Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2009 (18 - 19 Temmuz)

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Lhuntarn said:
raw power said:
Lhuntarn said:
Foo Fighters, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Jane's Addiction, Juliette Lewis ve Santigold da kesinleşmiş.

http://www.last.fm/event/834054

başka bir kaynak
Buraya göre de Foo Fighters yalan olmuş,ama diğerleri geliyor.

"Verdiğim linkteki event'i Rock'n Coke organizatörlerinden exagg açtı, o yüzden kaynak güvenilir." derdim, ama ben o mesajı attıktan bir müddet sonra Foo Fighters event'teki listeden çıkarılmış, o yüzden bir şey diyemiyorum.

arkadaşlar o exagg kişisi rock n coke organizatörü felan değildir. organizatörlerle herhangi bir ilişkisi de yoktur. rock n coke'un tarihlerini mekanını bile kıçından uydurmuş bir kişidir ve de tutturamamıştır tabiki :)
Sosyal ağlarda paylaş

requem said:
Lhuntarn said:
"Verdiğim linkteki event'i Rock'n Coke organizatörlerinden exagg...

arkadaşlar o exagg kişisi rock n coke organizatörü felan değildir. organizatörlerle herhangi bir ilişkisi de yoktur. rock n coke'un tarihlerini mekanını bile kıçından uydurmuş bir kişidir ve de tutturamamıştır tabiki :)

Last.FM'deki event'in yerinden bahsediyorsan, onlar sonradan değiştirilemiyorlar diye biliyorum. Event'in aylar önce eklendiğini varsayarsak hataya müsamaha gösterilebilir.

Ayrıca doğrudur, adam organizatör olmayabilir, kesin bir bilgim yok, ama aynı kişinin Rock'n Coke forumlarında admin olmasından tahmin yürütmüştüm. "Koskoca admin, bir şey biliyordur herhalde" demek mümkün çünkü.

Neyse, sonuç olarak kimin geleceği artık belli. Son dakika sürprizi de ekleyeceklerini de sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
bi 8 yıl önce gelselermiş iyiydi..şimdiye NIN mı kaldı prodigy mi kaldı allasen.

nine inc nailsın takipçisi değilim ama prodigy için son albümlerini bir dinle derim. kesinlikle adamlar kalmış hala da burdalar =)

bizkit süper olur ya, bebeyken walkmande bütün gün chocolate starfish and hot dog flavoured water dinlerdik. keiser falan da iyi olmuş, her müzik zevkinden olmuş kısacası line-up.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
nin dağılıyor zaten,

jane's addiction ile turneye çıktılar, sonrasında trent reznor ve ja dan birileri bir olaylara girecekler diye bir şey dedi arkadaşım.

son turne yani.

Dağılacak bi grup yok ki zaten ortada stabil. Trent Reznor kendi yapıyo hepsini, diğer elemanlar canlı performanslar için sadece. Trent Reznor'un kendini dağıtması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...