Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihat genç

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Malesef sadece maddi imkanlara da bagli degil.
Kafa ve dusunce yapisina bagli.

Yurtdisinda yasiyorum. Turkiye'de basit deyip gececeginiz kutuphane gorevlisi bile dunyayi dolasmis, Turkiye'yi gormus, okyanus gecmis.

Oncelikle okumayi,arastirmayi ogreneceksin.
Avrupa ve Kuzey Amerika gercek anlamda kilisenin somurusunden kurtuldu, biz ise yerimizde sayiyoruz geriye gidiyoruz hatta. Dusunun bir bakalim neden? Burada kilise tamamen sosyallesme aracina donusmus, insanlarin onunde engel olmaktan cikmis. Yillardir basortusunu tartisiyoruz. Yok laiklik elden gidecek, yok insanlar yobaz oldu. Boyle seyleri asamadigi surece Turkiye, Nihat Genc cikar daha cok konusur. Ulke de surunmeye devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Videosunu aradım ama bulamadım, kesinlikle yanlış anlamışsın, olayı bütününü idrak edememişsin belki önyargılı yaklaştığın için yada ne bileyim izlerken dikkkatin felan dağılmışdır. 21 mart 2009 tarihindeki bölümdü bahsettiğin bölüm.

Buldum http://tr.sevenload.com/videolar/x18QWNT-Nihat-GENC-ile-Veryansin-21-Mart-2009-1-2
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
yüzyıllarca niye geriye gidiyorsun ki?

1930-1950 yılları arasında avrupa da taş taş üstünde kalmadı o insanlar oturupta çalışıp çabaladı yeniden kurdular sanayilerini , okullarını , bizde ne oldu? hic bisey koca bir hiç son 50 senesi diyorum zaten sırf akp değil son 50 yıldır ülkeyi yöneten zihniyet ruhsuz.
adamın da söylediği bu örnek konu mankenide günümüzdeki hükümettir. dünü eleştirirsin ama bugünkü aynını yaparsa ona da e öeh yani deme hakkın vardır elbetteki.

Haklısın doğru bir düşünce. Ama ben dünden birazcık daha da olsa iyi bir yerde olduğumuza inanıyorum. Özellikle bu ergenekonun insanları birbirine düşürerek Türkiye'ye çok büyük zarar verdiğini ve enerjisinden çok çaldığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...