soulberry Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 böyle ne bileyim; skid row, wasp, iron maiden vs vs. grupların yavaş ve duygulu şarkılarını arıyorum. gaz ya da neşeli olmasınlar yeter. rock metal civarı olabilir, öyle olsun hatta. tabi anlaşıldığı üzre artist-track biçiminde tekli tavsiyeler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 saxon - absent friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Burhan Cacan - Ayaz Geceler Harun Kolcak - Gitme Seviyorum Grup Tekkan - Wo bist du, mein sonnenlicht ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 MSG - Anytime Twisted Sister - The Price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Poison - Every Rose Has Its Thorn The Animals - The House Of The Rising Sun The Animals - Don't Let Me Be Misunderstood Scorpions - Still Loving You Scorpions - Is This Love The Cure - Lullaby Skid Row - 18 and Life bazıları tam istediğin gibi olmayabilir ama tavsiye ederim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 aerosmith-crazy rolling stone-angie ben bunları çok severm, bi de sana tavsiyem tv de vh1 die bi kanal var orada 80s ler 90s lar die programlar oluyor onları takip edebilirsen çok güzel yapıtlara ulaşabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bonnie tyler - total eclipse of heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 scorpions - send me an angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Steelheart - She's gone Tesla - Paradise Cinderella - Nobody's Fool/Through the rain Ozzy Osbourne - I just want you/You're no different Gary Moore - Empty Rooms/parisienne walkyways Journey - Faithfully/ Open arms Poison - Life goes on UFO - Doctor Doctor Marillion - Lavender/Kayleigh Eurythmics - Miracle of Love Msg - Anytime Pretty maids - Please don't leave me Def Leppard - Hysteria Deep purple - Lalena Kiss - I still love you Black Sabbath - She's gone W.a.s.p - Keep Holding on/Breathe /Sleeping (in the fire) aklima simdilik bunlar geldi, geldikce yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 MSG - Never Ending Nightmare çok bilinir olduğundan söylenmedi herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 zakk wylde - bridge to cross Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 MADBOY said: Burhan Cacan - Ayaz Geceler Harun Kolcak - Gitme Seviyorum Grup Tekkan - Wo bist du, mein sonnenlicht ? :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 MADBOY said: Grup Tekkan - Wo bist du, mein sonnenlicht ? BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dayanamadim bi liste daha yaptim, yap yap bitmez. Savatage - When the crowds are gone/Gutter Ballet/Handful of rain Savatage - If I go away Accept - Amamos La vida Yngwie Malmsteen - Hold on / You don't remember Whitesnake - Is this love Skid Row - I remember/ Quicksand Jesus Scorpions - In Trance/ Living for tomorrow Alice Cooper - I never cry Black Label Society - In this river/Nothing's the same Black Label Society - Sick of it all/The Last Goodbye Bruce Dickinson - Acoustic Song Danger Danger - I still think about you Dokken - Alone Again House of Lords - Another Day from Heaven/ I believe Thin Lizzy - Still in love with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Skid Row - 18 and Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yazılmamış sanırım bunlar ben ekliyim: Bon Jovi - Bed of roses, These days, vs... Def Leppard - Love Bites Dokken - Alone Again Drive She Said - If this is love Europe - Carrie Extreme - More Than Words Giant - Stay, Lost in paradise Hardline - Love leads the way Mr Big - Just take my heart, To be with you, Wild World Skidrow - Quicksand jesus, I'll remember you Steelheart - She's gone Whitelion - Broken Heart Whitesnake - Love ain't no stranger, Is this love, ... Winger - Miles away XYZ - What keeps me loving you, After the rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 varolun. süper gitti dün gece için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 White snake / is this love White snake / aint no love Prince / purple rain Geç kalmışım :). Ballad tavsiyeleri ve 80 ler gördüm gerisini okumadan postladım ilk aklıma gelenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 white snake nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Prosciutto said: Poison - Every Rose Has Its Thorn The Animals - The House Of The Rising Sun The Animals - Don't Let Me Be Misunderstood Scorpions - Still Loving You Scorpions - Is This Love The Cure - Lullaby Skid Row - 18 and Life bazıları tam istediğin gibi olmayabilir ama tavsiye ederim yine de. Scorpions - Is This Love da ilginç olmuş tabi Whitesnake olcak o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 metalheart said: white snake nedir ya White snake kelime anlamı beyaz yılan demek ama kasıt edilen beyaz yılan değil. Anlatılmak istenen whitesnake adlı bir grubun olduğu. Ama yukardaki postumda ayrık yazmışım dikkatsizlik sonucu, herhalde ayrık yazdığım için white snake ve whitesnake arasındaki bağlantıyı kuramadın. Halen White snake nedir ya diyorsan, özelden ulaş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 soulberry said: varolun. süper gitti dün gece için. Vay.. Çapkın seni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Perfectionist said: Yazılmamış sanırım bunlar ben ekliyim: Bon Jovi - Bed of roses, These days, vs... Def Leppard - Love Bites Dokken - Alone Again Drive She Said - If this is love Europe - Carrie Extreme - More Than Words Giant - Stay, Lost in paradise Hardline - Love leads the way Mr Big - Just take my heart, To be with you, Wild World Skidrow - Quicksand jesus, I'll remember you Steelheart - She's gone Whitelion - Broken Heart Whitesnake - Love ain't no stranger, Is this love, ... Winger - Miles away XYZ - What keeps me loving you, After the rain yeter de artar bu liste.. hardline da bir ara neal schon da caldı dimi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 XYZ - Souvenirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar