Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Kaan haklı. Cahil herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 tın tın tın tın tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hem de yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Hem cahil hem güçlü bu da ha. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 en güçlü benim, 7. sayfada zaugnayı gerçeklerle yüzyüze bırakmıştım zaten. xae sadece daha şanslıydı. kahretsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kombine alsammı almasammı diye düşünüyomda, bitmez heralde kolay kolay biletler eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 indirimli biletler ne zamana kadar satılcakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mayısa kadar oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hala aynı fiyat biletler, bu sene indirimli bilet olayı olmıcak heral veya hiç satılmıyo. zate önceki yıllara göre yüksek bi fiyatla açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 olmıcak öyle bişey bu sene sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yeni grup eklemicekler herhalde? okadar adam geliyo bu yaz avrupaya elleri armut topluyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yerli sanatcılar konusunda bi bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 jane's addiction. düşündükçe nipıllar hardınınınınınd oluyor. ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 adamlar 8sene sonra litvanya'da çıktılar çok yakınlar gelseler bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yazık ya tatılı yarıda kesıp geri dönmek zorunda kalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kötü bence,bi de o kadar yapmadıar geçen sene seviye yükseltmek için güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/7591/linkin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Abi imzayi degistir ama artik lutfen =( Resim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 la kaç kere sen zannedip mesaj attılar biliyo musun? :P ne çok sevenin varmış. edit: enteresandır, ikinci satırı silince "imza çok uzun" dedi kabul etmedi.daha da kısaltmam gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 çok sessiz kalmış buralar, kimler gitmeye karar verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ben gidiyorum artık başladığından beri her sene gittim kampa ama bu sefer sadece cumartesi orda olucam ve geri dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ben de gideceğim büyük ihtimalle,Jane's Addiction gelmişken kaçırmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben de gidiyorum elit seperatist piçler derneği olarak ordayız nin ve kaiser chiefs için gidiyorum şahsen ama hava bozuk atıo 1-2 gündür yine yağmur yağarsa çok gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sırf kaiser için gelicektim ama onada gidemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ana sahne dışında Asfalt Dünya ve Aylin Aslım'ın da mutlaka izlenmesi gerektiğini düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar