forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 elim hangi metale deyse çarpılıyorum araba kapısından, ev kapısına, muslukların metal kısımlarına, hatta kalorfier peteği ve bilgisayar arasında iletken görevi bile gördüm ayağımda plastik terlik var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 elektriği başka birine iletme yöntemleri var tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 o terliği çıkar. plastik sandayelere böle kazak ile oturma.. bi de duş al falan.. ...mesela :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 terliksiz gezemiyorum, duş ta da aynı terlikten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dasaaa said: bi de duş al falan.. Yuce allah hepimizi cenabetlikten korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ayağında sürekli plastik terlikle gezersen olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 harbi ciddi ciddi soruyorum, çıplak ayak dışarı çıkıp toprağa basamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 daha ne desem bilemedim ki. bence elektriği yönlendirmesini öğren, odaklan ve gönder ilk çarptığın insan sana nobeli kazandırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 prize parmak at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dilini pile degdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 TRAFOYA OTUR. BARAJ SUYUNA EKMEK BAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 pırasa ye.. üstüne muzlu süt iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Amuda kalkarak ağaca tırman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Çam ağacına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sn topraa basamıyosan toprak sana bassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 forgiver said: harbi ciddi ciddi soruyorum, çıplak ayak dışarı çıkıp toprağa basamamCiddi ciddi cevabini vermisler iste. Desarj olmaya calismaktansa uzerindeki kutuplasmayi engelle bitsin. Bunun nedeni de plastik terlik, plastik ayakkabi. Yeni terlik al, cozulsun sorun. Desarj olmana gerek kalmaz boylece. Plastik ayakkabi + kazak giyiyorsam, 32 adim (her saat basi cay almak icin yurudugum mesafe) sonunda herhangi bir metal yuzeyle dogrudan neutron alisverisi yapabiliyorum. Daha azini denemedim ama aynisinin senin icin de gecerli olmasi cok olasi. Eger desarj olacak bi yol bulursan, emin ol her 32 adimda bir bu isi yapmak zorunda kalacaksin... NOT: tabi hic bir metal yuzeye deymeden bu adim sayisini artirman mumkun ancak el mecbur klavyeye geleceksin eninde sonunda ve o zaman yildirimlar olusabilir (ne kadar biriktirirsen o kadar fazla acitiyo ya da ben psikolojik olarak oyle hissediyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Büyükçene bir saksı bulunur ve üstüne çıkılır :) şaka bir yana evde mutlaka topraklamalı priz vardır. 1 dakika boyunca topraklama kısmına değdir bir tarafını deşarj et kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 topraga ayakla basmak gerek diye bir kaide mi var yahu? egil parmagini degdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mum_Chamber said: topraga ayakla basmak gerek diye bir kaide mi var yahu? egil parmagini degdir. lol evde toprak arayisini luzumsuz kilan ESD labcoat verelim onun yerine; saka maka, bileklik, terlik/ayakkabi falan icin taban alti bantlarda var ayni sekilde. bilumum cesidini bulursun. Pahali bi materyal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 üzerindeki elektriği atmanın en etkili yolu dayak yemektir. vücuttaki fazla kanı atarsın hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mum_Chamber said: topraga ayakla basmak gerek diye bir kaide mi var yahu? egil parmagini degdir. olay ayağının tabanının değmesi. teninin toprağa değmesi değil. çıplak ayakla toprak üstünde dolaşınca, elektriği ve siniri alır. mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ne yalan söylim, güncel'de görünce "BONE AÇMIŞTIR!" dedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yaz gelsin balkona toprak dökeyim biraz bahsettiğiniz terlikler naıs bişey yünlü münlü, veya tahta tabanlı bişeyler oluyor onlardan mı onlardasa ıslanınca küf kokuyor onlar çarpılmak daha iyi bu arada hala ciddiyim, varsa alternatif bir yol söleyin dayak yemek deil de kızılaya gidip kan vermek kökten çözüm, 6 ayım doldu ama benim bünye zayıf senede 1 kere anca kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 evden yere kablo cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 alternatif akım kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar