Apis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ÇekinGEN Bilim ve Araştırma Labaratuvarı iftiharla sunar... Genç erkek nesillerine bilimin ve rasyonelliğin ışığında kızlara yaklaşma belgesili.* * Kıymetini bilin. Bizim gençliğimizde böyle faydalı, bizlere yol gösterecek eserler yoktu. Bu tip bilgileri, laboratuar ortamda ve bilimsel deneyler yoluyla değil, doğal ortamlarda, bizzat deneme-yanılma yoluyla edinirdik. Ne genç erkekler, yoldaşlar bu yolda telef oldular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 uğraşılmış güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 çok başarılı. emeğe saygı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Acaip uraşmışlar ve harika olmuş. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 pek bir eğlenmişler ya haha süper olmuş. peki metronom kullanmak nedir hahahahahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 eee, cast te jimijib yok? :) saka bi yana cok emek harcandigi belli, ellerinize saglik guzel bir calisma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çok çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bende adiyamanlilari cok severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Çok güzel olmuşda bir şeyi çözemedim. Şahsen ben hiç puşi takan tiki görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 nerde yaşıyosun abi sen. herkeste bir puşi artık. acayip moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 geçti ya o moda şuan çırtlak tek renkli giysilerin devri çingene pembesi gözlük çingene pembesi eşofman altı çingene pembesi ipod (elde) çingene pembesi bileklik çingene pembesi adicolor beyaz ve tabiki çingene pembesi çizgilerin olduğu body dün gördüm okulda 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Güzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çok iyi olmuş, entel kız bölümünde koptum xD cast süresince çalan şarkıyı bilen var mı ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 çok iimiş bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 said: Behlül Won +rep verdim paylaşana da, yapana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 brainiac gibin olmuş. tesbih tamam da puşi ben de bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 iyi kasmışlar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 En sonda çalan şarkıyı bilen varmı. Dumdagadumalaka diye devam eden şarkıyı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahahahha part 3 teki aborjin adıyaman olayında kahkaha attım resmen sdhjf. zamanım vardı mal gibi izledim. aşırı başlangıç seviyesine hitap ediyor. benim hep bildiğim şeyler anlatılmış sdjkhfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar