Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihat genç

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Giovanni said:
Bu milleti küçük, cahil, aptal görenler başarısız olmaya mahkum kesinlikle.

süper cin gibi insanlar yetiştirio bu toplum o yüzden dimi ayağına ayakkabı bulamiyor halen doğudaki coluk cocuk habire suçla batıyı gitsin İBNELER YARDIMMI EDIYOR GIYDIRELIM!!!11
e o insan az biraz zorlasaydı kendini zamanında az biraz kafasını kullansaydı da habire başkalarına muhtaç olmasaydı keşke dağdan indim şehire yapıp şehride minyatür dağa çevireceklerine memlektine yarar sağlasaydıya çakal sürüleri?

her toplum hakettiği şekilde yönetilirmiş işte hayvan gibi yönetilmeyi hakediyor bu toplum her birlikte yarattık bu insanları tepemize 50 yıldır - 60 yıldır.
Sosyal ağlarda paylaş

7 senedir veya kaç sene olduysa artık o hükümette olupta eğitim alanında bir tane başarıya,işe imza atamamış hükümetler kaybetmeye her zaman mahkumdur.

Yönetimdeki insanların özgeçmişleri,eğitimleri ve kaliteleri ülkenin profilini yansıtmaktadır buda acı bir gerçek,böyle olmaktan mutlu olunların sığındıkları bahaneler ise üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

imkanları yok ama bilge, alim değil ama arif memleketin geldiği surum ne kadar arif olduklarını gösteriyor.milletleri ile alay edenler muaffak olamazlar lafını söylemek güzelde birde milletin imkansızlığını kullanarak bir yerlere gelenleride eleştirdiğinizi görsek iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
Maddi yetersizlikle cahillği karıştırıyorsunuz sadece. Her insanın kendince hayata ilişkin söz söyleyecek bilgeliği vardır. Resmen insanları hor görmekten başka bir şey değil bu.

5 yaşındaki bir çocukda hayat hakkında birşeyler söyler algıladığı kadar. Burda onun eleştirisini yapmıyor nihat genç, insanların maddi yetersizliği ile dalga geçmiyor, cahilliği ilede dalga geçmiyor. Sadece onları bu hale getiren, bir torba kömür için geleceklerini satacak hale (bilinçsizce yapıyorlr bunu) getiren iktidara eleştirisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sokratesin (edit, sokrates değildi galina emin değilim) bir lafı vardı, "demokrasi ancak demokrasi bilincine sahip insanlar için iyi bir yönetim şeklidir diye". Siz insanlara önce bunun ne olduğunu kavratacak bir donanmıa getireceksiniz, devlet nedir, anayasa nedir, sosyal devlet nedir, gibi donanımı yüklersen ve anlatırsan zaten sahip çıkarlar cumhuriyete ve demokrasiye.

Oyunun kurallarını öğretmek lazım önce insanlara, mızıkçılık yapanları oyundan atmak zorunda olduklarını gibi, ondan sonra zaten güzel güzel oyun oynanır, aksi halde zil takıp oynatırlar işte bir torba kömüre.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle coşup coşup, arada sayın başbakanımız diye giriyor en yuvarlağından bağlıyor ya konuşmayı işte orda çok kızıyorum. cumhurbaşkanlığı seçimleri ve davos zirvesi sonunda da hiç beklemediğim yorumlarıyla karşılaştım. eski sağlı yeni solcu oluşundan mıdır nedir hah adam didiğin beeele olur beeele olur diye baldırına vuracakken şaplağı, ters köşeye yatırıyor.

programlar ve kitapları harici güzel düz yazıları da vardır. ekşisözlükte vs. ulaşın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...