Aluriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 birşeyler istiyorum. varmıdır yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Olmasın bence, Samurai Champloo efsane ve klasik olarak kalsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cowboy bebop var yine watanabe'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Geçmişlerinin peşlerini bırakmadığı unlikely band of anti-heroes tarzında Bebop tan başka anime zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Samurai Champloo tarzı olarak ne kastettiğini açarsan yardımcı olunabilir belki Açıklama yoksa aklıma bir Trigun geliyor bir de Cowboy Bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Cowboy Bebop izledim önceden. Bakalım Trigun indireyim nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 champloo yla alakası yok bence trigun ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Evet trigun çok alakasız kaçmış :P Samurai Champloo gerek müzikalitesi olsun, gerek işleniş tarzı olsun bence unique. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Trigun, S. Champloo gibi komedi-macera öğeleriyle başlıyor fakat sonlara doğru hikayenin dramatik bileşenlerini görüyoruz. Benzetme amacım buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 artık güzel anime yapamıyorlar galiba 90 ların sonu 2000 lerin başı cıkmış bir sürü kült anime var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 valla ben cowboy bebop ve champloo yla girmiştim animeye. "lan ne güzel, anime böyle bişeymiş demek ki" demiştim. e sonrası hüsran oldu tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masticore said: artık güzel anime yapamıyorlar galiba 90 ların sonu 2000 lerin başı cıkmış bir sürü kült anime var Yok 1996-97-98 yıllarında japonya batıya yönelik çok anime çıkardı, çok popüler oldular. Yoksa 2000 sonrası çok daha "kült" anime çıktı. Biz batılı gözünden bakıyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masticore'ye katılıyorum : Yeni başlayan animelerin %80i lolicon nerdeyse her neyse... off topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 samurai champlo gibi derken ninja samurai tarzi seyler isytiyorsan bi ton var. Cowboy bebop 1 numara olsada benim icin samurai champloo dan o kadar etkilenmemistim. Guzeldi ama efsane olmaz bence. bebopun jazz havasina karsilik champloonun hiphop tarzi pek hos gelmedi bana. Basilisk. ninja scroll, peacemaker kurogane izle bakalim bi begenirsin gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Peki konu değil de çizim olarak Samurai Champloo'ya benzeyen neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 herturlu madhouse yada bone eserinde gorebilirsin ona yakin cizimler. Hizli ve akici hareketleri ozellikle kastediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 fenris said: valla ben cowboy bebop ve champloo yla girmiştim animeye. "lan ne güzel, anime böyle bişeymiş demek ki" demiştim. e sonrası hüsran oldu tabi :/ aynen benim durumum. bu ikisinden baska da var tabi beğendiklerim ama onların tadını bulamadım baska yerde. claymore, death note, berserk, blood+, devil may cry, hellsing, ghost in the shell, ve gun grave diğer izleyip beğendiklerim. ya illa samurai ninja vs olması gerekmiyor da (olsa daha güzel olur tabi :>)ne bileyim smaurai champloo ve cowboy bebopta neyi beğendiğimi anlatması çok zor açıkçası. karakterler olsun hikayenin ilerleyişi olsun çok güzeldi ikisinde de. aksiyon da vardı, komedi de vardı, herşey tam tadındaydı. teşekkürler tavsiyeler için. tavsiye edilenleri koydum sıraya bakalım, izlerim inince hepsi. bi de aşırı uzun olmadığı sürece bir seriyi 1-2 oturuşta bitirmeyi seviyorum. bunlar inene kadar mushishi ve blade of the immortal buldum bi yerlerden, onları koydum listenin başına :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 eski anime serileri icin boxtorrents e bir goz at baya fayideli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 O kadar açtıysan aralığı büyük bütçeli animelere bakabilirsin. Özellikle BONES cumartesi akşamı animeleri tam istediğin gibi oluyor Darker than Black ile başla mesela. HDsi de var mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Karakter istiosan Kamina'dan daha karizması var mı?Samurailarla alakası yok ama güzel animedir Tengen Toppa Gurren Lgann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Darker Than Black'ı bende tavsiye ederim,gerçekten muhteşem bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Samurai Champloo harbi güzel animedir, cowboy bebop izliyorum bu aralar arkdaşımdam aldım 26 bölüm var elimde ama samurai champloo tadını alamadım yinede hiç yokdan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 anidb.net e üyelik alıp izlediğiniz, beğendiğiniz animeleri yazarsanız profile size sevebileceğiniz animeleri gösteriyor. Ya da anidb den bak samurai champloo nun sayfasına orada imdb deki gibi şunu seven bunu da sevdi haberin olsun yazıyor. Bakabilirsin oradan. Aklıma gelen bir iki animeyi söyliyim ama. Kenshin olabilir (tv episode ları champloo daki şiddet seviyesine yaklaşamaz bile ama oav ler güzel) , afro samurai olabilir (samuel jackson seslendiriyor efsane) , samurai deeper kyo olabilir ilginç bi konusu var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Law said: Samurai Champloo harbi güzel animedir, cowboy bebop izliyorum bu aralar arkdaşımdam aldım 26 bölüm var elimde ama samurai champloo tadını alamadım yinede hiç yokdan iyidir. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende samurai champloo yu nedense hiç beğenmedim çok sıkıcı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar