Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 oyunu kurdum, new game diyip başlıyorum, herşey güzel falan filan.. ama oyun sırasında esc basıp wc'ye falan gidiyorum bir bakıyorum oyun çökmüş ühühüh. xp ile oynuyorum, patchi falan var mıdır bunun. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 abi dün mesaj attım sana torrentin yorumunu çöküp duruyo demiş adamlar inanmadın bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 esc ye basma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 illegal oluyor torrent falan. kilit pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 evet o zaman çökmüyor. 3 saat oynadım durdurmadan fsdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 @blood vallaha mı? torrent nedir diye konu var bi ara istersen. link falan vermiyoruz. kanun koruyucusu ayaklarıyla gezinip durmayın şu forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aynasız beast! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hashdhdgasd ciddi ciddi cevap yazdı ya :D buyse tmm özür dilerim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yok genel olarak bi kuralcı tavır var sende. ko bölümünde senin yüzünden post kasamıyorduk yaram var tamam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çek o kirli ellerini ko bölümünden fırat!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi mtw de niye esc ye basıyosun ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 WC'ye gidiyor olmandan dolayı cuk oturuyor buraya. 3 2 1 montla sıç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 evet yani medieval'de ecs'ye basmana ne gerek var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Pause et? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi mtw turn based den real time'a mı geçti lan.. bırak dursun işte git sıç sonra. bi de şampuan arkası falan oku negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 dasaaa said: bi de şampuan arkası falan oku negzel Deodorant arkasını tercih ederim, acil durumda işe de yarıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masquerade said: oyunu kurdum, new game diyip başlıyorum, herşey güzel falan filan.. ama oyun sırasında esc basıp wc'ye falan gidiyorum bir bakıyorum oyun çökmüş ühühüh. xp ile oynuyorum, patchi falan var mıdır bunun. :'( viking invasionu son patch iyle beraber installa. cdlerinin tozlanmasını istemiyorsan no cd patch i yükle. öhöm. sora totalwar.com dan forumlara gir. mtw1 in forumunda üstte "CTD" forumu var sticky. ona gir, 12. sayfada "button fix" diye bir yazı olması lazım. onun dediklerini yap. voila! bu arada korsan olmayan oyunlarda da oluyor (bkz ben) aynı sorun, korsanlıkla alakası yok yani. no cd yi yükleyin yüklemeyin aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Buyse said: yok genel olarak bi kuralcı tavır var sende. ko bölümünde senin yüzünden post kasamıyorduk yaram var tamam mı :( eğer post sayınızda ciddi manada bi düşüş varsa başarısız bi trollsünüz demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 crack kaynaklı olabilir mi bu sorun? ben korsan cd'den oynuyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar