Earenwen Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 biraz araştırdım da pek bi yere varamadım. age of mytology vardı hatırladığım kadarıyla. paticik halkına danışayım dedim. var mı tavsiye edebileceğiniz, antik çağlarda geçen bir strateji oyunu. (rpg de olabilir aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 titan quest diye bir oyun vardı.diablo tarzı bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Caesar 3, Pharaoh, Zeus. Bunlar olabilir mi? Edit: Gerçi strateji derken sadece Age of Mythology gibi RTS mi istiyorsun bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 rome: total war üstüne europa barbarorum modunun en son sürümü, antik çağ stratejisi olayında son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 öncelikle teşekkürler ilginiz için :) arkadaştaydım yalap şalap yazabildim özür dilerim. stratejiden kastım rts evet, daha doğrusu askeri savaş tam isteğim. antikten kastım ise age of emires ın geçtiği çağ, ancient greek, anciet eygpt falan, daha roma kurulmadan öncesi yani. gerçi rome total war oynayacam o allahın emri, sam senin bahsettiğin eklenti romanın çöküş yıllarında geçiyor değil mi? (barbarian invasion dediğine göre kavimler göçüdür sanırım :S) strateji oyunlarıyla aram kötüdür, ama şimdi bi gaza geldim, listeme rome total war'ı ekledim, age of mythology ve age of emires zaten oynanacak. Pharaos var. Civilization ve Rise of Nations (ilk bölümleri için?) deneyebilirim anca bunlar hakkında hiç bir fikrim yok :D sahi merak ettim, kabile çağlarında geçen oyun var mı bildiğiniz, spore daki tribe age gibi ama game boy oyunu olmayan versiyonu? sevgiler saygılar edit: invasion ne alaka be "europa barbarorum" yazmış adam, gecenin bu saatinde tabi kafa kazan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 europa barbararum cidden cok basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Populous deniyebilirsin eski olmasına ragmen baya eglenceli oyundur spore tribe age in daha zevklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 populous efsane oyundu ya ps1'de ne oynardım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar