Lhuntarn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bildiğim kadarıyla geleceği kesinleşen diğer grup Juliette and the Licks. 18 Temmuz'da çıkacaklarmış. Ayrıca, kimse bahsetmemiş, festival bu yıl Hezarfen'de değil İstanbul Park'ta yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 istanbul park'ta konser verildimi daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Belçika'da Rock Werchter'e gidelim 2-5 Temmuz. Bi daha festivale gitme ihtiyacı hissetmessiniz. THURSDAY MAIN STAGE THE PRODIGY OASIS PLACEBO DAVE MATTHEWS BAND LILY ALLEN EAGLES OF DEATH METAL PYRAMID MARQUEE TIGA PENDULUM LAURENT GARNIER FLEET FOXES EMILIANA TORRINI EXPATRIATE FRIDAY MAIN STAGE COLDPLAY THE KILLERS BLOC PARTY ELBOW AMY MACDONALD WHITE LIES JUST JACK PYRAMID MARQUEE LADY GAGA JASON MRAZ THE STREETS M.WARD PRISCILLA AHN HENRY ROLLINS - SPOKEN WORD SATURDAY MAIN STAGE 2MANYDJS KINGS OF LEON NICK CAVE AND THE BAD SEEDS FRANZ FERDINAND LIMP BIZKIT RODRIGO Y GABRIELA SOCIAL DISTORTION PYRAMID MARQUEE BOYS NOIZE KATY PERRY MOGWAI YEAH YEAH YEAHS REGINA SPEKTOR SUNDAY MAIN STAGE METALLICA NINE INCH NAILS KAISER CHIEFS BLACK EYED PEAS THE MARS VOLTA SEASICK STEVE MASTODON PYRAMID MARQUEE FLAMING LIPS RÖYKSOPP GHINZU THE SCRIPT DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG THE HICKEY UNDERWORLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şaka olmalı bu line up ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 friday bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha gerçekmiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arkadaşlar çağırıyo aslında para bulsam giderim diyodum da kombine biletler bitmiş bile. adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 COMBI > Thursday July 2 - Sunday July 5 > 169 euro 160 avro verilirde bu line up'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 boys noize perşembe olsaymış şu an alırmışım bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 mogwai ^_^_^_^_ the mars volta ^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 muzeyyen senar yok mu yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şaka gibi ya, şu line up'ın 5'te 1'ini getirsin başarı oluyo bizimkiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 o ne lan toplam kaça patlar acaba hiç bilet kalmamış mı başlarım stajına lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben hala nasıl bir okulda okuduğumu idrak edememiş durumdayım. Her konserde mutlaka ya vize ya final ya da bütüm oluyor. RnC'ye gideceğimden değil de unirockla çakışıyor yine. Vizelere de Opeth geldi. Süper. Böyle devam Marmara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben unirock,coca cola evine gitsin annesiyle sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 slycan naaptın ya :/ olmayan yerlerim şişti resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ohaa werchtera dave mathews band de mi geliyor yuhh.gecen sene festivalde calısan arkadasım var,flamence bilmene gerek yok gel bira satısına yazdırayım seni de dedi.ben de yok staj fln dedim,ne dedim lan ben?!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bi ben yokmusm lineupta. vaynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şu an ağlıyorum biliyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İRİN BENİ YAZDIRSANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 abiiiğğ paraya kıydım aradım,dısardayım eve gelince arrarım dedi.off ama ya bunu soyleyeli aylar oldu.dolmuş mudur ki?? off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu line-up için ölünmez ama sürünülür bi sigur ros bi radiohead de olsaydı varımı yoğumu satıp giderdim yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 her yıl rock'n coke için cumartesi için 5 pazar günü için 5 tane olmak üzere toplam 10 tane vip bilet geliyor bana, genellikle kalan 8 taneyi arkadaşlarıma dağıtıyorum ama bu sene gelemeyen olursa paticik üyelerine feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhuntarn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Foo Fighters, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Jane's Addiction, Juliette Lewis ve Santigold da kesinleşmiş. http://www.last.fm/event/834054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar