Syn Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 taksim çiçek pasajı girişinden aldığım lucky strike gerçek midir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bence sahte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 nedir o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sigara sigara çok iyi hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben 3. bölümü geçemedim hiç ya bence fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 arkadas cakma l&m getirmis rusyadan. cok fena. patatesten vodka yapabildikleri gibi bunu da mi pattisten yaptilar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 çok fena çok, içimi kısa marlboro light'tan daha kolay ama etkisi daha uzun sürüyor, ağzım kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. bir iskenderunlu olarak size her sigaranın kaçağını içtiğimi söyleyebilirim.tatile geldim 3 karton camel la dönyrm kaçak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Tunus ve Mısır devesi içtim, bizim deve kral Lucky Strike kırmızı Marlboro'nun mideme yumruk atmayan ve daha duman çıkartan versiyonu gibi bir şey(di benim aldıklarım) ama alalı 2-3 sene olduğundan bilemiyorum. Tabi bir de 57 var, İranlı madenci sigarası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. istanbulda nerde vardır bu kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ilk mesaja cevaben: sahtedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 üstteki mesaja cevaben: değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masticore said: kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. istanbulda nerde vardır bu kiss valla hiç bilmiyom antalyada da bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. kermit said: Masticore said: kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. istanbulda nerde vardır bu kiss valla hiç bilmiyom antalyada da bulamadım ben. iskenderunda bende içtimde lucky yok.. antalyadada yok evet aradım baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar