Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai Champloo tadında

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:
artık güzel anime yapamıyorlar galiba 90 ların sonu 2000 lerin başı cıkmış bir sürü kült anime var

Yok 1996-97-98 yıllarında japonya batıya yönelik çok anime çıkardı, çok popüler oldular. Yoksa 2000 sonrası çok daha "kült" anime çıktı. Biz batılı gözünden bakıyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

samurai champlo gibi derken ninja samurai tarzi seyler isytiyorsan bi ton var. Cowboy bebop 1 numara olsada benim icin samurai champloo dan o kadar etkilenmemistim. Guzeldi ama efsane olmaz bence. bebopun jazz havasina karsilik champloonun hiphop tarzi pek hos gelmedi bana.
Basilisk. ninja scroll, peacemaker kurogane izle bakalim bi begenirsin gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:
valla ben cowboy bebop ve champloo yla girmiştim animeye. "lan ne güzel, anime böyle bişeymiş demek ki" demiştim. e sonrası hüsran oldu tabi :/

aynen benim durumum. bu ikisinden baska da var tabi beğendiklerim ama onların tadını bulamadım baska yerde. claymore, death note, berserk, blood+, devil may cry, hellsing, ghost in the shell, ve gun grave diğer izleyip beğendiklerim.

ya illa samurai ninja vs olması gerekmiyor da (olsa daha güzel olur tabi :>)ne bileyim smaurai champloo ve cowboy bebopta neyi beğendiğimi anlatması çok zor açıkçası. karakterler olsun hikayenin ilerleyişi olsun çok güzeldi ikisinde de. aksiyon da vardı, komedi de vardı, herşey tam tadındaydı.

teşekkürler tavsiyeler için. tavsiye edilenleri koydum sıraya bakalım, izlerim inince hepsi. bi de aşırı uzun olmadığı sürece bir seriyi 1-2 oturuşta bitirmeyi seviyorum. bunlar inene kadar mushishi ve blade of the immortal buldum bi yerlerden, onları koydum listenin başına :>
Sosyal ağlarda paylaş

anidb.net e üyelik alıp izlediğiniz, beğendiğiniz animeleri yazarsanız profile size sevebileceğiniz animeleri gösteriyor. Ya da anidb den bak samurai champloo nun sayfasına orada imdb deki gibi şunu seven bunu da sevdi haberin olsun yazıyor. Bakabilirsin oradan. Aklıma gelen bir iki animeyi söyliyim ama. Kenshin olabilir (tv episode ları champloo daki şiddet seviyesine yaklaşamaz bile ama oav ler güzel) , afro samurai olabilir (samuel jackson seslendiriyor efsane) , samurai deeper kyo olabilir ilginç bi konusu var onun da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...