Syn Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 taksim çiçek pasajı girişinden aldığım lucky strike gerçek midir sizce?
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben 3. bölümü geçemedim hiç ya bence fake
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 arkadas cakma l&m getirmis rusyadan. cok fena. patatesten vodka yapabildikleri gibi bunu da mi pattisten yaptilar acaba.
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi.
Syn Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 çok fena çok, içimi kısa marlboro light'tan daha kolay ama etkisi daha uzun sürüyor, ağzım kurudu.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. bir iskenderunlu olarak size her sigaranın kaçağını içtiğimi söyleyebilirim.tatile geldim 3 karton camel la dönyrm kaçak :D
Griswold Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Tunus ve Mısır devesi içtim, bizim deve kral Lucky Strike kırmızı Marlboro'nun mideme yumruk atmayan ve daha duman çıkartan versiyonu gibi bir şey(di benim aldıklarım) ama alalı 2-3 sene olduğundan bilemiyorum. Tabi bir de 57 var, İranlı madenci sigarası (tu)
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. istanbulda nerde vardır bu kiss
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masticore said: kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. istanbulda nerde vardır bu kiss valla hiç bilmiyom antalyada da bulamadım ben.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. kermit said: Masticore said: kermit said: iskenderun da her türlü sigaranın kaçağını içdim en güzelide L&M ydi aralarında bide türkmesinstandan gelen elmalı slim bi sigara vardı kiss diye o güzeldi içerken nargile çekiyomuşsun gibi gelirdi. istanbulda nerde vardır bu kiss valla hiç bilmiyom antalyada da bulamadım ben. iskenderunda bende içtimde lucky yok.. antalyadada yok evet aradım baya :D
Öne çıkan mesajlar