BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 evet bugün okula gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben de gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yuh ben bile gittim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eskiden "su içtim" diye konu vardı ne kadar gereksiz derlerdi saçma sapan diye abartılırdı o zamanlar. biri gereksiz bişi açtığında su içtim örneği verilirdi. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben de gitmedim. çok fena lodos var, dedim uçurur beni bu (80 kg'yim alakası yok asfsad) risk almadım. nostalji günleri yapıyorum. max payne bitti, 2. si daha fırında. :) mtw fixlemeye çalışıyorum. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bu ne abi yeni akım falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kermit said: eskiden "su içtim" diye konu vardı ne kadar gereksiz derlerdi saçma sapan diye abartılırdı o zamanlar. biri gereksiz bişi açtığında su içtim örneği verilirdi. vay anasını. aa doğru öyle bir şey vardı ve "su içtim" der geçöerdik.. /serious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar