Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 nu-metal ağırlıkta, benim için hava hoş. giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 foo fighters cıkmasın ya ooof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bi 8 yıl önce gelselermiş iyiydi..şimdiye NIN mı kaldı prodigy mi kaldı allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nin dağılıyor zaten, jane's addiction ile turneye çıktılar, sonrasında trent reznor ve ja dan birileri bir olaylara girecekler diye bir şey dedi arkadaşım. son turne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dağılsalar noolur, nin = trent reznor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Dağılsın zaten. Hatta bana kalsa Trent yine bir 6 sene albüm yapmayıp dabıl albüm patlatsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hay boyle rock n coke un ben bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Lhuntarn said: raw power said: Lhuntarn said: Foo Fighters, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Jane's Addiction, Juliette Lewis ve Santigold da kesinleşmiş. http://www.last.fm/event/834054 başka bir kaynak Buraya göre de Foo Fighters yalan olmuş,ama diğerleri geliyor. "Verdiğim linkteki event'i Rock'n Coke organizatörlerinden exagg açtı, o yüzden kaynak güvenilir." derdim, ama ben o mesajı attıktan bir müddet sonra Foo Fighters event'teki listeden çıkarılmış, o yüzden bir şey diyemiyorum. arkadaşlar o exagg kişisi rock n coke organizatörü felan değildir. organizatörlerle herhangi bir ilişkisi de yoktur. rock n coke'un tarihlerini mekanını bile kıçından uydurmuş bir kişidir ve de tutturamamıştır tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhuntarn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 requem said: Lhuntarn said: "Verdiğim linkteki event'i Rock'n Coke organizatörlerinden exagg... arkadaşlar o exagg kişisi rock n coke organizatörü felan değildir. organizatörlerle herhangi bir ilişkisi de yoktur. rock n coke'un tarihlerini mekanını bile kıçından uydurmuş bir kişidir ve de tutturamamıştır tabiki :) Last.FM'deki event'in yerinden bahsediyorsan, onlar sonradan değiştirilemiyorlar diye biliyorum. Event'in aylar önce eklendiğini varsayarsak hataya müsamaha gösterilebilir. Ayrıca doğrudur, adam organizatör olmayabilir, kesin bir bilgim yok, ama aynı kişinin Rock'n Coke forumlarında admin olmasından tahmin yürütmüştüm. "Koskoca admin, bir şey biliyordur herhalde" demek mümkün çünkü. Neyse, sonuç olarak kimin geleceği artık belli. Son dakika sürprizi de ekleyeceklerini de sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Adminler genellikle bir şey bilmiyorlar, senin benim gibi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hazerfeni arazi motor yarışları için düzenlemişler nerde yapcaklar ecep rakın cokeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 istanbul park? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 istanbul park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sir said: bi 8 yıl önce gelselermiş iyiydi..şimdiye NIN mı kaldı prodigy mi kaldı allasen. nine inc nailsın takipçisi değilim ama prodigy için son albümlerini bir dinle derim. kesinlikle adamlar kalmış hala da burdalar =) bizkit süper olur ya, bebeyken walkmande bütün gün chocolate starfish and hot dog flavoured water dinlerdik. keiser falan da iyi olmuş, her müzik zevkinden olmuş kısacası line-up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 biletler çıktı. Sanırsam indirimli bilet bunlar. Tek gün 65 TL. Kaiser için vericez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 kombineyi aldım bile ben 115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Emre Aydın nedir ya? güldürüyolar adamı:)o şuanda tek mantıklı grup Nine Inch Nails ve Jane's Addiction herhalde. Daha sonra göremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 istanbul parkta olduğu için gitmicem ben. zaten gidersem nine inch nails için giderim, bilemedim. zaten belki o gün bodrumda güneşleniyo olurum. dshjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 emre aydin varsa kesin giderim, josgelini canli izlemek istiyorum, afilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu arada başlıktan 17 yi silelim 18-19 sadece diye biliyorum. ulan cumartesi gecesi kalcak bi yer olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aquila said: emre aydin varsa kesin giderim, josgelini canli izlemek istiyorum, afilli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 cumartesi ana sahne oldukça iyi bence bu arada, buralarda olursam tek günlük giderim diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 The Offspring gelse aslında gene, ilkine gidememiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ZaugnaKhaldun said: nin dağılıyor zaten, jane's addiction ile turneye çıktılar, sonrasında trent reznor ve ja dan birileri bir olaylara girecekler diye bir şey dedi arkadaşım. son turne yani. Dağılacak bi grup yok ki zaten ortada stabil. Trent Reznor kendi yapıyo hepsini, diğer elemanlar canlı performanslar için sadece. Trent Reznor'un kendini dağıtması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar