Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toprağa basmadan nasıl deşarj olunur

forgiver

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:
harbi ciddi ciddi soruyorum, çıplak ayak dışarı çıkıp toprağa basamam
Ciddi ciddi cevabini vermisler iste. Desarj olmaya calismaktansa uzerindeki kutuplasmayi engelle bitsin. Bunun nedeni de plastik terlik, plastik ayakkabi. Yeni terlik al, cozulsun sorun. Desarj olmana gerek kalmaz boylece.

Plastik ayakkabi + kazak giyiyorsam, 32 adim (her saat basi cay almak icin yurudugum mesafe) sonunda herhangi bir metal yuzeyle dogrudan neutron alisverisi yapabiliyorum. Daha azini denemedim ama aynisinin senin icin de gecerli olmasi cok olasi. Eger desarj olacak bi yol bulursan, emin ol her 32 adimda bir bu isi yapmak zorunda kalacaksin...

NOT: tabi hic bir metal yuzeye deymeden bu adim sayisini artirman mumkun ancak el mecbur klavyeye geleceksin eninde sonunda ve o zaman yildirimlar olusabilir (ne kadar biriktirirsen o kadar fazla acitiyo ya da ben psikolojik olarak oyle hissediyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
topraga ayakla basmak gerek diye bir kaide mi var yahu? egil parmagini degdir.

lol

evde toprak arayisini luzumsuz kilan ESD labcoat verelim onun yerine;

saka maka, bileklik, terlik/ayakkabi falan icin taban alti bantlarda var ayni sekilde. bilumum cesidini bulursun. Pahali bi materyal degil.
Sosyal ağlarda paylaş

yaz gelsin balkona toprak dökeyim biraz

bahsettiğiniz terlikler naıs bişey yünlü münlü, veya tahta tabanlı bişeyler oluyor onlardan mı
onlardasa ıslanınca küf kokuyor onlar çarpılmak daha iyi

bu arada hala ciddiyim, varsa alternatif bir yol söleyin

dayak yemek deil de kızılaya gidip kan vermek kökten çözüm, 6 ayım doldu ama benim bünye zayıf senede 1 kere anca kurtarır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...