Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fare tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır topsuz,kaliteli bir fare almak istiyordum.
Şu sıralar para geçti elime ve fare alacağım.
Siz ne tavsiye edersiniz
bana önerilen 2 fare var
Microsoft intellimouse explorer 3.0 ve Logitech Mx300(diğer modelleri çok pahalı almam.)
Mic sanırım 35-40 milyon,Logi 80-85 milyon.
Bu sebeple Mic almayı daha çok düşünüyorum.
Ancak aradaki kalite farkı çokmu fazla.
Almışken iyi bir şey alayım diyorum
Mesaj tarihi:
Vallaha bende 2 yıldır felan Microsoft var, şu beyaz topsuz ve kablolu olanlardan ve inanılmaz memnunum. Ağır ve kablosuz modelleri seçmemeni öneririm.[hline]David "Fubber" Hausen
Mesaj tarihi:
logitech mx[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests.
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 16 April 2003 12:19 tarihinde demiş ki:
Vallaha bende 2 yıldır felan Microsoft var, şu beyaz topsuz ve kablolu olanlardan ve inanılmaz memnunum. Ağır ve kablosuz modelleri seçmemeni öneririm.[hline]David "Fubber" Hausen

Bende de 2 senedir ondan var gerçekten süper.Aldıkları para sonuna kadar helal olsun valla[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
Mesaj tarihi:
walla bulabilirsen asus'un mousesini al harika bişi bebnimkinin üzerinde sırf asus yazio markasını bilmiom ama ele felam çok rahat oturuo bilimum hareket sağlio cs için birebir bence[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Mesaj tarihi:
Optiğe gerek yok normal toplu bir A4 al mesela benim öyle iki senedir kullanıyorum 3-4 ayda bir de topunu temizliyorum tamamdır.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Mesaj tarihi:
staradam noolursun git tr deki logitech mx300 den daha ucuza, www.pricegrabber.com dan arastir, mx700 al 45$'a piyasadaki en kral mouse u al.

eger yok ben hemen elden alcam diyosan ms intellimouse explorer 3.0, kablolu yada kablosuz u al[hline]
Mesaj tarihi:
microsoft intelli explorer kullanıyorum.
sizin dediğinizden biraz büyükçe olanı. solak olanların kullanması imkansız.
ilk çıktığı zamanlarda hediye etmilerdi. yazıları silindi artık ama tık demedi.
harika bişi.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Noob Assasin
  • Yeni Oluştur...