişilierin ahlakını bozibilir.peki ben şunu sölicem ilhan cavcavın yaptıgı hareket nasıl etkilio çok nazik aahlak biçimimizi.
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 bak iste arada fark var :) sampiyonluga giden 3 takım. 3 degisik sey ve taraflı davranıs. eh iste burası türkiye noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Sahada herkes birbirne küfür eder maratonda açıkça duyulur.İlhan cavcv hareketi çeker herkes görür ama nouma yapınca medya saldırır.
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 basın mı kovdu noumayı? basın baskı yaptı doğrudur ama onu eleştirenler sadece gsli ya da fbliler diildi.. aynı tip yazıları bjklılar da yazdılar.. cavcavın hareketi de hatalı eleştirildi o kadar olmasa da.. bu basının yanlışı orası doğru.. onun da üstne gidilmesi gerekirdi.. doğrusu ve olması gereken noumaya yapıldığı gibi yapılması.. yanlışı örnek göstermeyin.. volkanın sevinci de şimdi ve bi sizin dikkatinizi çekti.. ben önceden hiç duymadım.. basından da kimsenin bişey yazdığını okumadım.. ha tabi galatasaray şaibe etti şike etti değiştirtti gazete yazılarını..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yahu nouma hakkında hapse kadar uzatıcak seyler konusuldu. millet cıktı sampiyonluk ahlşaktan daha mı önemli dedi. baska bir kanalda benim bildigim lucescu bu adamı oynatmaz yolladı diyor. gazetelerde utanıyoruz diyor. bir de madde acıklıyorlar baskalarını rencide edici vs vs 3 aya kadar cezası uzar. niye ilhan cavcaın ki bukadar konusulmadı??? sen de cıkıp sanki olayları anlamamıs gibi mesaj atıyorsun ya helal olsun
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Başkan denilen bu adamın artık şaibesaraylı olduğunu zannetmeye başladım. Hangi akıl bunu yapar. 6 hafta kalmış. Takımda performans göstermeye başlayan adamı gönderiyorsun. Sadece bir hareket yüzünden. Pascalı Taraftar getirdi Taraftar gönderir. Ayrıca hareketi yaptığındada üzerinde BEŞİKTAŞ forması yoktu. Neyse biz ne yönetime aşığız nede futbolcuya biz bu armaya bu renklere gönül verdik.
jankis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 bir galatasaraylı olarak başta serdar bilgili olmak üzere beşiktaş camiasını almış olduğu bu karardan dolayı kutluyorum türkiyenin bu adamdan kurtulmaya ihtiyacı vardı umarım yarın sabah bavulunu toplar ve gider hadi yallah fransanda yap yapabiliyosan bu hareketlerini .. çek tombalalarını terbiyesiz herif[hline]so much to live for so much to die for
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 olur..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Acıdım adama özür de diledi ama .. pf[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Nouma'nın kişiliği öyle hala kabul edemedi halk o herşeyi yapar yazık oldu gidecekti sezon sonunda ama böyle yollamasalardı keşke...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~
jankis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: Delanoresse, 22 April 2003 23:33 tarihinde demiş ki: galatasarayida dal tarak meydana cikaracak sekilde sortlarini ceken tehsircilerini israil ve angutistana yollamalarini onerelim nasil olur?[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" sen nouma nın hareketini gs nin şort çekme sevinciyle mi karşılaştırıyosun ? aferim aferim böyle devam et .. belki biyere varırsın daltarak meydana çıkaracak şekildeymiş puhahh çok komik ya[hline]so much to live for so much to die for
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 imza.[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma !
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Size tek bir sorum var.Bu adamı sezon başında GS'de istiyodu acaba böyle birşeyi GS'de yapsaydı yöneticiler ve fato imparator ligin bitimine 6 hafta kala ve lig birincisinden 1 puan gerideyken Nouma'nın sözleşmesini feshederler miydi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tabii ki hayır beşiktaş ın her zaman biz şerefli namuslu gururlu takımız diye bi olayı vardır.güzel bişedir de. ama sezon sonunu beklememek belkide şampiyonluğun elden gitmesine sebep verecek..[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma !
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Eski BJKlılardan Atatürkümüzün dediği gibi sporcunun ahlaklı ve zekisini severim.Sanırım Serdar Bilgili böyle eski bir BJKllıyı kırmak istemedi.Tek dileğim şampiyonluk yarışında bir etkisinin olmamasıdır bu gidişin...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: fizban, 22 April 2003 20:54 tarihinde demiş ki: sinan engin ceza düşünüyor musunuz dendiğinde, "evet düşünüyoruz tabi, ama medya üstümüze gelmesin. sezon sonu geliyo zaten" demişti. olayı geçiştireceklerdi akıllarınca, yapamadılar. serdar bilgili doğruyu yaptı bence. bi de şu var, sinan engin çirkeflik yapma amaçlı yanlış açıklamalar yapmıştı, serdar bilgilinin bu hareketinden sora forsu morsu kalmadı şimdi. raider: ırakta herkes yağma yapıyoken, bi mal da sen çalsan, bu seni suçsuz yapar mı, ya da suçunu hafifletir mi ?[hline]fighting for peace is like screwing for virginity beşiktaş'ta şimdiye kadar hangi olay geçiştirildi de böyle birşey diyebiliyorsun ? sinan engin klüp menejeri.gereği neyse onu yapıyor.ne fazlasını ne de azını.başika menejerlerin yapmaması onların beceriksiz olduğunu gösterir.biri bana türkiye sinan engin den iyi menejer var derse lol derim ona.hangi açıklama çirkefçe ? adam gereğini yönetim olarak düşünücez dedi.bu mu çirkefçe ? basın toplantısında nouma nın ipini hemen çeksin istiyordun belki ama işler öyle yürümez. sinan engin in forsu dediğin şey öyle bir olayla gitmez merak etme.serdar bilgili klübe yediremediği için böyle bir olaya kalktı.[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma !
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Saha dışı oyunlar bunlar.. daha öncede böle kazanıldı birşeyler şimdi yine deneniyor.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 sinan engin kabadayı be, herkes biliyor bunu türkiye'de birde volkan olarak değil, galatasaray'dan 8 kişi falan şortunu çekti o maçta ama tribünlere koşup mu çekti yoksa kendi aralarında kucaklaşıp, halka oluşturup mu yaptılar yani şort çekmekle, bir yerini tutmak arasında bile tonlarca fark varda olayın bu yönüde var[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Nouma bence gol sevincinin verdiği etki ile daldırdı elini şortuna.Eğerki taraftarlara dönüp yaptıysa bilerek, bu herif hayvanın teki ama dediğim gibi derbi maçta attığı golün etkisi de var.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 derbilerde 100'lerce gol atılmış, ben başka böyle birşey yapan görmedim daha yani ne biliim mosheau inönü'de size süper bir gol atmıştı tee nezamanlar oda zenci oda başka memleketten o yapmamıştı mosheau'den sonra amokachi süper bir gol atmıştı aynı maç, oda zenci oda başka memleketten oda yapmamıştı fener 6 gol attı galatasaray'a kimse çıkıp fenerlilerden elini biryerine sokmadı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ya daha neler var örf adetlere uymayan. fenerliler madem tepki gösteriyor niye erhan albayrak alındı? erkek erkege dudaktan öpüsmek türk örf adetlerine uyuyor mu? bos isler bunlar baska takıma olsaydı hicbirsey olmazdı. ki ilhan cavcava oldu iste gücü yetmiyor mu medyanın?
Apex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ya boyle islere bu kadar takilmamaliyiz,olabilir yanlistir belki ama bi yere gelemeyiz bu tip ayrintilara bu kadar takilarak.
sslayer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bir beşiktaşlı olarak çok üzüldüm gerçekten:(.en sevdiğim adamdı,bence ceza verilmeliydi ama bu kadar büyük bir cezada fazlaydı ama....[hline]Slayer
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Kazım Kanat'ın bugünkü yazısı.. okumanızı tavsiye ederim güzel yazmış.. forumlarda bi sorun olduğu için koyamıyorum yazıyı repeat ediyor belli bir yerden sonra.. [hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 23 April 2003 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar