StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Uzun zamandır topsuz,kaliteli bir fare almak istiyordum. Şu sıralar para geçti elime ve fare alacağım. Siz ne tavsiye edersiniz bana önerilen 2 fare var Microsoft intellimouse explorer 3.0 ve Logitech Mx300(diğer modelleri çok pahalı almam.) Mic sanırım 35-40 milyon,Logi 80-85 milyon. Bu sebeple Mic almayı daha çok düşünüyorum. Ancak aradaki kalite farkı çokmu fazla. Almışken iyi bir şey alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Vallaha bende 2 yıldır felan Microsoft var, şu beyaz topsuz ve kablolu olanlardan ve inanılmaz memnunum. Ağır ve kablosuz modelleri seçmemeni öneririm.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 logitech mx[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Logitech pilot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: Oky, 16 April 2003 12:19 tarihinde demiş ki: Vallaha bende 2 yıldır felan Microsoft var, şu beyaz topsuz ve kablolu olanlardan ve inanılmaz memnunum. Ağır ve kablosuz modelleri seçmemeni öneririm.[hline]David "Fubber" Hausen Bende de 2 senedir ondan var gerçekten süper.Aldıkları para sonuna kadar helal olsun valla[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ordakileri bilmem ama ben A4 Tech inkini kullanıyorum kötü sayılmaz.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 microsoft kablosuz mouse/klavye süper ötesi optic değil ama yinede süper[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 walla bulabilirsen asus'un mousesini al harika bişi bebnimkinin üzerinde sırf asus yazio markasını bilmiom ama ele felam çok rahat oturuo bilimum hareket sağlio cs için birebir bence[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bence mouse çok para vermek gereksiz[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 işte o yüzden bizde 3-4 dolarlık farelerden ayda 2 tane bozup masrafa girmek yerine optik falan alıp 2-3 sene rahatça kullanıyoruz fazla para harcamadan fareye :-D[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Moue' da ilk tercihim her zaman Logitech' tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Optiğe gerek yok normal toplu bir A4 al mesela benim öyle iki senedir kullanıyorum 3-4 ayda bir de topunu temizliyorum tamamdır.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 staradam noolursun git tr deki logitech mx300 den daha ucuza, www.pricegrabber.com dan arastir, mx700 al 45$'a piyasadaki en kral mouse u al. eger yok ben hemen elden alcam diyosan ms intellimouse explorer 3.0, kablolu yada kablosuz u al[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 microsoft intelli explorer kullanıyorum. sizin dediğinizden biraz büyükçe olanı. solak olanların kullanması imkansız. ilk çıktığı zamanlarda hediye etmilerdi. yazıları silindi artık ama tık demedi. harika bişi.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Cevap verenlere teşekkür leogitech aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar