StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Uzun zamandır topsuz,kaliteli bir fare almak istiyordum. Şu sıralar para geçti elime ve fare alacağım. Siz ne tavsiye edersiniz bana önerilen 2 fare var Microsoft intellimouse explorer 3.0 ve Logitech Mx300(diğer modelleri çok pahalı almam.) Mic sanırım 35-40 milyon,Logi 80-85 milyon. Bu sebeple Mic almayı daha çok düşünüyorum. Ancak aradaki kalite farkı çokmu fazla. Almışken iyi bir şey alayım diyorum
fab Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Vallaha bende 2 yıldır felan Microsoft var, şu beyaz topsuz ve kablolu olanlardan ve inanılmaz memnunum. Ağır ve kablosuz modelleri seçmemeni öneririm.[hline]David "Fubber" Hausen
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 logitech mx[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: Oky, 16 April 2003 12:19 tarihinde demiş ki: Vallaha bende 2 yıldır felan Microsoft var, şu beyaz topsuz ve kablolu olanlardan ve inanılmaz memnunum. Ağır ve kablosuz modelleri seçmemeni öneririm.[hline]David "Fubber" Hausen Bende de 2 senedir ondan var gerçekten süper.Aldıkları para sonuna kadar helal olsun valla[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ordakileri bilmem ama ben A4 Tech inkini kullanıyorum kötü sayılmaz.[hline]LevieMaxilack®²ºº³
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 microsoft kablosuz mouse/klavye süper ötesi optic değil ama yinede süper[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 walla bulabilirsen asus'un mousesini al harika bişi bebnimkinin üzerinde sırf asus yazio markasını bilmiom ama ele felam çok rahat oturuo bilimum hareket sağlio cs için birebir bence[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bence mouse çok para vermek gereksiz[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 işte o yüzden bizde 3-4 dolarlık farelerden ayda 2 tane bozup masrafa girmek yerine optik falan alıp 2-3 sene rahatça kullanıyoruz fazla para harcamadan fareye :-D[hline] AO-Swg-WoW
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Moue' da ilk tercihim her zaman Logitech' tir.
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Optiğe gerek yok normal toplu bir A4 al mesela benim öyle iki senedir kullanıyorum 3-4 ayda bir de topunu temizliyorum tamamdır.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 staradam noolursun git tr deki logitech mx300 den daha ucuza, www.pricegrabber.com dan arastir, mx700 al 45$'a piyasadaki en kral mouse u al. eger yok ben hemen elden alcam diyosan ms intellimouse explorer 3.0, kablolu yada kablosuz u al[hline]
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 microsoft intelli explorer kullanıyorum. sizin dediğinizden biraz büyükçe olanı. solak olanların kullanması imkansız. ilk çıktığı zamanlarda hediye etmilerdi. yazıları silindi artık ama tık demedi. harika bişi.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Cevap verenlere teşekkür leogitech aldım.
Öne çıkan mesajlar